Kreativne radionice Vračar

Kreativne radionice Vračar
STUDIO CENTAR "Studio" – Centar za kulturnu edukaciju osnovan je 2006. godine sa ciljem da deci i mladima omogući proširivanje vidika i interesovanja, da podstakne razvijanje njihovih talenata, kao i da im pruži neophodno kulturno obrazovanje. Studio Centar svoj program realizuje kroz sledeće delatnosti: - Pozorišni studio (namenjen deci i tinejdžerima uzrasta od 7 do 18 godina) - Horski studio (namenjen tinejdžerima uzrasta od 12 do 18 godina) - Kreativna radionica (namenjena deci uzrasta od 6 do 12 godina) - Dizajn studio (namenjen tinejdžerima uzrasta od 13 do 17 godina) - Studio gitare (namenjen deci i tinejdžerima uzrasta od 11 do 17 godina) - Studio klavira i klavijatura (namenjen deci i tinejdžerima uzrasta od 11 do 17 godina) U prvih pet godina rada Studio Centar je stekao veliki broj polaznika i zajedno sa njima realizovao jedanaest pozorišnih predstava od kojih su najpoznatije: "Mi deca sa stanice Zoo", "21-12-2012" i "Tajni dnevnik Adrijana Mola". Upis novih polaznika u sve grupe Studio Centra je u toku! DOĐI i TI, PRIKLjUČI SE!
Dečija škola primenjenih umetnosti za decu od 6 do 14 godina - Kreativno usmeravanje i podučavanje dece iz oblasti likovnih i primenjenih umetnosti. Različiti programi i praktične radionice uz primenu svih likovnih tehnika. Rad u malim grupama - formiranim prema uzrastu, uz pojedinačni pristup svakom detetu. Tokom raspusta organizujemo dodatne kurseve: Fotografija Marketarstvo Izrada lutaka, maski, kostima Kompjuterski art & design Glumačka radionica Školu vode predavači sa završenim visokim školama i magistraturama iz oblasti primenjenih umetnosti. Svake godine imamo 3-4 grupne izložbe godišnje.

Kolibri baby sitting

Beograd, Vračar, Hadži Prodanova 14 011 2430782 |
065 2430782 |
STALNO ČUVANjE DECE POVREMENO ČUVANjE DECE ČUVANjE DECE NA 18 STRANIH JEZIKA ČUVANj E DECE DOK SU BOLESNA ČUVANjE DECE SA SMETNjAMA U RAZVOJU VIP DADILjE PATRONAŽNA SLUŽBA Agencija za čuvanje dece “Kolibri” pruža usluge stalnog i povremenog čuvanja dece od rođenja do 1o godina. Naše bebisiterke služe se sa čak 18 stranih jezika. Kadar agencije čine isključivo visokoobučene dadilje koje uspešno brinu i o deci sa smetnjama u razvoju, bez obzira na vrstu i stepen ometenosti. Raspolažemo i dvadesetčetvoročasovnom patronažnom službom koju čine lekari kao i visokokvalifikovane medicinske i ginekološko akušerske sestre. Takođe raspolažemo i posebnim v.i.p. servisom za vip klijente koji zahtevaju komfor i uslugu visokog nivoa. Dadilje naše agencije svakodnevno vode kreativne radionice namenjene deci od 18 meseci do 10 godina. One dolaze na vaš poziv u potpunosti opremljene art, paint, kolaž materijalom kako bi uz osmeh i krativnost priredile vašim mališanima nezaboravne trenutke. Prilagođeni smo potrebama savremenog roditeljstva i nastojimo da izađemo u susret svim specifičnim zahtevima vaše porodice. Naše dadilje nisu tu samo da čuvaju decu, one ih dovode i odvode u vrtić ili školu, rade s njima domaće zadatke, edukuju ih, uče strani jezik, igraju se i brinu o celokupnom zdravlju duha i tela. Polazeći od potreba deteta, uvažavajući razvojne karakteristike dece svih uzrasta i njihove individualne osobine dadilje sprovode raznovrsne programe i stvaraju podsticajnu i provokativnu sredinu za razvoj samostalne, zadovoljne, radoznale i kreative ličnosti. Naše dadilje su visoko obučene (uskostručne,shodno uzrastu deteta) i znaju da im poveravate ono što je vama najvažnije na svetu - vaše dete! Ne želeći da izigramo ovo poverenje, spremni smo da izađemo u susret i specifičnim potrebama naših klijenata. podsticaj kreativne radoznalosti razvoj komunikacije razvoj motorike i pokreta kućne vežbe odlazak u park, igralište pozorište igranje društvenih igara edukacija na stranom jeziku pomoć pri učenju uz

Šiško moj

Beograd, Vračar, Gospodara Vučića 57 062 246086
DEČIJI FRIZERSKI SALON KREATIVNA RADIONICA
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA