Kreativne radionice Vračar

Kreativne radionice Vračar
STUDIO CENTAR "Studio" – Centar za kulturnu edukaciju osnovan je 2006. godine sa ciljem da deci i mladima omogući proširivanje vidika i interesovanja, da podstakne razvijanje njihovih talenata, kao i da im pruži neophodno kulturno obrazovanje. Studio Centar svoj program realizuje kroz sledeće delatnosti: - Pozorišni studio (namenjen deci i tinejdžerima uzrasta od 7 do 18 godina) - Horski studio (namenjen tinejdžerima uzrasta od 12 do 18 godina) - Kreativna radionica (namenjena deci uzrasta od 6 do 12 godina) - Dizajn studio (namenjen tinejdžerima uzrasta od 13 do 17 godina) - Studio gitare (namenjen deci i tinejdžerima uzrasta od 11 do 17 godina) - Studio klavira i klavijatura (namenjen deci i tinejdžerima uzrasta od 11 do 17 godina) U prvih pet godina rada Studio Centar je stekao veliki broj polaznika i zajedno sa njima realizovao jedanaest pozorišnih predstava od kojih su najpoznatije: "Mi deca sa stanice Zoo", "21-12-2012" i "Tajni dnevnik Adrijana Mola". Upis novih polaznika u sve grupe Studio Centra je u toku! DOĐI i TI, PRIKLjUČI SE!
Dečija škola primenjenih umetnosti za decu od 6 do 14 godina - Kreativno usmeravanje i podučavanje dece iz oblasti likovnih i primenjenih umetnosti. Različiti programi i praktične radionice uz primenu svih likovnih tehnika. Rad u malim grupama - formiranim prema uzrastu, uz pojedinačni pristup svakom detetu. Tokom raspusta organizujemo dodatne kurseve: Fotografija Marketarstvo Izrada lutaka, maski, kostima Kompjuterski art & design Glumačka radionica Školu vode predavači sa završenim visokim školama i magistraturama iz oblasti primenjenih umetnosti. Svake godine imamo 3-4 grupne izložbe godišnje.

Kolibri baby sitting

Beograd, Vračar, Hadži Prodanova 14 011 2430782 |
065 2430782 |
STALNO ČUVANjE DECE POVREMENO ČUVANjE DECE ČUVANjE DECE NA 18 STRANIH JEZIKA ČUVANj E DECE DOK SU BOLESNA ČUVANjE DECE SA SMETNjAMA U RAZVOJU VIP DADILjE PATRONAŽNA SLUŽBA Agencija za čuvanje dece “Kolibri” pruža usluge stalnog i povremenog čuvanja dece od rođenja do 1o godina. Naše bebisiterke služe se sa čak 18 stranih jezika. Kadar agencije čine isključivo visokoobučene dadilje koje uspešno brinu i o deci sa smetnjama u razvoju, bez obzira na vrstu i stepen ometenosti. Raspolažemo i dvadesetčetvoročasovnom patronažnom službom koju čine lekari kao i visokokvalifikovane medicinske i ginekološko akušerske sestre. Takođe raspolažemo i posebnim v.i.p. servisom za vip klijente koji zahtevaju komfor i uslugu visokog nivoa. Dadilje naše agencije svakodnevno vode kreativne radionice namenjene deci od 18 meseci do 10 godina. One dolaze na vaš poziv u potpunosti opremljene art, paint, kolaž materijalom kako bi uz osmeh i krativnost priredile vašim mališanima nezaboravne trenutke. Prilagođeni smo potrebama savremenog roditeljstva i nastojimo da izađemo u susret svim specifičnim zahtevima vaše porodice. Naše dadilje nisu tu samo da čuvaju decu, one ih dovode i odvode u vrtić ili školu, rade s njima domaće zadatke, edukuju ih, uče strani jezik, igraju se i brinu o celokupnom zdravlju duha i tela. Polazeći od potreba deteta, uvažavajući razvojne karakteristike dece svih uzrasta i njihove individualne osobine dadilje sprovode raznovrsne programe i stvaraju podsticajnu i provokativnu sredinu za razvoj samostalne, zadovoljne, radoznale i kreative ličnosti. Naše dadilje su visoko obučene (uskostručne,shodno uzrastu deteta) i znaju da im poveravate ono što je vama najvažnije na svetu - vaše dete! Ne želeći da izigramo ovo poverenje, spremni smo da izađemo u susret i specifičnim potrebama naših klijenata. podsticaj kreativne radoznalosti razvoj komunikacije razvoj motorike i pokreta kućne vežbe odlazak u park, igralište pozorište igranje društvenih igara edukacija na stranom jeziku pomoć pri učenju uz

Šiško moj

Beograd, Vračar, Gospodara Vučića 57 062 246086
DEČIJI FRIZERSKI SALON KREATIVNA RADIONICA
Back to Top