KOŠUTICA - SALON MERMERA

Košutica - salon mermera

 
 
 • Mi smo specijalizovana firma za uvoz, obradu, ugradnju i zaštitu mermera i granita
 
           
 
 • Tradiciju obrade kamena, to jest mermera i granita, stekli smo na prostorima Dalmacije, u kojoj su ostali tragovi našeg dugogodišnjeg rada.Na ovim prostorima postojimo gotovo petnaest godina i uspešno poslujemo na tržištu, zadovoljavajući sve složenije zahteve naših kupaca i projektanata. Uvozimo sve vrste mermera i granita koji se proizvode na svetskom tržištu, i to uglavnom iz Italije.
 • U našem proizvodnom pogonu, gde radi dvadesetak iskusnih radnika, s ljubavlju pristupamo obradi mermera i granita i na taj način zadovoljavamo sve zahteve savremene arhitekture. U mogućnosti smo da izrežemo, izradimo i oblikujemo kamen po Vašim željama.
 • Na lageru uvek imamo preko šezdeset vrsta raznih - po strukturi, boji i kvalitetu - mermera i granita u velikim tablama, iz kojih režemo komade raznih dimenzija, oblika, obrade i namene.
 • Za skoro petnaest godina delovanja na ovim prostorima odradili smo bezbroj poslova, obradili smo, isporučili i ugradili na hiljade kvadratnih metara kamena za razne društvene i privatne objekte. Strogo vodeći računa o kavalitetu izrade i dogovorenim rokovima, stekli smo poverenje velikog broja firmi, projektanata i kupaca uopšte.
 
 • Kao ekskluzivni predstavnici specijalizovane hemijske industrije "General" iz Modene u Italiji, u svako doba daćemo Vam savet kako da očistite, osvežite ili zaštitite mermer, granit, keramiku u Vašim stanovima, poslovnom prostoru i drugim objektima, i u to ime ponuditi Vam sredstva koja se koriste u te svrhe.
 
 • U našem izložbenom salonu uvek će Vas sa ljubaznošću primiti naši radnici i ukazati Vam dužno poštovanje. Tu možete videti veliki izbor uzoraka mermera i granita, proizvoda od njih, uzorke polimera, bordura, kamina. Dobićete odgovore na sva Vaša pitanja i zahteve, kao i preporuku i savete. Trudimo se da Vas zadovoljimo, da Vam pomognemo u izboru kamena, da ih kvalitetno obradimo i ugradimo, i na kraju da Vas obučimo kako da to ugradjeno zadrži sjaj i večno lep izgled.
 
 • Obratite nam se s poverenjem, a mi, sa našim iskustvom i znanjem, učinićemo sve da budete zadovoljni.
 
 
 
Prva nova 76 - Beograd - Novi Beograd
011 2604046; 011 3139707; 011 3139708;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Novi Beograd Prva nova 76
  +381 11 2604046; +381 11 3139707; +381 11 3139708; +381 11 3139709;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Košutica - salon mermera

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2018 :: Powered by PORTALSRBIJA.com TEAM