KONVEX ELECTRIC

Konvex electric

 
 
 office@konvex.rs
 
          
 
 • KONVEX ELECTRIC d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 1994. godine u Beogradu. Cilj osnivanja leži u želji da se ovom tržištu donese program renomiranih svetskih proizvođača iz oblasti industrijske elektro opreme.
 
 • Danas imamo ekskluzivne ugovore o zastupanju vodećih svetskih proizvođača u pomenutim oblastima i nudimo lagersku prodaju opreme i najkraći rok isporuke.
 
 • Pored obezbeđivanja opreme naš inženjerski tim stoji na raspolaganju i za sve vrste tehničke podrške i konsaltinga u vezi njene ugradnje i implementacije u Vaše projekte.
 
 • Naše mesto na tržištu je odraz kvaliteta, pouzdanosti i poverenja ukazanog od najznačajnih partnera poput: Elektroprivrede Srbije, Naftne industrije Srbije, Srbijagasa, Telekoma Srbije,...
 
 • Zaštite vašu opremu od nestabilnog napona i ispada glavnog napojnog sistema. QUINT serija stabilnih izvora napajanja i UPS uređaja je predviđena za rigorozne industrijske uslove eksploatacije.
 
 • Vaš pouzdan partner u proizvodnji ormana za distribuciju el. energije, industrjsku kontrolu, signalizaciju i automatizciju. ELSTA Mosdorfer predstavlja najpotpuniju ponudu na tržištu sve popularnijih ormana od samogasivog poliestera ojačanog staklenim vlaknima.
 
 • KONVEX ELECTRIC d.o.o. je ekskluzivni zastupnik nemačke kompanije TECHNOTHERM, koja je poznata kao renomirani proizvođač opreme za električno grejanje.
 
 
 
Autoput za Novi Sad 110b - Beograd - Zemun
011 4145900;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Zemun Autoput za Novi Sad 110b
  +381 11 4145900;

Poruku prima: Konvex electric

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA