KONTING

Konting

 
 
 info@konting.com
 
 • KONTING d.o.o. Novi Sad - je privatno preduzeće čija je osnovna delatnost trgovina, odnosno uvoz-izvoz repromaterijala i proizvoda metalne i elektro industrije kao što su žica, limovi, čelici, alumijium, otkovci, rezervni delovi za poljoprivredne priključne mašine. Konting je kompanija potpuno osposobljena za bavljenje spoljnom trgovinom, posredovanjem, organizacijom transporta, špedicije i distribucije.
 
 • KONTING čine visokostručni kadar sa veoma bogatim iskustvom u izvozu domaćih proizvoda na tržišta Italije, Češke, Slovačke i Kanade i ta saradnja se odvija bez prekida  više godina. Osnivači kompanije imaju višedecenijsko iskustvo u metalnoj industriji i to u proizvodnji složenih proizvoda od toplog i hladnog kovanja do obrade i ugradnje u sklopove i gotove proizvode za automobilsku industriju, kotrljajuće ležaje, proizvode za vojsku, hidrauliku, i sl.
 
 
 
 • OTKOVCI
  Nudimo listu proizvoda koju čine otkovci za:
  - Putnička vozila 
  - Kamione i vozila specijalne namene 
  - Poljoprivredne mašine (traktore)
 
 • Asortiman proizvoda obuhvata otkovke najsloženijeg oblika, izraĐene od ugljeničnih i legiranih čelika. Otkovci se proizvode u toplom stanju, mase 0,025-35 kg u normalnom i preciznom stepenu tačnosti.
 • Hemijska i metalurška ispitivanja kao i kontrola kvaliteta se zasnivaju na standardu JUS ISO 9000 model 9001. Prilikom isporuke prateću dokumentaciju čine otpremnica, faktura, atest materijala i potvrda o kvalitetu otkovaka.
 • Cene, rokovi osvajanja, proizvodnje i isporuke otkovaka definišu se prema ugovoru sa partnerom.
 
 • TEŠKI OTKOVCI
  Nudimo listu proizvoda koju čine teški otkovci za delove koji se koriste u elektrčnim centralama, na železnici, poljoprivrednoj mehanizaciji i naftnoj industriji.Otkovci i alati se proizvode prema crtežu naručioca.Godišnji kapacitet je preko 3500 tona otkovanog čelika.
 
 • KARDANSKA VRATILA
  Lista proizvoda koje nudimo obuhvata i kardanska vratila širokog asortimana za potrebe industrije, poljoprivrednih mašina, građevinske mehanizacije, privrednih vozila, rudarske opreme, procesne industrije i transportnih sredstava. Kardani, kardanska vratila i spojnice imaju široku primenu kod poljoprivrednih mašina i opreme, proizvodnji kamiona, autobusa, tramvaja i trolejbusa
 
 • CILINDARSKI SKLOPOVI
  Lista proizvoda koje nudimo obuhvata i cilindarske sklopove za teretna vozila, traktore, autobuse, železnicu i putničke automobile prečnika od Ø 50 do Ø 200 mm.
  Proizvodnja pokriva sledeće programe:
  MERCEDES-BENZ, MAN-RABA, KHD-MAGIRUS-TAM, FAP-FAMOS, IVECO-FIAT, IMR-PERKINS, ZETOR, UTB, MTZ, DMB, VOLVO, RENAULT-RVI, SCANIA, PEGASO, STEYR, IHC, KAMAZ, URSUS, IFA, ROMAN, AMZ-RUSIJA, CONTINENTAL, DAF, FORD, KOMATSU, MWM, NISSAN, PUCH, SAVIEM, SKODA, TATRA, VOLKSWAGEN, LADA.
 
 • PRESERSKI ALATI
  Lista proizvoda koje nudimo obuhvata i preserske alate. Izrađuju se od najkvalitetnijeg visokolegiranog alatnog čelika ili tvrdog metala.
 
 • PROVLAKAČI
  Nudimo listu proizvoda koju čine provlakači za:
  - Unutrašnje provlačenje
  - Spoljašnje provlačenje
 
 
 
Bulevar Mihajla Pupina 6 - Novi Sad -
021 427499;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Novi Sad Bulevar Mihajla Pupina 6
  +381 21 427499;

Poruku prima: Konting

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA