KLIO NS

Klio ns

 
 
 klio_ns@yahoo.com
 
 • PRAHOVI ZA PLASTIFIKACIJU METALA
 
 • "Klio-NS" se bavi prodajom prahova za plastifikaciju renomirane Austrijske firme "TIGER Coatings", čija je osnovna delatnost proizvodnja praha, a koja je jedna od najprepoznatljivijih kompanija, kako zbog kvaliteta, tako i velikom lepezom boja a naročito metalik boja, za koje nema premca u svetu.
 • U svakom momentu u fabrici Vam je na raspolaganju više od 1.600 boja, koje smo sposobni u roku od 2 do 7 dana da isporučimo na Vasu adresu!
 
 • Da bi kompletirali ponudu, i da bi kupci mogli na jednom mestu da dobiju sve što je potrebno u vezi plastifikacije metala, sklopili smo ugovor o zastupništvu sa Turskom kompanijom "ELECTRON", koja se bavi proizvodnjom opreme za plastifikaciju, i sposobna je da odgovori svakom Vašem zahtevu u vezi opreme i pištolja za plastifikaciju.
 
 • Fabrika spada u red najvećih isporučilaca ove opreme u svetu, što se može videti i po referetnim listama.
 
 • Kao najzanimljiviji proizvod izdvajamo liniju za plastifikaciju profila i ploča u šarama drveta. U proizvodnom programu fabrike je proizvodnja linija za pripremu, kabine za plastifikaciju, pecnice, na gas, stuju, dizel i infracrvene. Mogućnost izbora potpuno manuelnih ili potpuno automatskih linija.
 
 
 
Pere Popadića 3 - Novi Sad -
021 4780108;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Novi Sad Pere Popadića 3
  +381 21 4780108;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Klio ns

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA