KLINIKA PAPIĆ

Klinika Papić

 
 
 • PAPIĆ GINEKOLOŠKA ORDINACIJA osnovana je 1994. godine.
  Nalazi se na veoma lepom mestu u blizini Stadiona "Crvena zvezda", u predivnom ambijentu kuće, koja je adaptirana isključivo za potrebe ginekološke bolnice.  
 
 
 • Vlasnik bolnice i glavni koordinator svih usluga je Prim Dr Sci Nadežda Papić renomirani ginekolog, koja je pre penzionisanja i otvaranja privatne bolnice bila dugogodišnji načelnik patologije trudnoće u KBC "Zvezdara".

  Jedna je od prvih koja je na teritoriji Srbije u bivšoj Jugoslaviji, počela sa radom i lečenjem muškog i ženskog steriliteta.
 • PAPIĆ GINEKOLOŠKA ORDINACIJA omogućava kompletan ginekološki tretman.

  Primarna i uskospecijalistička delatnost je lečenje muškog i ženskog steriliteta.

  Ono što je veoma važno da bolnica zahvaljujući stručnosti kao i opremljenosti odgovarajućom laboratorijom i opremom ima mogućnost kompletne dijagnostike i daljeg tretmana u lečenju steriliteta individualno, prilagođeno svakom pacijentu. 
 
                                                               
 
 • U bolnici se obavlja inseminacija (najjednostavniji vid veštačke oplodnje), zatim vantelesno oplođenje-mikrofertilizacija tzv. ICSI.
 • Statistička uspešnost ovog vida vantelesne oplodnje je veoma visoka i prati svetski trend. Ono što je veoma važno da se na ovaj način gotovo u većini slučajeva rešava pitanje muškog steriliteta.
 • U bolnici se obavljaju kompletni opšti ginekološki pregledi: ultra-zvučni, kolposkopiski, praćenje trudnoće, CTG zapis, a moguće je obaviti i kompletne hormonske analize, uraditi briseve kod muškaraca i žena, na Chlamidiu, Mycoplasmu, Ureaplasmu i Beta hemoliticni streptokok, najraniju 100% sigurnu dijagnostiku trudnoće analizom hormona HCG.
 • Iza rada PAPIĆ GINEKOLOŠKE ORDINACIJE stoji veliko iskustvo i rezultati.
 
 • Lečenje steriliteta

  Šta se podrazumeva pod sterilitetom?

  Precizno govoreći, sterilnim pacijentom se smatra onaj par koji ne može da postigne trudnoću bez medicinske pomoći. Realno, nekoliko pacijenata je totalno sterilno, a mnogi su "subfertilni", u smislu da su im redukovane šanse da postignu trudnoću.

  Regularno se pod sterilnim smatraju oni parovi koji u toku od godinu dana normalnih seksualnih odnosa nisu postigli trudnoću (bez korišćenja kontracepcije).
 
 
 
Milovana Marinkovića 23 - Beograd - Voždovac
011 3971772; 011 3974484; 011 3970678;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Voždovac Milovana Marinkovića 23
  +381 11 3971772; +381 11 3974484; +381 11 3970678; +381 63 384340;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Klinika Papić

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA