KEPROM

Keprom

 
 
office@keprom.com
 
 • Keprom se bavi samostalnim uvozom i distribucijom, kao i partnerskom poddistribucijom kvalitetnih proizvoda. U svojoj veleprodajnoj ponudi Keprom ima 26 bendova koje samostalno uvozi i oko 40 brendova za koje je podistributer, sa preko 3000 artikala.
 
     
 
 • Preko svojih regionalnih predstavnika Keprom samostalno pokriva oko 2000 kupaca sa oko 3000 prodajnih mesta na celoj teritoriji Srbije. Svojim kupcima Keprom robu isporučuje u roku od 24 časa bilo gde u Srbiji.
 
 • U preduzeću, zajedno sa kćerkom firmom Aksa d.o.o. koja se bavi maloprodajom proizvoda za bebe i malu decu,  radi oko 130 zaposlenih. Preduzeće Aksa d.o.o. je jedan od vodećih lanaca bebi i dečje opreme u Srbiji, sa oko 3000 m2 prodajnog prostora u velikim srpskim gradovima.
 
                                      
 
 • BEBI i DEČIJI PROGRAM - najširi asortiman na jednom mestu
 
 • Preduzeće Keprom je na tržištu Srbije poznato po najširoj ponudi proizvoda za bebe i malu decu na jednom mestu. Ovaj svoj imidž je izgradio dugogodišnjom brigom da što potpunije zadovolji sve potrebe roditelja, pre svega onih koji imaju ili očekuju bebu.
 
 • Kolica, krevetci, ogradice, hranilice, komode, stalci za prepovijanje, ležaljke, nosiljke, ljuljaške, sedišta za kola i ostalo iz asortimana krupne dečje opreme, možete naći u velikom broju različitih modela i dezena
  Flašice, cucle, varalice, grejači i sterilizatori za flašice, pribor za jelo i mnogi drugi artikli za prijatniji dečiji obroki. Veliki izbor artikala dečije zaštite - bebi alarmi, zaštite za šporet, utičnice, vrata, prozore i drugih proizvoda namenjenih bezbednosti najmlađih u Vašem domu.
 
                            
                           
                            
                           
 
 • Brendovi proizvoda za bebe i malu decu koje Keprom samostalno uvozi
  DISNEY, NUBY, GRACO, PLEBANI, PRIMI SOGNI, IWH, PIKOLO, ROMER, REER, LINDAM, ANNABEL KARMEL, ARDITEX, BBY, DIRKJE, EUROKIDS, SETINO, CRAZY DOG, MEBBY, BIEME
 
    
 
 • PRODAJNA MREŽA
  Preko 2000 kupaca preduzeća sa oko 3000 prodajnih objekata.
  Dobro razvijena prodajna mreža u čitavoj Srbiji je plod našeg dugogodišnjeg predanog rada na građenju kvalitetnih odnosa sa svim našim saradnicima. Na teritoriji Srbije preko našeg Key Account tima, merčendajzera i regionalnih predstavnika saradjujemo sa preko 2000 kupaca koji prodaju našu robu u oko 3000 prodajnih objekata. Sarađujemo sa svim ključnim kupcima (Lilly, Maxi, Tempo, Merkator-Rodić, Idea, Veropulos, Metro, Tuš...) i veleprodajama, velikim brojem apoteka i veledrogerija, sa svim bolje snadbevenim baby radnjama (Aksa, Dexi co, Enci Menci ...), kao i sa svim drugim tradicionalnim radnjama koje na svojim policama mogu da drže robu iz našeg asortimana.Kepromov pristup u saradnji sa kupcima svoje robe se zasniva na izlaženju u susret svim njihovim zahtevima, zbog čega smo kod svojih saradnika prepoznati kao DISTRIBUCIJA OD POVERENJA
                   
 
 
 
Viline vode 47 - Beograd - Palilula
011 2084377; 011 2084388;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Palilula Viline vode 47
  +381 11 2084377; +381 11 2084388;

Poruku prima: Keprom

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA