Kartonske kutije

Kartonske kutije Beograd
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE TROSLOJNE i PETOSLOJNE KUTIJE ŠTANCANE KUTIJE Preduzeće za proizvodnju, promet i usluge “RVM” d.o.o. Kraljevo osnovano je 19.03.1992. godine. Od 1999. godine bavi se proizvodnjom kartonske ambalaže od valovite lepenke za prehrambenu i neprehrambenu industriju. Od malog preduzeća sa 6 radnika u proizvodnji, 3 najjednostavnije mašine, kapacitetom proizvodnje od 1000 kutija dnevno na tadašnjih 250 kvadratnih metara proizvodnog prostora, “RVM” danas se razvio u firmu sa 33 zaposlenih, sa savremenom, automatizovanom proizvodnom opremom, maksimalne produktivnosti od 6000-8000 kutija na sat, u proizvodnim halama od 4000 kvadratnih metara. “RVM” poseduje i vozni park, tako da razvoj sistema sopstvenog prevoza omogućava tačnost i sigurnost u svakoj isporuci. Preduzeće “RVM” d.o.o. Kraljevo je u programu Svetske banke za obnovu i razvoj, SIEPA-e i MIGA-e, intenzivne faze razvoja lokalnih dobavljača za snabdevanje multinacionalnih kompanija. Od februara 2008. godine “RVM” d.o.o. Kraljevo nosilac je sertifikata ISO 9001. AMBALAŽA TRANSPORTNE KUTIJE OD TROSLOJNE VALOVITE LEPENKE TRANSPORTNE KUTIJE OD PETOSLOJNE VALOVITE LEPENKE STANCANE KUTIJE - TACNE ZA MLEČNU INDUSTRIJU i INDUSTRIJU SOKOVA OD TROSLOJNE VALOVITE LEPENKE Proizvodnja se obavlja u proizvodno-magacinskom objektu u Kraljevu u Industrijskoj zoni na Starom aerodromu. Površina objekta je 4000 kvm. Kontinuiranost nabavke, stalna likvidnost, a time i izmirenje obaveza prema dobavljačima, korektan poslovni odnos dobavljača u pogledu kvaliteta i cena, obezbedjuju redovnost u nabavci repromaterijala i pomoćnog materijala, bez ikakvih oscilacija. To nam garantuje stabilnost proizvodnje.

Prevoz 011 - kartonske kutije

Beograd, Žarkovo, Cerak, Vodovodska 171i 011 2571606 |
065 2571606 |
KARTONSKE KUTIJE STREČ FOLIJE PUCKETAVE FOLIJE LEPLjIVE TRAKE Već duži niz godina bavi se proizvodnjom kartonske ambalaže, streč folije, air-pack folija, leoljivih traka i drugih proizvoda. KARTONSKE KUTIJE Kartonske kutije : Izrada svih vrsta kartonskih kutija od troslojnog i petoslojnog valovitog kartona. STREČ FOLIJA Streč folija napravljena je da zadovolji najrazličitije potrebe, bilo da se radi o snazi, zaštiti, pouzdanosti ili ekonomičnosti. Danas je to najčešće korišćena ambalaža za pakovanje proizvoda prilikom transporta. Osnovne karakteristike naše streč folije su veliko istezanje, visoka providnost, otpornost na oštećenja i ekonomska isplativost. Streč folija se prvenstveno koristi za obavijanje paleta, čime se sprečava padanje proizvoda, ujedno ih štiteći od vlage i prljanja. U domaćinstvima, ova folija čuva svežinu namirnica. Izbor adekvatne folije zavisi od proizvoda koji se pakuju, kao i od mašina za pakovanje. Naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju pri utvrđivanju folije koja najviše odgovara Vašim potrebama. AIR-PACK FOLIJA Svi lomljivi i vredni predmeti se pakuju u "puc-puc" foliju tako da do oštećenja ne može da se desi. Idealna zaštita za Vaše proizvode - AIR-PACK folija: - sprečava od udaraca, prljanja, vibracija i drugih mehaničkih koristi se radi zaštite proizvoda, stakla, drvenih predmeta i ostalih skupocenih stvari prilikom transporta. - ima odlična mehanička svojstva i neutralne jone propusta vodu i vazduh, ne privlači prašinu, čvrsta je i može lako da se presavije u bilo kom položaju. AIR-PACK isporučuje se u rolnama, i upotrebom air pack zaštitne folije štedi se vreme i novac.. Mi našu air-pack foliju isporučujemo salonima nameštaja, stolarije, keramike, firmama za transport robe i mnogim drugim firmama... LEPLjIVA TRAKA 00-24h na raspolaganju Besplatna dostava na teritoriji Beograda!

Mali agrar

Rumenka, Partizanska 98 021 6216544 |
063 209849 |
PROIZVODNjA NATRON VREĆA

3R & mns

Beograd, Palilula, Pupinova 17/10 011 3425940
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE 3r & mns se bavi izradom ambalažnih kutija od talas kartona, mikrovaca, hromokartona, kaširanih materijala, štancana ambalaža, usluge lepljenja kutija, izrada maketa za modele kartonskih kutija, kutije od specijalnih kartona. Za sve godine našeg postojanja trudili smo se da se kvalitetom i konkuretnom cenom nametnemo kupcima, i pored oštre konkurencije, što najbolje govore i godine našeg postojanja i lista zadovljnih klijenata, stariji smo od interneta. Kartonske kutije Vršimo izradu kartonskih kutija svih dimenzija. Hromo karton Ima dosta široku primenu i za namenska i komercijalna pakovanja gde nema prevelikih zahteva. Talas karton Talasati karton je ambalažni materijal, sačinjen od više slojeva papira između kojih se nalazi talasasto oblikovani papir. Kao takav, ovaj proizvod je našao široku primenu u skoro svim industrijama. Kaširana ambalaža Kaširana kartonska ambalaža je uobičajen naziv za ambalažu koja je izrađena od dve različite, međusobno zalepljene (kaširane) vrste materijala: predhodno odštampanog papira ili hromokartona i valovitog kartona. Zbog velikih mogućnosti primene grafičkih rešenja i oblikovanja, ova vrsta ambalaže je u širokoj primeni. Štancana ambalaža Štancovane kartonske kutijen su ambalaža specijalnog tipa, koja je svoju upotrebu i namenu našla u skoro svim sferama industrije. Naše kutije su sa Vama više od 20 godina!

Atl - CO

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Susedgradska 6 011 8750540 |
063 1098555 |
PROIZVODNjA: AMBALAŽA ZA PAKOVANjE HLEBA Ii PECIVA AMBALAŽA ZA PICERIJE i POSLASTIČARNICE AMBALAŽA ZA ROŠTILj i SENDVIČE MESARSKI PAPIR FIŠEK ZA PALAČINKE SALVETE PE KESE ALUMINIJUMSKA FOLIJA PVC FOLIJA AMBALAŽA ZA KETERING ATL - CO se bavi proizvodnjom papirna ambalaža za pakovanje hrane. Kompanija ATL-CO D.O.O. neprestano povećava svoje proizvodne kapacitete uvodeći nove proizvode koje zahteva domaće i inostrano tržište, a koji doprinose uspešnijem čuvanju kvaliteta hrane koju koristimo, kao i očuvanju sredine u kojoj živimo. U 2015. godini smo nabavili mašinu za proizvodnju papirnih kesica sa celofanskim prozorom koje su danas trend u pakovanju prehrambenih proizvoda. Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i konkurentnim cenama imamo sklopljene ugovore sa najvećim proizvodjačima hleba i peciva na domaćem tržištu kao i u okruženju. PAPIRNA AMBALAŽA Natron kese proizvodimo od 40 gramskog prvoklasnog papira braon ili bele boje, štampom sa raster valjcima koji nam omogućavaju vrhunsku štampu flexo tehnici do tri boje u jednom prolazu. Papirna kesa sa celofanskim prozorom za pakovanje hlebova i peciva. Kesice za apoteke Papirne kese za apoteke proizvodimo u svim dimenzijama i sa štampom prema Vašim potrebama. Salvete Mesarski papir Kasirni (mesarski) papir proizvodimo u rasponu dimenzijama: 20 cm x 31 cm 24 cm x 31 cm Fišek za palačinke AMBALAŽA ZA PICERIJE i POSLASTIČARNICE Podmetači ATL - CO proizvodi podmetače za pizzu, komadne podmetače, podmetače za tortu i rolate. Kutije za pizze Različitih dimenizija. Kutije za pomfrit Pakovanje pomfrita u kartonske kutije zapremine 150 i 200g. Kutija je izradjena od hromo kartona 280 i 320g. Kutije za rolat Proizvodimo kutije za rolat različitih dimenzija. Kutije za kolače Kutije za sitne kolače, klasična, mašna kutija, transportna kutija. FOLIJE i KESE Alu folija PVC folija PE kese AMBALAŽA ZA ROŠTILj i SENDVIČE Kutija za sendviče Kutija je izrađena od hromo kartona. Kutije za roštilj male i velike, pakovanja roštilja od

Novi Pack

Novi Pack logo
Novi Sad, Emanuila Jankovića 17 063 625135
Novi Pack logo
KARTONSKE KUTIJE - NOVI PACK Veliki asortiman kartonskih kutija.
Natura Trade logo
KARTONSKE KUTIJE - NATURA TRADE Ameriken kutije - više dimenzija i oblika, od troslojne i petoslojne valovite lepenke, mogućnost štampe u više boja. Transport kutija vršimo samostalno zahvaljujući voznom parku od 3 kamiona tandema.

Ms Kutije

MS Kutije logo
Novi Sad, Banijska 14 063 574394 |
065 9574394 |
MS Kutije logo
KARTONSKE KUTIJE - MS KUTIJE - Kutije za pizzu - Transportne kutije

D - box ambalaža

Beograd, Čukarica, Čukarička Padina, Obrenovački drum bb 011 2370705 |
011 2370680 |
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE : PREHRAMBENA AMBALAŽA KOMERCIJALNA AMBALAŽA TRANSPORTNA AMBALAŽA AMBALAŽA ZA PIĆA NATRON KESICE REKLAMNA AMBALAŽA Proizvodnja kvalitetne, jeftinije i atraktivne kartonske ambalaže glavna je delatnost naše firme. Dve osnovne vrste naših proizvoda su ambalaža za prehrambene proizvode, kao i transportna ambalaža. Ukoliko je vaša delatnost proizvodnja hrane (pizza, kolaćči, peciva, itd) možemo vam pomoći u poslovanju atraktivnim i zdravstveno i hemijski ispravim pakovanjem, izraženim od kvalitetnih domaćih i uvoznih materijala. Specijalizovani smo za brzu i kvalitetnu proizvodnju regularne i štancane transportne ambalaže od talasastog kartona. Bez obzira na vrstu vaše delatnosti, ambalažu prilagođavamo specifičnostima vaših proizvoda - posedujemo sopstvenu alatnicu, koja nam omogućuje neograničen izbor dimenzija i oblika. Konstrukcionim rešenjima ambalaže olakšavamo transport i dalje rukovanje proizvodima, garantujući sigurnost robe i njeno lakše skladištenje, što se u konačnom obračunu vašeg poslovanja uvek javlja kao ušteda. PREHRAMBENA AMBALAŽA PROGRAM ZA PICERIJE Kutije za pice izrađujemo od troslojne valovite lepenke u beloj i sivoj boji. Kutija za pirošku Pakovanje za dve piroške od mikrovala. Podmetač za pizzu - Trougao Pakovanja po 1000 kom, različitih dimenzija i materijala. Podmetač za pizzu - Krug Okrugli podmetač prečnika 20 cm za pizzu prečnika 18 cm. Kutije za pomfit Pakovanje pomfrita u kutije zapremine 150 i 200 grama. PROGRAM ZA POSLASTIČARNICE Kutije za tortu ( sa ručkom, bez ručke, transportna ) Podmetači za tortu ( komadni, okrugli, četvrtasti i pravougaoni ) Kutije za rolat ( mala, srednja ) Podmetači za rolat Mašna kutija Kutija za sitne kolače sa mašnom i providnim poklopcem. Slavska kutija za kolače Kutija za sitne kolače sa štampom motiva prikladnih za slave. Kutija za kolače Kutije za sitne kolače i slana peciva. Kutije za kolače sa prozorom ( mala, velika, mala folija, velika folija ). KUTIJE ZA ROŠTILJ I KINESKU HRANU Gajbice za krofne Gajbice za transport krofni, kifli

Mm produkt

Beograd, Leštane, Kružni put 109a 011 3411673
TRANSPORTNA AMBALAŽA KOMERCIJALNA AMBALAŽA REKLAMNI KARTONI Postojimo od 1992. godine. Početna i osnovna delatnost je bila proizvodnja transportnih kutija. Prateći promene na sve zahtevnijem tržištu, odgovarali smo blagovremeno na nove potrebe naših klijenata. Prema tome smoproširili svoju delatnost uvodeći u proizvodnju pravljenje komercijalne ambalaže i svih vrsta reklamnog materijala od kartona. Ukoliko niste sigurni kakav izgled ambalaže želite, tu je tim naših iskusnih stručnjaka da vam pomogne svojim savetima da napravite pravi izbor. TRANSPORTNA AMBALAŽA Pravimo kutije od troslojnog kartona, kao i od petoslojnog kartona. Po potrebi štampamo na ambalaži. Takođe, pravimo kutije velikih dimenzija. Na lageru uvek imamo rolne dvoslojnog kartona za oblaganje proizvoda koji su nepraktični da se pakuju u kutije. Ovaj karton može da se koristi i za zaštitu podova pri izvođenju građevinskih radova i sl. KOMERCIJALNA AMBALAŽA U današnje vreme da bi se neki proizvod dobro plasirao na tržištu, pored neophodnog kvaliteta, mora da poseduje prepozantljivu ambalažu, koja će ga učiniti posebnim u odnosu na druge proizvode. Prateći ove promene koje tržište nameće našim klijentima, uveli smo u proizvodnju i veliki broj različite komercijalne kartonske ambalaže. Ona može biti napravljena u punoj boji ili u boji kartona, a sve popularnija postaje ambalaža od rebrastog kartona, jer je eksluzivan i prirodan izgled u isto vreme. Vaše zamisli ćemo pretočiti u delo ili ćemo vam pomoći svojim iskustvom da napravite pravi izbor i učinite svoj proizvod jedinstvenim. REKLAMNI KARTONI Karton je jeftiniji u odnosu na ostale materijale. Ekološki je prihvatljiviji, jer se reciklira i na taj način se štiti životna sredina. S toga mi pravimo od kartona i razne vrste reklamnog materijala kao što su reklamni stalci, displeji, čak i police. Ukažite nam poverenje!
KVALITETNA KARTONSKA AMBALAŽA VRHUNSKA TEHNOLOGIJA INOVATIVNO PAKOVANJE HRANE Mi smo tu da bi Vam pomogli da pružite najbolju uslugu Vašim klijentima. Pakujte Vašu hranu i proizvode u pakovanja koja će pružiti vizuelni i praktični užitak. Ostvarite bitnu prednost kako u pružanju bolje usluge tako i boljoj promociji Vaše firme i proizvoda. Naša kompanija pruža inovativna pakovanja za brzu hranu kao i ostale tipove hrane. Kutije koje mi proizvodimo su do sada bile nedostupne na našem tržištu. Mi smo mlada, ali perspektivna firma, tehnologija kojom mi radimo je na vrhunskom nivou. Radimo na tome da vlasnicima restoranima ispunimo zamisli, a samim tim zadovoljimo njihove mušterije jer zadovoljan klijent vizuelno postaknut je vaša prednost. NAŠE USLUGE Ako ste vlasnik objekta za dostavu hrane (ako vršite dostavu hrane) jasno vam je koliko dobro pakovanje, lep izgled i reklama koju klijenti nose sa sobom znače danas. Možemo vam pomoći oko prezentovanja vaše firme prilikom svake dostave i obroka. Kvalitetno pakovanje, dizajn i štampa je ono što privlači mušterije, a takva pakovanja se čuvaju za kućnu upotrebu, to vam dovoljno govori o tome da je vaša reklama uvek ispred korisnikovih očiju. SMART KUTIJE Smart kutija može da služi za pakovanje kako toplih tako i hladnih jela. Nalazi primenu u Azijskim restoranima Italijanskim restoranima Salata barovima Delikatesarnicama Smart kutija se sastoji iz jednog dela, zatvara se funkcionalno tako da ne ostavlja prostor za ventilaciju. Napravljene su od najfinjeg kartona koji poseduje sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti izdatom od strane Gradskog zavoda za javno zdravlje centra za higijenu i humanitarnu ekolokgiju. Mogu se reciklirati i tako doprinose očuvanju životne sredine. Drže tečnost pruzajući mogućnost prenosa gotovo svih vrsta jela a ne zahteva dodatni poklopac Svojom konstrukcijom omogućavaju lako punjenje sadržajem, transport i očuvanje hrane bez potparivanja. Mogu biti sa univerzalnim dezenima kao i blanko bele boje ili

Romapack kartonska ambalaža

Nova Pazova, Peta industrijska 13 022 321036 |
063 252204 |
AMBALAŽA OD TALASASTOG KARTONA ZA SVE INDUSTRIJSKE OBLASTI: ŠTANCANE KUTIJE, AMERIČKE KUTIJE, ECO PALETE OD KARTONA Preduzeće "ROMAPACK" d.o.o. osnovano je početkom 1995. godine. Sedište preduzeća je u industrijskoj zoni Nove Pazove. Naša osnovna delatnost je proizvodnja ambalaže od talasastog kartona za sve industrijske oblasti. Ambalažu proizvodimo od talasastih lepenki koje se razlikuju po boji i gramaturama papira, broju slojeva i visini talasa. U odnosu na broj slojeva proizvodimo: - Troslojne kutije, - Petoslojne kutije i - Sedmoslojne kutije. U odnosu na visinu talasa razlikujemo: - E (mikro talas 1.25mm ±0.3mm), - B (sitan talas 2.6mm ±0.3mm), - C (krupan talas 3.6mm ±0.3mm), - BC (krupan + sitan talas 6.2mm ±0.3mm), - EC (mikro + krupan talas 4.9mm ±0.3mm). Po načinu izrade kutije delimo na: Štancane kutije - kutije sa automatskim dnom, displej kutije, gajbice za voće i povrće, kaširane kutije presvučene hromokartonom ili kunstdrukom... Sloter / ameriken kutije - transportne kutije raznih dimenzija, kutije za hladnjače, paletni boksovi, sedmoslojni kartonski kontejneri... Svu ambalažu štampamo do tri boje u jednom prolazu, a kaširanu u punom koloru uz mogućnost plastifikacije i visokog sjaja. Uz visok kvalitet, kompletan asortiman ambalaže i brzu izradu, ROMAPACK garantuje svim svojim kupcima sigurnost i pouzdanost isporuka. ECO PALETE OD KARTONA VRSTE PALETA: - jednokratne - višenamenske - vodonepropusne - euro palete KARAKTERISTIKE: - mala težina - velika nosivost - 100% ekološke - mogućnost štampe po želji kupca DIMENZIJE: - 1200mm x 800mm - 1200mm x 1000mm - izrada po želji kupca Naš moto je kvalitet i shodno tome naš proizvodni pogon je projektovan u službi dostizanja želejnog kvaliteta svih naših proizvoda.
PROIZVODNjA VRATA, VRATNIH KRILA, PROZORA, FURNIRANIH PLOČA i REZANE GRAĐE PROIZVODNjA VALOVITE LEPENKE i KARTONSKIH KUTIJA TRGOVINA SA REPRO MATERIJALOM ZA STOLARIJU MALOPRODAJA : OKOVI ZA NAMEŠTAJ BRODSKI POD i LAMPERIJA LAMINAT PARKET i BAMBUS POD PLOČASTI MATERIJALI LAJSNE FURNIR, FURNIRANE PLOČE GRAĐEVINSKI MATERIJAL: CIGLA, CEMENT, KROVNI POKRIVAČI, MINERALNA VUNA, GIPS, GIPSANE PLOČE...
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE OD VALOVITE LEPENKE TRANSPORTNE KARTONSKE KUTIJE ŠTANCOVANE KUTIJE SAMOSKLOPIVE KARTONSKE GAJBE SAMOSKLOPIVE KUTIJE ZA JABUKE KUTIJE ZA PICU POSEBNI PROIZVODI: KUTIJE ZA VINO, KARTONSKE PODLOŠKE, PODMETAČI, KARTONSKE ROLNE...

Dunipak

Kruševac, Jasički put bb 037 461733
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE KUTIJE: LATEKS, AMERIKAN KUTIJE, ŠTANCOVANE KUTIJE

Deto pančevo

Pančevo, Primorska 59 013 373200 |
013 373137 |
PAPIRNA i KARTONSKA AMABALAŽA ŠTAMPA REKLAMNI MATERIJAL PAPIRNE KESE KARTONSKE KUTIJE GRAFIČKI DIZAJN...
PROIZVODNjA KARTONSKE i PAPIRNE AMBALAŽE KARTONSKE KUTIJE, AMBALAŽA ZA HRANU, REKLAMNE PAPIRNE KESE...
PROIZVODNjA i PRODAJA PAPIRNE i KARTONSKE AMBALAŽE PET i STIROPOR AMBALAŽA PAPIRNE KESE NATRON VREĆE MESARSKI i PEKARSKI PAPIR KUTIJE i PODMETAČI ZA PICU KUTIJE ZA POMFRIT PAPIRNE SALVETE KUTIJE ZA ROŠTILj TRANSPORTNE KARTONSKE KUTIJE KARTONSKE GAJBE ZA JOGURT KUTIJE ZA VINO KESE ZA VINA REKLAMNE PAPIRNE i BUTIK KESE PVC FOLIJA BIORAZGRADIVE KESE TREGERICE
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE - KARTONSKE KUTIJE : TRANSPORTNA AMBALAŽA KOMERCIJALNA AMBALAŽA PREHRAMBENA AMBALAŽA

Novak prijepolje

Prijepolje, Novovaroška bb 033 714101 |
064 2399002 |
PROIZVODNjA AMBALAŽE OD PAPIRA i KARTONA: TRANSPORTNA, ŠTANCANA, KAŠIRANA KARTONSKE KUTIJE
PROIZVODNjA PROIZVODA OD PAPIRA i KARTONA PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE: TRANSPORTNA AMBALAŽA, AMBALAŽA ZA PICU, AMBALAŽA ZA KOLAČE, AMBALAŽA ZA TORTE, AMBALAŽA ZA ROŠTILj, AMBALAŽA ZA SENDVIČE, AMBALAŽA ZA MESARE, AMBALAŽE ZA MLEKARE, AMBALAŽA ZA HLADNjAČE USLUGA ŠTAMPE NA AMBALAŽI, TRGOVINA NA VELIKO i MALO, USLUGE PREVOZA

A - REA kartonaža

A - REA kartonaža logo
Novi Sad, Beogradski kej 49 021 4892400
A - REA kartonaža logo
PROIZVODNjA : KARTONSKIH TRANSPORTNIH KUTIJA PREGRADNIH KARTONA PODMETAČA, TACNI ULOŽAKA i KARTONSKIH PLOČA ZA MAŠINSKO i RUČNO PAKOVANjE PAPIRNE GALANTERIJE: PAPIRNI UBRUSI, SALVETE, TOALET PAPIR, MARAMICE, RECIKLAŽNI PAPIR

Natron plast

Kruševac, Gavrila Principa bb 037 461827 |
060 4112220 |
PAPIRNE KESE PLASTIČNE KESE MESARSKI i PEKARSKI PAPIR VREĆE POKLON KESE PAPIRNE KESE SA DRŠKOM KARTONSKE KUTIJE ZA HRANU TRANSPORTNE KARTONSKE KUTIJE STREČ FOLIJA, ALUMINIJUMSKA FOLIJA

Dvor kartonska ambalaža

Čačak, Radovana Jovanovića 85 032 355026 |
063 8836539 |
KARTONSKE KUTIJE KARTONSKE PREGRADICE FASCIKLE
KARTONAŽA: KUTIJE ZA SELIDBE, PAPIRNO SAĆE, AMBALAŽA OFSET ŠTAMPA DIGITALNA ŠTAMPA SITO ŠTAMPA KANCELARIJSKI MATERIJAL REKLAMNI MATERIJAL BROŠURE

Grand - bt ambalaža

Beograd, Kovačevac, Lazara Čokića 28 011 8213300
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE - SVE VRSTE TRANSPORTNIH KARTONSKIH KUTIJA PROIZVODNjA DRVENE AMBALAŽE - DRVENE PALETE SVIH TIPOVA i NAMENA

Štamparija dragan srnić

Šabac, Vojvode Janka Stojićevića 3a 015 334601
ŠTAMPA VIZIT KARTI BROŠURE i KATALOZI BILTENI i IZVEŠTAJI KOVERTE i ČESTITKE FASCIKLE MEMORANDUMI REKLAMNI PANOI POSLOVNI POKLONI ARHIVSKE KUTIJE TRANSPORTNA i KOMERCIJALNA AMBALAŽA: PAPIRNE KESE, KUTIJE, TRANSPORTNE KARTONSKE KUTIJE KALENDARI i POSTERI

Lepenka prom

Beograd, Mladenovac, Vuka Karadžića 64 011 8213940 |
063 397522 |
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE Preduzeće Lepenka-prom d.o.o. osnovano je 1999. godine. Naš proizvodni program je veoma širokog spektra. Proizvodimo tranportnu ambalažu, komercijalnu ambalažu, kaširane kutije, ambalažu koja se koristi za pakovanje prehrambenih proizvoda. Trudimo se da uvek izađemo u susret kupcima i da ispunimo sve njihove zahteve. Kvalitet, cena, kratak rok izrade i isporuke je ono što odlikuje naše preduzeće. Proizvodimo kartonsku ambalažu svih dimenzija i oblika. Po Vašem zahtevu kartonske kutije izrađujemo od mikrovala, troslojnog ili petoslojnog talasastog kartona, sive lepenke ili hromokartona sa ili bez štampe. Radimo i kartonske kutije kaširane kunsdrukom ili hromokartonom. Dostava ambalaže na teritoriji Beograda je besplatna. U proizvodnji koristimo mikroval, troslojni ili petoslojni talasasti karton, sivu lepenku ili hromokarton. Po Vašem zahtevu radimo štampu. Izrađujemo i kartonske kutije kaširane kunsdrukom ili hromokartonom. Bavimo se i izradom štanc formi. TRANSPORTNA AMBALAŽA AMBALAŽA ZA PREHRAMBENE PROIZVODE KAŠIRANA AMBALAŽA KOMERCIJALNA AMBALAŽA KUTIJE OD SIVE LEPENKE ŠTANC FORME RADNO VREME radnim danima 7 - 15h subotom 8 - 15h

King plus

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Peđe Milosavljevića 7/23
PROIZVODNjA AMBALAŽE OD SVIH VRSTA KARTONA Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja ambalaže od svih vrsta kartona, sa pružanjem usluga iz te oblasti. Sistem rada se zasniva na „proizvodnji za poznatog korisnika”. Desetogodišnje iskustvo u proizvodnji kartonske ambalaže i stalnim inovacijama u pružanju naših usluga, garantuje i preporučuje nas kao pravog i pouzdanog partnera. Kvalitet izrade, strogo poštovanje ugovorenih rokova, pakovanje gotovog proizvoda kao i cena naših usluga su najbitnije karakteristike koje nas preporučuju. PROIZVODI AMERIKEN KUTIJE Osnovni tip kutija koje izrađujemo od troslojne i petoslojne valovite lepenke, različitih kvaliteta sa štampom i bez. ŠTANCOVANE KUTIJE Razne složive i samosložive tipove kutija izrađujemo od troslojne i petoslojne valovite lepenke sa štampom i bez. KAŠIRANA AMBALAŽA Razne vrste i tipove kutija, štendera, desplej-ova i...kaširamo sa plastifikacijom i bez od različitih materijala do veličine formata B-1. HROMO KARTON Razne vrste komercijalnih kutija od hromo kartona različitih kvaliteta i gramatura materijala sa štampom i bez. KUTIJE ZA DOSTAVU PICA i HRANE Već desetak godina uspešno održavamo i proširujemo asortiman kutija za dostavu pica i to u sledećim veličinama: 18, 22, 28, 32, 36, 42, 45, 51 i 60cm. Kao i kutija za piroške veličina 21 i 28cm. Takođe proizvodimo i podmetače za picu-parče različitih veličina i uglova. GAJBICE Proizvodimo i više vrsta gajbica za potrebe transporta različitih vrsta voća i povrća. NAMENSKE KUTIJE Poslednjih godina sa pažnjom razvijamo asortiman namenskih kutija za selidbe. Tako da u ponudi imamo: - Garderobne kutije (veće i manje) - Kutije za tanjire - Kutija za čase i flaše - Univerzalne kutije većih dimenzija USLUGE KAŠIRANjE NA SVIM VRSTAMA KARTONA i PAPIRA DO FORMATA B-1 ISECANjE MATERIJALA NA KRAJŠERU DO ŠIRINE OD 2400mm ŠTANCOVANjE NA ROL ŠTANCNI DO ŠIRINE ALATA OD 1100mm ŠTANCOVANjE NA POLUAUTOMATSLOM TIGLU DO FORMATA B-1 FLEKSO ŠTAMPA DO ŠIRINE MATERIJALA OD 1150mm DOSTAVA PROIZVODA
KARTONSKE KUTIJE - BOSIS Proizvodimo štampanu i kaširanu kartonsku ambalažu i blister kartone za najpoznatije brendove.

Ambalaža m & m fruits

Novi Sad, Autoput za Novi Sad 70a 011 3750993 |
064 6403070 |
PROIZVODNjA AMBALAŽE ZA PAKOVANjE i PALETIZACIJU VOĆA i POVRĆA : PODLOŠKE ZA VOĆE PLASTIČNE POSUDICE ZA PAKOVANjE PAPIR ZA OBLAGANjE GAJBICA KARTONSKE KUTIJE ZAŠTITNI UGLOVI ZA PALETE PP i PET TRAKE

Cetinka vršac

Vršac, Žarka Zrenjanina 29 013 830709
PROIZVODNjA PET i PVC FOLIJA POLIMERNA AMBALAŽA: BLISTERI, DOZNA ELIPSA, DOZNE, KADICE ZA KONDITORE, LADLICE ZA LEŽAJEVE, UKRASNE KUTIJE, SLOŽIVE KUTIJE, KVADRATNE KUTIJE KARTONSKE KUTIJE

Tesa - pak kragujevac

Kragujevac, Ljubice Ivošević 9 034 371909
PROIZVODNjA REGULARNE i ŠTANCANE AMBALAŽE OD TALASASTOG KARTONA KARTONSKE KUTIJE

Div papir

Novi Sad, Jevrejska 17 021 6616430
PRODAJA KANCELARIJSKOG MATERIJALA NA VELIKO KARTONSKI i PVC REGISTRATORI KARTONSKE KUTIJE ADING, TERMO i FAX ROLNE BLANKO TABULIRI PAPIR ZA FOTOKOPIRANjE i PLOTERE TONERI BLOKOVSKA ROBA, SVESKE HEFTALICE, BUŠAČI, SPAJALICE KLAMERICE, MAKAZE, SKALPELI CD, DVD KALKULATORI ETIKETE - NALEPNICE, RIBONI, PISAĆE TRAKE FASCIKLE, FOLIJE ZA PLASTIFIKACIJU i KARTONI ZA KORIČENjE, SPIRALE GUMICE, OLOVKE, MARKERI... INDIGO, PAUS KOVERTE SELOTEJP TRAKE
UKRASNE KUTIJE UKRASNE KARTONSKE KESE UKRASNE KUTIJE ZA FLAŠE SALVETE IZRADA RAZNE KARTONSKE AMBALAŽE MESARSKI PAPIR EKSKLUZIVNI UKRASNI PAPIR

Acarton Novi Sad

Acarton Novi Sad logo
Petrovaradin, Rade Končara 1 062 543190
Acarton Novi Sad logo
KARTONSKE KUTIJE - ACARTON Naša Proizvodnja je locirana u Petrovaradinu u radnoj zoni istok (Pobeda). U okviru proizvodnog pogona instalirane su kompletno nove mašine za izradu kartonskih kutija. Raspolažemo sa automatskim dvobojnim sloterom, lepilicom, zaklopnom štancom kao i drugim doradnim mašinama.

Alpha Box Trade

Alpha Box Trade logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 117 011 3183736 |
069 3183736 |
Alpha Box Trade logo
KARTONSKE KUTIJE - ALPHA BOX TRADE Osnovna delatnost preduzeća Alpha Box Trade je veleprodaja i maloprodaja kartonske ambalaže, streč folija, puc-puc folija, lepljivih traka i drugih proizvoda koji će Vam olakšati pakovanje različitih vrsta proizvoda.

Koteksplast

Koteksplast logo
Bački Jarak, Marije Bursać 23 021 847671 |
064 1227421 |
Koteksplast logo
KARTONSKE KUTIJE - KOTEKSPLAST Koteksplast se bavi se proizvodnjom plastične, kartonske i papirne ambalaže, štampe na kartonu i papiru.

Karton Pak Design

Karton Pak Design logo
Požarevac, Vojvode Mišića 34 064 2693929
Karton Pak Design logo
KARTONSKE KUTIJE - KARTON PAK DESIGN - Kutije za pizzu - Kutije za kolače - Kutije za torte - Kutije za pomfrit - Kutije za vino...
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA