JUGOPAN EXPORT IMPORT

Jugopan export import

 
 
jugopan@gmail.com
 
       
 
 • RECIKLAŽA
 
 • Doo "Jugopan" Export-Import Novi Sad je porodično preduzeće koje se bavi otkupom, reciklažom i prometom metala, pre svega obojenih metala. Za sve ovo vreme preduzeće ima stalan i stabilan rast uz širenje poslovnog područja i povećanje broja poslovnih partnera, kako dobavljača tako i kupaca.
 
 • Trenutno raspolažemo sa stovarištem od 2200 m² na kojem imamo i magacinski i kancelarijski prostor. Posedujemo i sopstvena transportna sredstva.
 
 • U daljem razvoju sve više ćemo usmeravati naše poslovanje ka reciklaži sekundarnog metala. Ovim ne samo da ćemo podići nivo svog poslovanja već ćemo i pokušati da pokrenemo privrednu granu koja je od šireg društvenog značaja. Otpadni materijali su relativno jeftin izvor sirovina za industriju, ali i pored toga kod nas ova oblast nije skoro uopšte razvijena. Naš krajnji cilj je da zaokružimo proces prikupljanja i prerade sekundarnih sirovina da bi mogli svojim kupcima da ponudimo širok spektar proizvoda i poluproizvoda koje će oni dalje koristiti u svojoj proizvodnji. Svojim kupcima želimo da obezbedimo siguran i stabilan izvor kvalitetne sirovine po niskim cenama. Da bi to postigli mi ćemo stalno podizati naše tehničko-tehnološke i kadrovske potencijale.
 
 • Zbog karaktera otpadnih materijala od velike je važnosti da postupanje sa njima bude u skladu sa očuvanjem životne sredine. Mi znamo da je neophodno poštovati prirodne zakone i ekološke potrebe i s tim u vezi trudimo se da naše metode budu ekološki prihvatljive, a to i postižemo. Ovo potvrđuju i rešenja koja smo dobili od nadležnih organa.
 
 
 
 • MAŠINE ZA PRERADU OBOJENIH METALA
 
 • Od 2007. godine preduzeće je distributer za područje Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije, mašina i opreme za reciklažu metala. Proizvođači su renomirane evropske kompanije ICS-CONTEC (Nemačka) i Mistra (Češka).
 
 • Sve mašine su napravljene u EU, i u skladu su zakonima EU u pogledu zaštite životne sredine i zaštite na radu.
 • Garancija za mašine i opremu je godinu dana. Obezbeđena je obuka i potpuna podrška u svakom momentu.
 • Osnovna namena je rad sa otpadom obojenih metala. Pripremom i baliranjem materjiala znatno se poboljšava kvalitet sekundarne sirovine, isporučuje se u obliku koji je pogodan za krajnjeg korisnika. Time se postiže bolja cena, a uložena sredstva se vraćaju u kratkom roku.
 
 • Mašine i oprema osim što dovode do povećanja prodajne cene sekundarnih sirovina, znatno ubrzavaju i olakšavaju rad. Potreban je manji broj ljudi, smanjuju se troškovi i skraćuje se period obrta sredstava.
 
 • Ove mašine i oprema su namenjene onim koji žele da svoj posao podignu na viši nivo, prilagode se novim uslovima na tržištu, i na dugi rok obezbede pouzdan i efikasan način pripreme i prerade otpada. U odnosu na konkurenciju ističu se kvalitetom i pouzdanošću.
 
 • Ukoliko spadate u grupu poslovnih ljudi koji znaju da samo stalni rast i razvoj obezbeđuju opstanak na tržištu, onda nas pozovite da dobijete dodatne informacije o ponuđenim mašinama i opremi.
 
 
 
Veternička 46a - Novi Sad -
021 6505976;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Novi Sad Veternička 46a
  +381 21 6505976;

Poruku prima: Jugopan export import

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA