JAI THAI SPA CENTAR

Jai thai spa centar

 
 
 jai.thai.bgd@gmail.com
 
 • KOZMETIČKI SALON - SALON LEPOTE
 • HRAM TRADICIONALNE TAJLANDSKE MASAŽE
 • ANTICELULIT MASAŽA
 
         
 
 • Vekovnu tradiciju istočnjačke kulture nege duha i tela preneli smo za Vas na samo pet minuta od urbanog dela Beograda.

  Oprobajte po prvi put metode stare hiljadama godina u "Jai Thai" centru koji je alternativa za destinacije snova dalekog istoka.

  Negujte kulturu očuvanja zdravlja, tela i duha koja se polako zaboravlja u savremenom i brzom načinu života gde je akcenat na materijalnim vrednostima.

  Posvetite vreme sebi u mirnoj, opuštajućoj atmosferi koja ovo mesto čini savršenom egzotičnom oazom.

 

      
 
 
 
JAI THAI MASAŽE
 
 • JAI THAI MASAŽA
  Kombinacija tradicionalne Thai masaže i masaže zagrejanim herbalnim kompresama. Klijent je obučen u specijalnu, laganu odeću preko koje se obavlja masaza, a na kraju se kompresama lagano pritiska celo telo, pri čemu se posebna pažnja obraća na bolna mesta.
 • TRADICIONALNA THAI MASAŽA
  Ovaj jedinstveni tretman, koji se obavlja na podu, kombinuje masažu celog tela uz blago rastezanje sa pritiskanjem akupresurnih tačaka čime se pospesuje cirkulacija krvi i dotok energije,a samim tim se postiže relaksirajuci efekat. Esencijalna ulja se ne koriste u ovom tretmanu i klijent ostaje obučen.
 • YOGA THAI
  Ovaj tretman smanjuje stres i omogućuje dubinsku relaksaciju tela i duha. Ovo je vrlo efektna masaža, sa smenjivanjem snažnih i nežnih pritisaka i istezanjem čitavog tela sa akcentom na leđima i kičmi. Terapeut koristi laktove i podlaktice radi što dubljeg pritiska. Masaža pomaže očuvanje vitalnosti i životne snage do poznih godina.
 • ROYAL THAI MASAŽA
  Nekada je ova masaža bila namenjena isključivo Tajlandskoj kraljevskoj porodici i eliti. Izvedena je iz tradicionalne masaže sa akcentom na akupresurne meridijane duz celog tela. Ovo je vrlo jaka terapeutska masaža kojom se pokreće cirkulacija i energija, a efekat je povećanje telesne temperature i zbog toga se ne preporučuje klijentima sa povišenim pritiskom.
 
      
 
 • AROMATERAPIJA
  Ovo je masaža celog tela aromatičnim uljima po izboru klijenta. Eterična svojstva blagotvorno utiču na čula, relaksiraju telo i okrepljuju duh. Tretman se obavlja na stolu. Osim što pospesuje mikro-cirkulaciju i protok energije vrlo je delotvorna za kožu koja nakon ovog tretmana ostaje sjajna i sveža.
 • THAI ANTI-CELULIT MASAŽA
  Parcijalna ručna limfna masaža problematičnih područja kao što su butine, noge i stomak. Specijalno masažno ulje za oblikovanje koristi se uz posebnu masažnu tehniku, a anti-celulit krema za masažu nanosi se na kraju. 
 • OSVEŽAVAJUĆA MASAŽA LEĐA
  Ova okrepljujuća masaža se koristi i u terapeutske svrhe. Tretman započinje pilingom, a nastavlja se masažom aromatičnim uljima pri čemu se oslobađa napetost u predelu vrata, ramena kao i celih leđa. Na kraju tretmana se nanosi menta i eukaliptus sa prijatnim efektom hlađenja.
 • MASAŽA NOGU
  Tokom ove masaže terapeut se koristi refleksologijom. Pritiskom na akupunkturne tačke i utrljavanjem posebnih ulja podstiče se detoksikacija čitavog organizma, balansiranje energije i poboljšanje funkcije unutrašnjih organa.
 
      
 
 
 
JAI THAI TRETMANI ZA NEGU TELA
 
 • TRETMAN TELA LIMUNOVIM TRAVAMA ZA MRŠAVLjENjE
  Najpre se koža očisti nežnim pilingom da bi se eliminisale nečistoće i telo pripremilo za pakovanje biljem limunove trave sa efektom mršavljenja. Potom se tretman nastavlja dubokom masažom tkiva posebnom kremom za oblikovanje tela i završava se masažom uljima za detoksikaciju.
 • ANTICELULIT TRETMAN ZATEZANjA TELA
  Ova Thai masaža deluje na najproblematičnije delove tela sa ciljem preoblikovanja siluete. Vidljivo poboljšava tonus kože, povećava elastičnost, ubrzava cirkulaciju i ublažava znakove starenja.
 • TRETMAN TELA RUŽAMA ZA USPORAVANjE STARENjA
  Poklonite svom telu novi sjaj kože specijalnom masažom. U ovom tretmanu se koristi krema za usporavanje starenja, a nakon toga maska za telo od celuloze na bazi ruže. Efekat ovog tretmana je podmlađena koža, ublaženi su znakovi umora i prevremenog starenja. Grudi i područje dekoltea dobijaju dodatni specijalni tretman.
 
         
 
 • JAI THAI TRETMANI ZA NEGU LICA

  Za naše tretmane koristimo prirodne tajlandske proizvode dobijene od ekstrakata biljke Belog Lotosa, Jasmina, Frangipanija i Zelenog čaja. Svi tretmani uključuju piling, masku, tonik i mleko.
 
 • TRETMAN KOŽE LICA LOTOSOM ZA POJAČANjE VLAŽNOSTI KOŽE
  Efikasno dubinsko hidriranje kože. Ekstrakt cveta lotosa unosi vlagu dubinski u kožu i zadržava je do 24 sata. Rezultat je koža meka kao svila, elastična i dobro hidrirana.
 • TREMAN LICA ZA USPORAVANjE STARENjA JASMINOM
  Cvet jasmina ima svojstva koja usporavaju starenje i učvršćuju kožu čime se koža obnavlja i ublažavaju znakovi prvih bora.
 • TRETMAN NEGE LICA FRANGIPANOM ZA OSETLjIVU KOŽU
  Pogodan i za najosetljiviju i iritiranu kožu, ovaj tretman umanjuje crvenilo i ispucale kapilare. Odlična kombinacija ekstrakta cveta frangipana i biljne Thai mešavine koja obnavlja kapilarne zidove i poboljšava izgled osetljive kože.
 • TRETMAN NEGE LICA ZELENIM ČAJEM ZA PROBLEMATIČNU KOŽU
  Zeleni čaj je moćan antioksidant koji snabdeva ćelije vitalnim elementima. Tretman je idealan za masnu kožu i kožu sa aknama, zasnovan na zelenom čaju.
 
      
 
 • SPECIJALAN JAI THAI TRETMAN
 
 • TRETMAN SVEĆAMA
  Ovo je opuštajuća i prijatna terapija za pročišćavanje i neverovatni ritual dubinske relaksacije. Pozitivno utice na centar za ravnotezu i reguliše nesanicu. Sveća se nežno drži kraj ivice uha i stvara u njemu vakuum, izvlačeći ušni vosak, posledice infekcija i gljivice. Ovaj tretman se koristi za  smanjivanje sinusne iritacije, glavobolja...
 
      
 
 
 

Ulaskom u ovaj jedinstveni prostor koji je u celini osmišljen u stilu tradicionalnih tajlandskih hramova osetićete mističnu atmosferu nama dalekog orijenta.

U "Jai Thai" centru koji predstavlja sponu sa kulturom Tajlanda nudimo Vam opustajuće tretmane u kojima ćete uzivati, a koji pomažu i u oslobađanju od negativnih posledica modernog načina života kao sto su stres, iscrpljenost i gojaznost.

U autentičnom okruženju "Jai Thai" centra nalazi se i

 • restoran internacionalne kuhinje CAFFE CAFFE LOUNGE
 • kao i impresivna café bašta
 
      
 

Luksuzni ambijent našeg hrama, jedinstven na našem podneblju, pruža širok spektar ponude:

 • tradicionalnu Tajlandsku masažu
 • Yoga Thai masažu,
 • Aromaterapy i druge masaže kao i prirodne tretmane nege lica i tela

Za sve naše tretmane koristimo potpuno prirodne sastojke sa Tajlanda dobijene od biljaka, cveća, voća  i minerala.

 
 
 
Vase Pelagića 48 - Beograd - Dedinje, Senjak
011 3699193;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Dedinje, Senjak Vase Pelagića 48
  +381 11 3699193;
  Lokacija
 2. Beograd Novi Beograd Vladimira Popovića 10
  +381 11 3111171;

Poruku prima: Jai thai spa centar

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA