Izdavanje knjiga Savski Venac

Izdavanje knjiga Savski Venac

Laguna izdavačka kuća

Beograd, Savski Venac, Bulevar Kralja Aleksandra 62
IZDAVAČKA KUĆA LAGUNA

Mladinska knjiga beograd

Beograd, Savski Venac, Cetinjska 1 011 3373151
Mladinska knjiga BEOGRAD deo je Grupe Mladinska knjiga sa sedištem u Ljubljani. MK svoja predstavništva ima još u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Bugarskoj. MK je 2002. godine otvorila predstavništvo u Novom Sadu i ponovo počela da izdaje knjige na srpskom jeziku. Predstavništvo je 2005. premešteno u Beograd, gde danas radi. Sve je počelo 1945. godine u Ljubljani, kada je osnovana izdavačka kuća Mladinska knjiga. Od tada do danas prošlo je više od 60 godina. Brojne knjige, priručnici, atlasi, enciklopedije, časopisi za sve uzraste najbolji su pokazatelji uspešnog rada. MK je svoj povratak na knjižarsko tržište Srbije obeležila novim kvalitetnim izdanjima i drugačijim načinom prodaje. Tu su odeljenja direktne, kataloške i virmanske prodaje, kao i posebno odeljenje koje posluje u saradnji s američkom izdavačkom kućom Reader’s Digest, a naročitu pažnju privlače i nagradne igre koje organizujemo u cilju promovisanja i prodaje naših izdanja. Naslovi koje objavljujemo rezultat su pažljivog odabira našeg uredništva i saradnje s najvećim izdavačkim kućama, kao što su Reader’s Digest, Dorling Kindersley i dr.

Knjiga komerc - izdavačka kuća i štamparija

Beograd, Savski Venac, Vojvode Petka 5 izdavačka kuća 011 3441384 |
011 3441847 |
Štampanje Grafičke usluge ŠTAMPARIJA Štamparija Demetra osnovana je 1994. godine i posluje u okviru izdavačke kuće Knjiga komerc. Na početku rada prvenstveno orijentisana na štampanje sopstvenih izdanja, vrlo brzo se razvila u pouzdanog partnera mnogim poznatim firmama kako u štampi knjiga i časopisa, tako i u štampi kataloga, plakata, lifleta, flajera i ostalog reklamnog materijala. IZDAVAŠTVO Izdavačka kuća Knjiga komerc nakon 20 godina ima iza sebe veliki broj naslova koji pripadaju različitim žanrovima i različitim interesovanjima. Najmlađima je posvećeno nekoliko biblioteka koje sadrže izdanja koja se trude da na lak i zabavan način omoguće deci da usvoje što više novih saznanja. Veliki broj lektirnih izdanja domaće i svetske klasične književnosti uvodi đake u dela velikih pisaca, a kvalitetna enciklopedijska izdanja otvaraju im jedan raznovrstan i čaroban svet saznanja. Izdanja kuće Knjiga komerc nude i veliki broj naslova savremenih domaćih autora koji su nezaobilazno štivo u poslednjih nekoliko decenija kao i dela koja se bave srpskom srednjevekovnom istorijom i najznačajnijim ličnostima toga doba.

Plato izdavačka kuća

Beograd, Savski Venac, Akademski plato 1 011 3034808
IZDAVAČKA KUĆA PLATO

Jugovideo

Beograd, Savski Venac, Prote Mateje 36 011 2431848
Jezici: engleski italijanski francuski ruski nemački srpski za strance Kurs obrađuje kompletna znanja: pismenost, gramatiku, fonetiku i sintaksu . Autori su nosioci katedri na Beogradskom Univerzitetu , a spikerima je jezik kursa maternji jezik . Kursevi su rađeni po metodu Katedre za strane jezike V isokih vojnih škola , autora gđe Eve Kraus Srebrić a suizdavač projekta sa JUGOVIDEOM je VOJNOIZDAVAČKI ZAVOD . KONTAKT: Prote Mateje 36 11000 Beograd tel 011-24-31-848 fax 011-24-31-848 Kurs je metodološki i uz priloge , kao komplet jedan i dva, namenjen za apsolutno samostalno učenje jezika . Uspeh garantuje i preko 50.000 polaznika Instituta za strane Jezike Visokih vojnih škola, koji su pomoću ovog izuzetnog učila savladali jezik. JOŠ NEŠTO ne manje značajno, KUĆNA ŠKOLA STRANIH JEZIKA namenjena je celoj porodici , prijateljima i ostaje kao trajno porodično vlasništvo . Uštedeće Vam vreme pohađanja kurseva i značajan novac . Za cenu jednog kursa recimo samo početnog 1, u prvom delu KUĆNE ŠKOLE dobijate 4 kursa (Početni 1 i 2 i srednji 1 i 2) i još Vam kurs ostaje za porodicu i prijatelje. Preko 50,000 polaznika Instituta visokih vojnih škola naučilo je strani jezik i sigurno još toliko građana koristi izdanja kurseva Vojnoizdavačkog zavoda i Jugovidea. Jedan od najuspešnijih metoda učenja stranih jezika u Evropi . Za cenu kursa samo jednog nivoa u školi stranih jezika, dobijate najkvalitetnijeg kućnog profesora za sve nivoe znanja ( od početnog do konverzacijskog ).
Draslar partner je već godinama poznata i priznata štamparija. Naše proizvode srećete na svakom koraku: od knjiga na knjižarskim policama širom Srbije, preko luksuzne papirne ambalaže, kesa, kataloga, informatora, plakata, omota za CD poznatih muzičara do kalendara i rokovnika na stolovima poslovnih ljudi.

Merkur sv

Beograd, Savski Venac, Cara Lazara 11 011 2623590 |
011 3284080 |
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA