HOTEL TRIM

Hotel trim

 
 
info@trimhotel.rs
 
 • HOTEL
  Hotel Trim nalazi se u najlepšem delu Beograda, Košutnjaku, uredjenoj park-šumi, u kojoj se nalaze brojni sportsko-rekreativni i ugostiteljski sadržaji. Udaljen je 6 kilometara od gradskog centra i 26km od aerodroma. U blizini hotela nalaze se Ada Ciganlija, rečno ostrvo, takozvano more Beograda, koje poseti više od 100 000 posetilaca dnevno tokom letnjeg perioda i Topčiderski park, u dolini Topčiderske reke, ujedno najlepši park Beograda i Spomenik prirode, kog karakterišu brojne kulturno-istorijske vrednosti.
  Hotel je lociran u okviru sportskog kompleksa Republičkog Zavoda za Sport - Nacionalnog trening centra, namenjenom za pripreme državnih reprezentativaca! Nacionalni trening centar, između ostalog, raspolaže sa 4 terena za mali fudbal sa veštačkom travom, dva velika fudbalska terena sa prirodnom travom, 6 teniskih terena sa šljakom i tvrdom podlogom, dvoranom i otvorenim terenima za košarku, rukomet i odbojku, salom za borilačke sportove, teretanom, trim stazom, zatvorenim bazenom sa saunom i kompleksom sa 6 otvorenih bazena (olimpijski bazen, skakački bazen i 4 bazena za rekreativno plivanje). Hotel ima sopstveni parking sa 40 mesta.
 
   
 
   
 
 • RESTORAN
  Hotel Trim raspolaže restoranom od 80 sedećih mesta i velikom baštom na otvorenom, jednom od najlepših u Beogradu, pogodnom za konzumiranje pića i hrane na otvorenom. Prepoznatljivi po odličnoj mediteranskoj kuhinji, mi pripremamo hranu po principima A la Carte i pansionske varijante. Naši specijaliteti uključuju pice pripremljene u peći na drva, veliki izbor pasta, salata i specijalitete od mesa.
  Ovo je idealna lokacija za sve vrste obroka, sa odličnom hranom i izuzetnom uslugom. Mi, takodje, nudimo ketering servis za vaše posebne prilike, uključujući švedski sto i klasične ručkove, a takodje smo odličan izbor ako želite da proslavite rodjendan, vama bitne datume, poslovne ručkove, a u vašem izboru ce vam pomoći naše ljubazno osoblje!
 
   
 
   
 
 • TENIS
  Tenis Klub Trim otvorio je svoja vrata u novembru 2009. godine i odmah stekao reputaciju zbog odličnih uslova koje nudi. Klub ima kompleks koji se sastoji od pet teniskih terena uključujući šljaku i green set podlogu. Tokom zimske sezone tri terena sa tvrdom podlogom pokrivena su balonom, nude odlično osvetljenje, zagrejane prostorije i medju najboljima su u Srbiji. Deo kompleksa takodje su i svlačionice, parking i kafić sa spoljnom baštom.
  Tenis Klub Trim nalazi se u srcu Košutnjaka i okružen je šumom, što ga čini idealnim mestom za igranje tenisa čak i u najtoplijim danima leta.
  Svoje prve zimske sezone imali smo privilegiju da dočekamo najbolje srpske igrače tenisa - Djokovića, Tipsarevića, Zimonjića i Troickog, dok su se pripremali za dolazeće turnire na tvrdoj podlozi kao što je Barclays Dubai Tennis Championship.
 
   
 
   
 
 • ŠKOLA TENISA
  Tenis Klub Trim pokrenuo je promotivnu, besplatnu školu tenisa u Aprilu 2010. godine. Od osamdeset inicijalno prijavljene dece, preko sedamdeset ostalo je sa nama. Sa decom rade dva licencirana trenera, a časove organizujemo u manjim grupama, idejno ne preko četvoro dece po grupi. Deca su upisana u grupe u skladu sa sposobnošću i redovno proveravana kako bi se osiguralo da i dalje pripadaju odgovarajućoj grupi. Klub je registrovan od strane 'Teniskog Saveza Srbije' kao i od strane 'Teniskog Saveza Beograda' i svojim članovima dozvoljava da se takmiče protiv ostale dece njihovog uzrasta. Sva deca su dobro došla, ona koja žele da samo nauče da igraju tenis i ona koja žele da se takmiče.
  Tenis Klub Trim takodje nudi časove tenisa za odrasle koji žele da poprave svoju igru, ali i za potpune početnike.
  Tenis je igra u kojoj se može uživati od malih nogu pa sve do kasnih godina. Pridružite nam se!
 
   
 
 
 
Kneza Višeslava 72 - Beograd - Košutnjak, Filmski Grad
011 3540670; 011 3540669;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Košutnjak, Filmski Grad Kneza Višeslava 72
  +381 11 3540670; +381 11 3540669;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Hotel trim

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA