HOTEL RUDNIK KUČEVO

Hotel rudnik kučevo

 
 
marketing@hotelrudnik.com
 
 • HOTEL
 • SVEČANA SALA
 • SPORT i REKREACIJA
 
 • U srcu Homoljskih planina, na svega 130km od Beograda nalazi se mala i mirna varoš Kučevo.
 • U samom centru Kučeva smešten je Hotel "Rudnik.
 • Hotel ima malu salu za poslovne ručkove, restoran i sale sa oko 600 mesta pogodne za sve vrste skupova.
 
 • Biser hotela je sportsko rekreativni deo koji obuhvata poluolimpijski zatvoreni bazen, teretanu, saunu i hidromasažu.
 
                                    
 
 • Na samo pet minuta lagane šetnje od hotela, nalaze se objekti za pripremu svih kategorija sportista. U okolini Kučeva ima i terena pogodnih za lov i ribolov.
 • Na pola sata ugodne vožnje od Kučeva asfaltnim putem kroz netaknutu prirodu Homoljskih planina, nalaze se idealna mesta za celodnevne izlete pećine Ceremošnja i Ravništarka.
 
 • Hotel „Rudnik“ je objekat sa najvećim smeštajnim kapacitetom u opštini Kučevo. Gostima na raspolaganju stoje:
  restoran nacionalne kuhinje
  sala za kongrese i seminare
  diskoteka
 
 • Smeštajni kapacitet čine
  apartmani
  jednokrevetne
  dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe
  kapaciteta 150 ležajeva
 
 • Hotel "Rudnik", raspolaže velikim brojem sportskih terena za male i velike sportove. Sportska hala pruža mogućnosti i za organizovanja sportskih susreta šireg značaja.
 
        
 
 • SPORTSKI TURIZAM - naš hotel je orijentisan ka sportskom turizmu
  Blizina sportskih terena (košarkaških, fudbalskih, odbojkaških, rukometnih), sportske sale, polu olimpijskog bazena, trim staze, omogućava sportistima sve uslove u kreiranju fizičke forme za postizanje vrhunskih rezultata.
  Pripreme ženskih i muških sportskih ekipa u fudbalu, košarci, odbojci, borilačkim sportovima, plivanju i rukometu u svim fazama trnažnog procesa.
  Mogućnost organizacije trening mečeva sa lokalnim sportskim ekipama.
 
 • ARANŽMAN PODRAZUMEVA
  Ishranu na bazi tri obroka (pansiona)
  U mogućnosti smo da svim sportistima pružimo najkvalitetniju ishranu, naš tim kuvara uvek izlazi u susret u pripremanju specijalnih sportskih obroka
  Smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama
  Sve sobe su opremljene TV- uređajima
  Korišćenje sportskih terena prema potrebi
  Korišćenje sale za predavanja i sastanke
 
        
 
 • Prepoznatljivost hotela "Rudnik" čine sportski klubovi koji su više godina unazad redovni gosti kako na letnjim tako i zimskim pripremama, a to su pre svega naši poznati i uspešni klubovi: FK "Crvena Zvezda", Džudo klub "Crvena Zvezda", FK "Partizan", KK "Partizan", FK "Banat" Zrenjanin, FK "Bask", FK "Žarkovo", KK "Zemun", Džudo reprezentacija Srbije, Omladinski Džudo Klub, Rukometni savez Srbije, RK "Obilić", RK "Dinamo Pančevo", škola fudbala "Feniks Kragujevac", PK "Beograd", PK "Niš", PK "Jagodina", PK "Pančevo" kao i mnogi drugi klubovi širom zemlje...
 
        
 
 • LOVNI TURIZAM
  Obilje zelenila i šuma, bistri potoci i proplanci, potpuno odsustvo aerozagađenja čine ovaj kraj idealnim mestom za odmor i rekreaciju. Takođe, lovna područja bogata divljači i ribom bogata reka Pek pružaju odlične uslove za lovni turizam.
 
 • SPELEOLOŠKI TURIZAM
  Za ljubitelje speleološkog turizma tu su pećine Ceremošnja, Ravništarka (uređene pećine i otvorene za turiste) kao i Dubočka i Ševička pećina koje se istražuju. Nedaleko od Kučeva nalazi se i arheološko nalazište Viminacijum, zatim Golubački Grad, kao i Kraku Lu Jordan - arheološko turistički kompleks iz III veka nove ere.
 
        
 
 • RESTORAN - domaća i strana kuhinja
  U restoranu Hotela "Rudnik" možete uživati u nacinalnoj i internacionalnoj kuhinji. Restoran raspolaže kapacitetom od 600 mesta. Osim pansionskih i polupansionskih usluga, organizujemo i različite vidove proslava: maturske večeri, prezentacije različitog tipa, veselja i slične skupove. U sklopu restorana nalazi se i natkrivena terasa prikladna za trenutke predaha i odmora, kako u zimskom tako i u letnjem periodu, kapaciteta 90 mesta.
 
        
 
 • USLUGE i SERVISI
  Sledeće informacije pomoći ce Vam da se upoznate sa svim mogućnostima koje Vam nudimo. U slučaju da imate dodatne zahteve ili želje, molimo nemojte se ustručavati da pitate naše osoblje za pomoć.
  Prijava i odjava: Prijavu možete obaviti od 10h. Prilikom odjavljivanja najljubaznije Vas molimo da sobu napustite do 10h.
  Buđenje: Za ovu uslugu se obratite našem osoblju na recepciji.
  Doručak: Uživajte u pravom izboru domaće hrane izmedu 6.00 - 10.00 u sali za doručak
  Taxi: Za ovu uslugu se obratite našem osoblju na recepciji.
  Telefonske usluge: Ova uluga se dodatno naplaćuje. Obratite se na recepciji.
  Dodatne usluge: Ako su vam potrebni dodatni jastuk, peškir, ćebe ili nešto drugo obratite se našem osoblju na recepciji.
  Voda: U našem regionu voda sa česme je potpuno hemijski ispravna za piće.
  Menjačnica: U blizini hotela se nalazi nekoliko menjačnica.
 
        
 
 • KUČEVO
  Mala i mirna varoš Kučevo, nalazi se u podnožju Homoljskih planina, na obalama zlatonosne reke Pek i udaljena je od Beograda oko 130 kilometara. Od prirodnih lepota, pored tajanstvenih Homoljskih planina i zlatonosne reke Pek, posebno se izdvaja pećina Ceremošnja koja je udaljena 14 kilometara od grada i pogodno je mesto za celodnevne izlete kao i za rekreativnu nastavu u prirodi.
  Kučevo ima inzvanredne uslove za lep provod, rekreaciju u sportskoj hali kao i na otvorenim terenima koji su pogodni za pripremu sportista. U Kučevu i okolini ima terena pogodnih za lov, a na reci Pek moguć je sportski ribolov.
  Nedaleko od Kučeva nalazi se i arheološko nalazište Viminacijum, kao i Golubački Grad i Kraku Lu Jordan - arheološko turistički kompleks iz III veka nove ere.
  A za nezaboravan letnji provod u neposrednoj blizini Kučeva nalazi se nadaleko čuvena diskoteka "Madona" u Požarevcu.
  Za prijatan boravak u Kučevu pobrinuće se hotel “Rudnik ” koji se nalazi u samom centru grada i potpuno je renoviran. Hotel raspolaže sa 150 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama kao i dva apartmana. Sobe su opremljene kupatilima, telefonima i TV uređajima. U hotelu se nalaze finska sauna i frizerski salon, a posebnu draž hotelu daje sportsko rekreativni deo koji obuhvata poluolimpijski bazen sa teretanom. Hotel nudi prirodnu i zdravu hranu kao i specijalitete sa roštilja po kojoj je ovaj kraj prepoznatljiv (kačamak, homoljski sir, jagnjetina).
 
 
 
Svetog Save 96 - Kučevo -
012 852266; 012 852545; 012 852265;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Kučevo Svetog Save 96
  +381 12 852266; +381 12 852545; +381 12 852265;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Hotel rudnik kučevo

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA