HOTEL PALISAD ZLATIBOR

Hotel palisad zlatibor

 
 
prodaja@palisad.rs 
 
                              
 
Hotel Palisad
 

Smešten na najlepšem delu zlatiborske visoravni nadomak jezera, hotelski kompleks "Palisad" već četiri decenije gostima pruža jedinstven sadržaj boravka i idealne uslove za sportske pripreme, rekreaciju, kongrese, simpozijume i realizaciju različitih edukativnih programa.

Od brojnih hotelskih i stambenih kompleksa izgrađenih tokom 150 godina zlatiborskog turizma, niz višenamenskih objekata i planinskih kućica u sastavu hotelskog kompleksa "Palisad" čine ga najvećim u zemlji.


         


Kao dugogodišnji lider po ostvarenom broju noćenja u toku godine, Hotel "Palisad" predstavlja vodilju kontinentalnog turizma i prepoznatljiv simbol Zlatibora.

Nakon izvršene privatizacije, Hotel ulazi u period ozbiljnih investicija, u poboljšanje uslova boravka i uređenje neposredne okoline.

 
         
 
Smeštaj
 

Hotel “Palisad” u svojoj ponudi ima 257 soba, rasporedjenih u 4 bloka, koje su opremljene udobnim krevetima, funkcionalnim kupatilima, televizorima, telefonima i mini barom.

 • 1/1 – 16 soba
 • 1/2 – 85 soba
 • 1/3 – 66 soba
 • 1/2f – 90 soba
 • 60 savremeno opremljenih apartmana koji zadovoljavaju raznovrsne potrebe gostiju i moderne standarde svetskog hotelijerstva.
 
        
 

U "A" bloku je svojevremeno boravio i bivši predsednik SFRJ. Sobe u ovom bloku imaju pogled na jezero, koje se nalazi u samom centru Zlatibora.

"B" blok - blok sa najkvalitentnijim sobama.

"Biznis blok" - blok hotela u kome su apartmani sa jednom ili dve spavaće sobe, a pogodan je za porodični boravak.

"Depandans" - blok hotela koji strukturom soba i prihvatljivom cenom odgovara gostima u tranzitu i omladinskom turizmu.

Hotel “Palisad” je značajno doprineo razvoju turizma na Zlatiboru, a danas nastavlja da ide stazom liderstva što potvrđuje i činjenica da je trostruki dobitnik nagrade „Srebrna pahuljica” kao i nagrade Privredne Komore Srbije i mnogih drugih.

Iskustvo dugo četiri decenije, ukazuje na to da hotel svojom uslugom zadovoljava raznovrsne potrebe gostiju i moderne standarde hotelijerstva.

U glavnoj zgradi „Palisada“ smešten je čuveni „Beli salon“ i predsednički apartman, nekada omiljeni dnevni boravak predsednika Tita.

 
        
 

Restoran Hotela - raspolaže sa 716 mesta u četiri međusobno povezane sale. Pruža profesionalnu uslugu pansionskih, zajedničkih, svečanih i a’la carte obroka.

Za doručak i večeru gostima je na raspolaganju švedski sto sa više od 30 jela domaće kuhinje, dok se ručak služi po meniju. Sportistima, kao i gostima sa redukovanim ili vegeterijanskim načinom ishrane nudi se mogućnost pripremanja posebnih obroka.

Kafe poslastičarnica – smeštena u donjem delu Hotela, nudi veliki izbor poslastica pripremljenih po receptima starih majstora. Istaknuti specijalitet kuće je kesten pire koje ne treba propustiti.

Nacionalna kuća Zlatan bor - Ponudu hotela oplemenjuje i nadaleko poznati nacionalni restoran Zlatan bor, čija restoranska sala ima kapacitet od 110 mesta.

Restoran je sa svojim a`la carte menijem do sada uspešno ugostio mnoge poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, sporta, politike, diplomatije i dr. Ljubazni domaćini, kao specijalitete koji se ne smeju propustiti, preporučuju:

 • užičku pršutu
 • zlatiborski ražanj
 • rujanski uštipak
 • kraljev zalogaj

Ono sto privlači pažnju, jeste njegova lokacija (neposredno uz jezero), enterijer u zlatiborsko-nacionalnom stilu, otvorena kaskadna terasa (4 nivoa sa ukupno 300 mesta) i adekvatan izbor muzike.

Restoran Srbija - U okviru Kongresnog centra, gosti mogu uživati i u specijalitetima nacionalne kuće Srbija. Restoran broji 200 mesta i sastoji se od jedne zatvorene sale i terase u staklu.

Specijaliteti kuće zbog kojih se gosti uvek rado vraćaju su: "Srbija" specijalitet- biftek i file minjon i "Tatar biftek", a takođe mogu probati i specijalitete italijanske kuhinje. U sklopu Kongresnog centra se nalazi diskoteka, gde postoji i mogućnost organizovanja žurki. 

Nacionalna kuća Koliba
- Smeštena je na obodu naselja Obudovica u podnožju ski staze. Uz vatru kamina i pratnju prijatne muzike, ambijent ove nacionalne kuće je gostima dostupan u toku letnje i zimske sezone.

"Koliba" poseduje stalno osunčanu, otvorenu terasu, izradjenu u drvetu sa 70 mesta za sedenje.
Gosti "Kolibu" često posećuju kako bi se okrepili posle šetnje ili pak ugrejali dobrom kuvanom rakijom i vinom tokom oštrih zlatiborskih zima.
Specijaliteti kuće, koji se ne propuštaju su "teletina ispod saca" i "zlatiborska komplet lepinja".

Pored navedenog, hotel u svom sastavu poseduje Dansing i Snack bar.

 
        
 
 
 
Jezero bb - Zlatibor -
031 592100; 031 841151; 031 841161;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Zlatibor Jezero bb
  +381 31 592100; +381 31 841151; +381 31 841161;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Hotel palisad zlatibor

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA