HOTEL N BEOGRAD

Hotel n beograd

 
 
office@hotel-n.rs
 


HOTEL "N" je smešten u južnom obodu centralne gradske zone, u mirnom i tipičnom ambijentu Voždovca, između dve najvažnije saobraćajnice u ovom delu grada: ulica Vojvode Stepe i širokog avalskog bulevara, udaljen od centra grada 3,5 - 4 km, odnosno, najviše 10-ak minuta vožnje automobilom.

         
             

Ljubazno osoblje će Vam uvek objasniti kako najbrže da dođete do određene destinacije, ili pozvati TAXI bez naknade, pomoći oko unošenja prtljaga i slično.

U neposrednoj blizini recepcije, u sklopu hotelskog hola, nalazi se mali aperitiv bar, gde gosti mogu uz prijatnu muziku popiti kafu, pročitati novine, porazgovarati sa prijateljima.

         
             

U neposrednoj blizini hotela se nalazi sportsko-rekreativni centar na Banjici, stadioni fudbalskih klubova "Crvene Zvezde", "Partizana" i "Rada", Vojno-medicinska akademija, Saobraćajni i Farmaceutski fakultet, kao i fakulteti Organizacionih i Političkih nauka.

         
             

RECEPCIJA radi 24 sata, osoblje se služi engleskim jezikom. Gosti mogu novac i svoje dragocenosti ostaviti u hotelskom sefu na recepciji, koristiti fax, fotokopir-aparat, i usluge interneta u našem "internet kutku".

         
             

Uprava HOTELA "N" ima čast da Vam poželi dobrodošlicu u naš hotel i da Vas informiše o mogućnostima koje naš hotel pruža.

Potrudićemo se da ispunimo Vaše želje.

Želimo Vam prijatan boravak.

VAŠE ZADOVOLjSTVO JE NAŠA IDEJA.

 


 

         
             
             
             
Bilećka 57 - Beograd - Voždovac
011 3972183; 063 613742;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Beograd Voždovac Bilećka 57
    +381 11 3972183; +381 63 613742;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Hotel n beograd

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA