HOTEL MONA ZLATIBOR

Hotel mona zlatibor

 
 
hotel@monazlatibor.com
 
  • HOTEL
  • WELLNESS
 
                             
 

U strogom centru Zlatibora, okružen borovom šumom, u neposrednoj blizini jezera, autobuske stanice i brojnih turističko-poslovnih i zabavnih objekata, nalazi se hotel Zlatibor MONA.

Deo hotela je već renoviran: novi reatoran, kongesni centar, recepcija... a poslednja faza renoviranja se završava avgusta 2006 Hotel raspolaže sa 86 smeštajnih jedinica: 43 standard sobe, 21 studio, 9 apartmana (svaki može biti 2 odvojene standard sobe) i 4 lux apartmana.


U okviru hotela nalaze se dva restorana i bar-kafeterija. U a’la cart restoranu, služe se specijaliteti domaće kuhinje i ukupno je na raspolaganju 80 mesta i 30 mesta u zatvorenoj letnjoj bašti.

Gosti hotela mogu uživati u domaćoj i internacionalnoj kuhinji u okviru hotelskog restorana kapaciteta 180 osoba.

Bar - kafeterija nudi vrhunske napitke i poslastice.

Poseban deo hotela je predvidjen za poslovne skupove. U okviru ovog dela, nalazi se kongresna sala kapaciteta 200 osoba, koja se deli u dve manje sale po potrebi.

Pored toga, celinu čine i sala za sastanke sa 20 mesta, poslovni centar i banket sala sa 100 mesta.

 
 
 
          
 

Nacionalni restoran

Nacionalni restoran nudi veliki izbor uvek svežih specijaliteta domaće kuhinje. Enterijer u etno stilu, sa otvorenom kuhinjom predstavlja pravu atrakciju za svakog gosta.

Zaseban ulaz kao i sam položaj restorana u okviru hotela idealan je za goste sa strane jer funkcioniše kao odvojena celina.

U centru restorana nalazi se ložište gde možete posmatrati kako se “krčkaju” đakonije u zemljanim posudama.

 
        
 
 
 

Konferenciska sala

Poseban deo hotela je predvidjen za poslovne skupove. U okviru ovog dela, nalazi se kongresna sala kapaciteta 220 osoba, koja se deli u dve manje sale po potrebi – od 150 i 70 mesta.

Pored toga, celinu čine i sala za sastanke sa 20 mesta, poslovni centar maksimalnog kapaciteta 50 mesta, ako i banket sala sa 100 mesta.

Prostor je opremljen priključcima za telefon, TV, internet i drugom AV opremom. U nastavku možete pogledati pdf formate sa različitim načinima postavke sale.

 
        
 

Wellness

WELLNESS hotela se prostire na 700 m2. Ima svoju recepciju i do ovog dela hotela možete stići liftom, direktno iz Vaše sobe. Takođe, ukoliko niste gost hotela, postoji i direktan ulaz u WELLNESS.

Korisnici, mogu uživati u zatvorenom bazenu sa hiromasažnom kadom, u sauni, a u skladu sa Vašim željama, možete se opustiti u masaži.

 

Geografske karakterisitike

Planina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 km jugo-zapadno od Beograda.

Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Bogata četinarskim šumama, planinskim potocima i prostranim proplancima, nalazi se na mestu gde se susreću kontinentalna vazdušna strujanja sa mediteranskom, te stvaraju zlatiborski blagotvorni vazduh sa mnogo sunčanih dana.

Leta su umereno topla, a zime umereno hladne. Jesen je toplija od proleća.

Ima prosečno 95 snežnih dana u godini. Snežni pokrivač dostiže debljinu i od 60 cm, pa su pogodni uslovi za zimske sportove.

 
 
             
 
 
 
Naselje jezero 26 - Zlatibor -
031 841021;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Zlatibor Naselje jezero 26
    +381 31 841021;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Hotel mona zlatibor

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA