HOTEL MEDITERANEO NOVI SAD

Hotel mediteraneo novi sad

 
 
mediteraneo@sbb.rs 
 
            
 
 Smeštaj i usluga u hotelu apsolutno će zadovoljiti i one sa najvišim zahtevima. Hotel je kapaciteta 11 soba (8*1/1 jednokrevetnih i 3*1/2 dvokrevetnih sa francuskim ležajem)

Sve sobe su prostrane i opremljene

kupatilo sa tuš kabinom
fen
air condition
cable tv
 
                                                                      
 
 U ponudu hotela spadaju:

prenoćiste
doručak
pristup internetu
 
                                                                        
 
 Pružamo i usluge prevoza klijenata aerodrom-hotel i hotel-aerodrom, vršimo rezervaciju rent-a-car vozila, organizujemo koktele, poslovne sastanke/konferenciske sale, izlete, posete muzejima, pozorisnim i bioskopskim prestavama.


U okviru MED GROUP-a u kome se nalazi i hotel MEDITERANEO, nudimo vam i autentične ugostiteljske objekte: Restoran MEDITERANEO, Irish Pub, cafe OPERA i cafe ŠANSONA.

 
                                                                        
 
 Lociran je u najužen centru Novog Sada, u tihoj ulici nadomak centralne pešačke zoneudaljen svega nekoliko minuta hoda od većine gradskih znamenitosti. Iako jecentralna gradska ulicaZmaj Jovina svega desetak metara daleko, specifičan položaj hotela garantuje mir i tišinu svim gostima. Veliki broj kulturnih institucija, muzeja , pozorišta bioskopa, katolička i pravoslavna crkva i velika sinagoga nalaze se u prečniku od 1km. Oni raspoloženi za šoping naći će bezbroj butika i mini šoping centara u najbližem okruženju, a za predah tu su mnogobrojni kafei i restorani sa internacionalnim sadržajima.Kao i posebno zanimljiv tu je i čuveni dunavski park udaljen tri minuta lakog hoda od hotela, a Petrovarandinska tvrđava, jedan od simbola gradai poslednjih nekoliko godina mesto održavanja jednog od najvećih evropskih muzičkih festivala (exit) takođe je u neposrednoj   blizini, odmah preko lepog plavog Dunava.
 
 
 
Ilije Ognjanovića 10 - Novi Sad -
021 427135;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Novi Sad Ilije Ognjanovića 10
    +381 21 427135;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Hotel mediteraneo novi sad

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA