HOTEL LUPUS

Hotel lupus

 
 
  • HOTEL
 
          
 

Hotel LUPUS smešten je u okviru "Banja-Kanjiža", sa kojim je i neposredno povezan mostom (tzv. "toplpom vezom" ). Raspolaže sa 40 smeštajnih jedinica ( 27 turističkih apartmana, 13 soba ), ukupno 124 ležaja uključujući i pomoćne ležajeve.

Većina turističkih apartmana je na nivou 4 zvezdice, dvosobnog tipa sa francuskim ležajem, kuhinjom i prostranom terasom. Takođe, hotel LUPUS raspolaže sa 18 produženih ležajeva (215x120x20 cm) pogodnih za smeštaj sportista. 

 
 
 
          
 

Svi apartmani su sa pogledom na predivan park i raspolažu sopstvenim kupatilom, priključak na Internet, klima uređajem, podnim grejanjem, tu su naravno i TV i telefon u svakoj sobi.

Gostima koji ne pripremaju hranu u svojoj režiji obezbeđene su usluge doručka u okviru hotela dok se usluge ručka i večere nude u restoranu "Banja-Kanjiža", gde se realizuju i ostale zdravstveno-rekreativne usluge. 

 
 
 
          
 

Ljubazno osoblje hotela LUPUS Vas poziva da uživate u kvalitetnim uslugama koje su spremni da Vam pruže, bez obzira da li kod nas dolazite zbog oporavka, posla, rekreacije ili razonode.

Kvalitetna usluga, dobra saobraćajna povezanost, blizina Subotice, Palićkog jezera (ZOO vrt), brojnih kulturno istorijskih objekata i uglednih restorana ( Vinski podrum, Abraham ...) učiniće Vaš boravak u hotelu LUPUS nezaboravnim. 

 
 
 
          
 
 
 
Narodni park bb - Kanjiža -
024 876666;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Kanjiža Narodni park bb
    +381 24 876666;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Hotel lupus

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA