HOTEL LIM PRIBOJ

Hotel lim priboj

 
 
recepcija@hotellim.co.rs 
 

Hotel se nalazi u veoma atraktivnoj okolini. Blizina Zlatibora, Zlatara, Tare, Jabuke, Potpećkog i Radoinskog jezera, Pribojske banje (koja leči reumatska i neurološka oboljenja i stanje posle povrede kostiju) kao i obilje kulturno istorijskih znamenitosti (manastir Mileševa sa poznatom freskom Beli Anđeo, manastir Sveti Nikola u Pribojskoj banji, Svete Trojice u Pljevljima), obilje arheoloških nalazišta mogu biti motiv da budete gosti hotela LIM u Priboju.

Brojni prirodni i kulturno istorijski spomenici mogu biti motiv za posete đačkih ekskurzija kao vid praktične nastave na terenu. Postoji sportska dvorana za male sportove uz mogućnost priprema rukometnih, odbojkaških i košarkaških ekipa. Postoje i tri fudbalska terena za pripreme fudbalskih ekipa.

Reka Lim svojim prirodnim izgledom i mogućnostima je pogodna za veoma kvalitetno i uzbudljivo uživanje u ribolovu. Cela okolina Priboja je bogata šumama i izuzetno pogodna za razvoj lovačkih aktivnosti uz uživanje u predivnoj okolini.

 
                                            
 
 
 

                 

 

                  

 

Hotel LIM Priboj raspolaže sa:

 • 24 jednokrevetne
 • 18 dvokrevetnih
 • 16 trokrevetnih soba sa ukupno 144 ležaja i pet apartmana
 
 
 

Hotel LIM u saradnji sa Rehabilitacionim centrom u Pribojskoj Banji, specijalizovanim za lečenje svih oblika hroničnog reumatizma i posttraumatskih stanja, nudi svoje usluge i kapacitete u vidu punog pansiona, prevoza, medicinskih usluga i korišćenja termalnih izvora po veoma povoljnim cenama.

 • Smene su na 7 i 10 dana
 • Zavisno od vrste aranžmana moguće je plaćanje po dogovoru, na više mesečnih rata

U saradnji sa Turističkom organizacijom Priboja organizujemo niz zanimljivih aranžmana, među kojima posebno treba istaći posete manastiru Mileševa, Drven gradu u Mokroj gori, učešće u Limskoj regati i jednodnevne izlete na više zanimljivih destinacija u neposrednoj blizini Priboja.

 
                     
 
 
 
Veljka Vlahovića 16 - Priboj -
033 454722; 033 454331;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Priboj Veljka Vlahovića 16
  +381 33 454722; +381 33 454331;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Hotel lim priboj

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA