HOTEL GRAND INĐIJA

Hotel grand inđija

 
 
info@hotelgrand-indjija.com 
 
           
 

Smešten u strogom centru Inđije Hotel "Grand" predstavlja idealno mesto za poslovnog čoveka kome je prvenstveno stalo do toga da svoje slobodno vreme što praktičnije iskoristi kako bi se odmorio i pripremio za poslovne kontakte zbog kojih i boravi na ovim prostorima.

Ovaj objekat namenjen je takođe i svim onim turistima koji su na proputovanju, jer predstavlja veoma prijatno odmorište sa bogatom ponudom.

I ako je jedinstven zbog kvaliteta smeštajnih kapaciteta i pratećih sadržaja, dostupan je i korisniku sa prosečnom platežnom moći. 

 
           
 
 
 

Hotel je otvoren 365 dana u godini i svojom dugom ugostiteljskom praksom pruža gostima jednako kvalitetnu uslugu tokom cele godine (nezavisno od sezone). 

Prostirući se na oko 2000 m2 internog prostora hotel odiše veoma ukusnim preplitanjem različitih stilova koji kao rezultat imaju ugodan i veoma originalan ambijent. Jednostavnost linija, toplina boja i sitni detalji u sobama stvaraju opuštenu i veoma prijatnu atmosferu.

Hotel trenutno raspolaže sa 30 klimatizovanih i dobro opremljenih soba. U sastavu Granda su i klimatizovani apartmani koji poseduju mini bar, telefon, TV i bežičnu internet vezu.

Ovo je svakako još jedan dokaz da je Hotel Grand idealna ponuda za smeštaj vašeg poslovnog partnera, kao i za sve ostale koji imaju potrebe za ovakvom vrstom smeštaja.

Za one koji žele privatnost u ponudi je i luksuzna VIP kapaciteta 10 osoba sa propratnim komponentama kao što su TV, DVD, projektor i slično.

 
           
 

Da biste se osećali prijatno tu je i sala našeg restorana projektovana tako da se u njoj komotno smesti i više od 100 osoba. Inače, ova sala je potpuno klimatizovana tako da  je nezavisno od godišnjeg doba veoma prijatan boravak u njoj.

U okviru hotela nalazi se i velika sala površine 400 m2, koja se može koristiti kongrese seminare i slične manifestacije, sa tim da se ovaj prostor može izdavati  za organizaciju svadbi i sličnih manifestacija. I ako je u pitanju sala velike površine Hotel Grand u ovom domenu nudi  nešto potpuno drugačije, s ciljem da se i ovakvi dogadjaji realizuju na jednom višem nivou.

Jedan od glavnih aduta mlađe inđijske populacije, kada je u pitanju izlazak, svakako je i Kafe-picerija koja se nalazi u sklopu zgrade hotela a koja delom čini jedinu zatvorenu (zimsku) baštu u Inđiji. U njenoj gastronomskoj ponudi nalaze se sve vrste pizza, lisnatih testa, kroasana, peciva i kolača, proizvoda koji se takodje  služe u prostoru pomenutog bara hotela.

U letnjim danima na raspolaganju je letnja bašta koja zbog svoje površine istovremeno može da ugosti čak 350 osoba. 

 
 
 
Vojvode Stepe 1 - Inđija -
022 560533;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Inđija Vojvode Stepe 1
  +381 22 560533;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Hotel grand inđija

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA