HOTEL BEOGRAD ČAČAK

Hotel beograd čačak

 
 
office@hotel-beograd.rs 
 
 • RESTORAN
 • HOTEL
 
 • U samom srcu Čačka na gradskom šetalištu, naš hotel koji je jedan od najstarijih primera secesije u Srbiji, i jedan od najstarijih hotela na ovim prostorima Vama nudi ukusno dizajnirane i moderno opremljene sobe, kvalitetnu uslugu i savršenu lokaciju.
 
 • Hotel je građen 1898 i 1899. godine, a svečano je otvoren 01.01.1900. godine. Ideja za gradnju je potekla od Stevana Krena, prvobitnog vlasnika hotela. Toplina enterijera i udobnost, srdačnost i gostoljubivost osoblja, kvalitet usluge samo je deo ukupnog doživljaja koji će Vas inspirisati za ponovne dolaske
 
 • IZ PONUDE HOTELA IZDVAJAMO
  - Smeštaj u 35 vrhunski opremljenih soba i apartmana,
  - restoran 7.00-23.00h
  - kafana/bar 7.00-23.00h
  - room service od 8.00 do 22.00h
  - kongresna sala,
  - gratis poslovni servisi: fotokopiranje, fax., računar sa internet vezom,
  - priključci za internet u svim sobama – besplatno,
  - wireless Internet u lobiju hotela i baru ....

 
                    
 
 
 
 • KAFANA
  Kafana ima kapacitet od 80 mesta. Na samom gradskom šetalištu nalazi se letnja bašta od 90 mesta. Prostor kafane predstavlja pravo mesto za odmor i druženje tokom celog dana. Gostima je na raspolaganju dnevna štampa, veliki izbor različitih vrsta kafe, alkoholnih i bezalkoholnih pića, laganih jela i deserta. U prostoru kafane obezbeđena je bežična Internet konekcija a značajne sportske i ostale događaje možete pratiti preko velikog LCD televizora.

 
 • RESTORAN
  Izuzetno prijatno ukomponovane boje enterijera u kome dominiraju veliki vitraži sa motivima starog Čačka u spoju sa modernim elementima plafona i ukusno odabranim nameštajem stvaraju izuzetan ambijent restorana. U restoranu ima 90 mesta i predstavlja idalno mesto za ljubitelje kvalitetne hrane. U njemu se mogu organizovati poslovni ručkovi, manje proslave, tematske večeri...
  Profesionalno osoblje će Vam ponuditi specijalitete internacionalne kuhinje u kojoj dominiraju namirnice karakteristične za Mediteranski način ishrane. Na meniju restorana nalaze se hladna i topla predjela, supe, čorbe, jela od piletine i ćuretine, jela sa roštilja, riba i riblji specijaliteti i sl.Bašta restorana kapaciteta 20 mesta nalazi se pored Rimskih termi iz III-IV veka, koje boravku na terasi daju posebnu draž i lepotu.

 
                
 
 
 
Gradsko šetalište 20 - Čačak -
032 224594;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Čačak Gradsko šetalište 20
  +381 32 224594;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Hotel beograd čačak

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA