HOTEL 1000 RUŽA

Hotel 1000 ruža

 
 
info@hotel-avala.com 
 
 
 • Hotel 1000Ruža nalazi se ispod planine Avale na samom raskršću obilaznog puta i puta za Avalu.

  Hotel je udaljen 3km od auto puta Beograd - Niš (isključenje za Bubanj Potok) i poseduje sopstvenu benzinsku pumpu kao i obezbeđeni parking.

  Njegova pozicija i usluge koje pruža čine ga sjajnim mestom za predah tokom dugog putovanja auto-putem a blizina Beograda (11km od Auto Komande) čini ga jako dostupnim gostima koji bi zamenili gradsku užurbanost i tempo grada za umirujući prirodni ambijent.
 
         
 
U okviru hotela nalazi se restoran nacionalne kuhinje koji Vam može ponuditi izuzetne specijalitete srpske kuhinje a naša probrana mreža dobavljača se pobrinula da namirnice od kojih se sprema hrana budu uvek sveže i visokog kvaliteta. Restoran poseduje i otvorenu baštu u ugodnom prirodnom ambijentu

Enterijer i exterijer smeštajnih kapaciteta hotela su kompletno renovirani 2006.god u skladu sa novim zahtevima tržišta pa su sada opremljeni već obaveznim detaljima kao što su:

 • tv
 • telefon
 • internet linije
 • mini barovi
 • podno grejanje
 • fenovi

Hotel raspolaže i konferencijskom salom kapaciteta četrdesetak osoba opremljenom računarom i projektorom. U okviru hotela nalazi se i fudbalsko igralište a ukoliko nameravate posetiti naš hotel u kompletnom porodičnom sastavu sigurno će Vam značiti informacija da Vam na raspolaganju stoji i opremljeno dečje igralište a posed hotela je u potpunosti obezbeđen i ograđen.

Ukoliko odlučite da posetite naš hotel blizina planine Avale i srpska nacionalna kuhinja učiniće da se osetite svu blagodet i dobru volju majke prirode.
 
          
 
 • Katering tim hotela 1000 Ruža je nastao kako bi Vam uštedeo energiju, vreme i novac koji se neminovno i nerezonski troše u prilikama kada treba ugostiti veliki broj zvanica u svom ili nekom drugom prostoru a sve to treba uraditi što elgantnije i efikasnije kako bi se svi vaši gosti osećali dobro i prijatno a Vi izbegli nepotrebne troškove i neprijatne situacije koje se često događaju usled neiskustva u organizovanju posluživanja i pripremanja hrane i pića.

  Mi možemo preuzeti kompletnu brigu oko spremanja, dostavljanja i posluživanja hrane i pića za preko 1000 Vaših zvanica.

  Kvalitet namirnica i obrade je u rukama naših vrhunskih kuvara dok se za kvalitet ugođaja Vaših gostiju brine odličan tim sačinjen od iskusnih i veoma ljubaznih konobara.

  Ukoliko želite da gostima poslužite specijalitete srpske nacionalne kuhinje mi smo definitivno pravi izbor za Vas.

  Pored standardnog menija hrane, pića i usluga spremni smo da izađemo u susret svim Vašim željama koje su u našoj moći.      
 
 
 
        
 
      
 
 
 
 • Hotel 1000Ruža raspolaže sa 4 paviljona koji su sačinjeni od po deset dvokrevetnih soba i 2 apartmana.
 • Hotel je opremljen sopstvenom benzinskom pumpom kao i obezbeđenim parkingom.U mirnom okruženju podavalske šume a ipak dovoljno blizu magistralnih saobraćajnica možete naći izuzetno komforan smeštaj koji je danas spreman da zadovolji sve zahteve tržišta.
 • Posle dužeg niza godina hotelska uprava je odlučila da se uhvati u koštac sa sve većim zahtevima potrošača te je preduzela kompletno renoviranje smeštajnih kapaciteta kako bi potpuno odgovorila tim zahtevima.
 • Sobe su ukusno opremljene i poseduju svu opremu neophodnu za prijatan i komforan boravak. U novom enterijeru na raspolaganju su vam telefon, internet linija,TV uređaj, mini bar & fen.
 • Pored predivnog ambijenta koji okružuje naš hotel, restoran nacionalne kuhinje koji se nalazi u okviru hotela pomoćiće da Vam da u potpunosti osetite ukus i duh Srbije.
 • Bilo da koristite usluge naše konferencijske sale ili dolazite iz obilaska Avale bilo da ste na proputovanju auto-putem, ili ste samo poželeli udahnuti malo svežeg vazduha i napustiti Beograd na kratko sigurni smo da Vam možemo ponuditi sjajno mesto za odmor ili predah.
 
          
 
 • Restoran nacionalne kuhinje 1000Ruža je kapaciteta 250 ljudi a takođe poseduje vrlo prijatnu, otvorenu baštu za oko 300 ljudi..

  U neposrednoj blizini restorana kao i bašte nalazi se i igralište za decu pa ako dolazite u naš restoran porodično ne samo da se vaši mališani neće dosađivati nego će vam biti i u vidokrugu. Plac hotela je ograđen a zauzima oko 3.5 hektara.
  Hotel 1000Ruža poseduje i sopstvenu benzinsku pumpu kao i obezbeđeni parking.

  Restoran Vam može ponuditi specijalitete šarenolike srpske kuhinje među kojima su i razna kuvana jela kao i teletina, jagnjetina i prasetina spremana na ćumuru po tradicinalnoj recepturi. Namirnice se obezbeđuju od naše dugogodišnje mreže dobavljača koji su postigli visok nivo kvaliteta izrade te su se tako izborili za mesto na našoj, odnosno Vašoj, trpezi.

  Restoran je do sada nebrojano puta bio domaćin raznim slavljima kao što su venčanja, kokteli i banketi a po svedočenju naših klijenata koji su se odlučili da svoje zvanice ugoste u našem objektu posedovanje smeštajnih kapaciteta se pokazalo kao izuzetno zgodno rešenje za goste koji su došli iz udaljenijih krajeva (ili imaju malo veći postotak alkohola u krvi ).
 
          
 
 • U skladu sa imidžom koji hotel 1000 Ruža neguje omogućili smo razne sportske aktivnosti u okviru hotelskog poseda.

  Travnati fudbalski teren je izuzetno pogodan za pripreme fudbalskih ekipa kojima je ovo zbog blizine Avale i svih pogodnosti koje ona pruža odlično mesto za bazične pripreme. Smeštajni kapaciteti su dovoljni da ugoste celu jednu ekipu (čak i više) sa svim pomoćnim osobljem.

  Teniski tereni su novoizgrađeni a sa završetkom njihovih radova u prilici smo da Vam ponudimo jedan celodnevni, sportski, program našim posetiocima.

  Dečije igralište se nalazi u neposrednoj okolini hotela, tačnije - u ograđenom hotelskom posedu. Poseduje sprave koje će zabaviti Vašu decu i pomoći im da uživaju u prirodnom ambijentu koji okružuje naš hotelski komplex.

  Konferencijska sala hotela 1000 Ruža prima oko četrdeset osoba a na raspolaganju Vam se nalazi i računar sa projektorom te je pogodna za održavanje manjih seminara i drugih poslovnih skupova.

  Postojanje smeštajnih kapaciteta kao i mogućnosti za opuštanje uz činjenicu da je centar Beograda udaljen petnaestak minuta vožnje čini naš hotel sjajnim mestom za održavanje radnih sastanaka za koje je potreban mir.
 
 
 
General Zdanova 1 - Beograd - Avala, Jajinci
011 3907491; 011 3908417; 011 3906779;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Avala, Jajinci General Zdanova 1
  +381 11 3907491; +381 11 3908417; +381 11 3906779;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Hotel 1000 ruža

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA