Hosteli Novi Sad

Hosteli Novi Sad

Hostel sova

Novi Sad, Ilije Ognjanovića 26 021 6615230 |
021 527556 |
U srcu grada, u tihoj ulici stare arhitekture, okružen zelenilom. Sve crkve, muzeji, kafei, restorani i fast food su oko nas. Reka Dunav sa tvrđavom (EXIT STATE) je pet minuta hoda. Uredne, svetle sobe: dvokrevetne (bračni krevet), trokrevetne, četvorokrevetne i spavaonice sa pet kreveta na sprat. Svaka soba sa kupatilom. Veliki dnevni boravak, bar, internet, TV, kuhinja na raspolaganju. Do nas se lako stiže svakim busom u pravcu centra. Autobuska i železnička stanica sa udaljene 1km

Hostel brankovo kolo

Novi Sad, Episkopa Visariona 3 021 425441
Dobro došli u Hostel "Brankovo kolo", u centar Novog Sada okružen zelenilom plemenitih zasada Dunavskog parka i i nedirnute prirode dunavskih obala. Hostel pruža komfor primeren potrebama mladih - tereni za male sportove, internet cafe, TV i video sale itd. Hostel "Brankovo kolo" idealan je za sve koji žele da za malu cenu dobiju kvalitetnu uslugu. Hostel "Brankovo kolo" inalazi se u širem centru Novog Sada. Od samog centra nalazi se 10 minuta hoda, a od Petrovaradinske tvrđave 15 minuta. Od lokalne autobuske stanice 2 minuta, a od glavne autobuske i železničke stanice samo 20 minuta hoda. Hostel raspolaže sa 311 kreveta u dve zgrade i sopstvenim parkingom. Hostel raspolaže sa: Trpezarijom za 80 osoba Salom pogodnom za održavanje seminara, predavanja i drugih skupova kapaciteta 100 osoba Internet kabinetom (5 računara, wireless) TV i video salom za 20 osoba Javnim telefonom Aparatom za kafu, čaj i tople napitke Malim terenom za basket Malim terenom za odbojku Letnjom baštom Radnom sobom sa PC (2 sobe, 8 mesta, 2 PC) Kupatila su etažna i raspolažu sa WC-om, lavaboom, bideom i tuš kabinom. Hostel "Brankovo kolo" idealan je za sve koji žele da za malu cenu dobiju kvalitetnu uslugu.

Lazin hostel

Novi Sad, Laze Telečkog 10 063 443703
Lazin hostel se sastoji iz dva nivoa, od kojih je svaki celina za sebe Hostel ima 10 soba, dva odvojena apartmana, dva dnevna boravka, dve kuhinje, tri kupatila, prostoriju za bicikle. Gostu hostela ili dobronamernom putniku na usluzi je internet, telefon, kablovska televizija i topla dobrodošlica osoblja hostela.

Hostel podbara

Novi Sad, Đorđa Rajkovića 28 021 551991 |
063 8534455 |
HOSTEL PODBARA Hostel Podbara, prenoćište sa doručkom, sobe sa klimom i CG, internetom, parking za kola, garaža za bicikle i motore, roštilj i sto za ručavanje, ture po lovištima, posete turističkim atrakcijama.

Hostel smile novi sad

Novi Sad, Bulevar oslobođenja 48 021 6337085 |
021 443454 |
Hostel na glavnom novosadskom bulevaru, nalazi se u blizini centra, sajma, autobuske i železničke stanice. Izdavanje soba po povoljnim cenama. Sobe za noćenje. Hostel Smile nije obično prenoćište, u kojem ćete samo prespavati i nastaviti dalje. To je mesto gde će Vam i najmanji dnevni predah od obilazaka, kao i kafa za povratak energije, izmamiti osmeh. Sa osmehom ćete i otići, jer ćete odavde poneti najlepša sećanja. Osetite gostoljubivost, iskrenost i prijateljstvo Novosadjana, rezervišite svoj krevet u Hostelu Smile.
Prenoćište, udoban i kvalitetan smeštaj u Novom Sadu, za Vaš kraći ili duži boravak, uz pun komfor po pristupačnim cenama i blizinu svih gradskih dešavanja.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA