HOMEOPATSKI CENTAR JEVREMOVAC

Homeopatski centar jevremovac

 
 
irena@homeopata.rs
 
 • BIOHEMIJKSA LABORATORIJA
 • HOMEOPATSKI CENTAR
 
 • Мr. farm. Irena Stojković
  spec. med. biohemije
 
 • Danas je to ustanova koja, uz svoju osnovnu delatnost - biohemijske pretrage krvi i urina - postaje veoma široko prihvaćena kao centar za propagiranje i primenu homeopatskih znanja.
 
 • O našoj delatnosti svedoče hiljade pacijenata koji i van granica zemlje pronose dobar glas o radu Mr. pharm. Irene STOJKOVIĆ. No, to nije kraj.
 
 • S obzirom da novodoneti Zakon o zdravstvenoj zaštiti uredjuje polje delatnosti naše ustanove, spremamo se da doprinesemo predviđenom snažnom razvoju homeopatije na dobrobit mnogobrojnih pacijenata.
 
    
 
 • HOMEOPATIJA
  Homeopatija je komplementarni način lečenja zasnovan na Prirodnim Zakonima izlečenja, posebno na stavu "slično se sličnim leči".
  Homeopatiju kao racionalni sistem je uspostavio nemački lekar i hemičar Dr. Haneman (Dr. Samuel Hahnemann) krajem 18. veka. Već više od dve stotine godina homeopatija se potvrdjuje i naučno i praktično. To je kako nežan, tako i efikasan deo medicine. Lekovi se spravljaju od prirodnih supstanci i podstiču pacijentovu sopstvenu moć izlečenja.
  Homeopatija je veoma logičan, bezbedan i izuzetno efikasan način lečenja. Ona se ne ograničava na otklanjanje simptoma kao cilj "lečenja". Ona pokušava da pronikne do uzroka bolesti, te njegovim ukidanjem da donese izlečenje. Bolest se posmatra kao ukupno stanje duha i tela, a ne kao poremećaj pojedinog organa. Stoga homeopatija ne veruje u davanje leka za svaku pojedinačnu manifestaciju bolesti, već se trudi da pronadje jedan - tzv. konstitucionalni - lek koji će da pokrije i razreši sveukupni pacijentov poremećaj. Ona posmatra čoveka kao celinu a ne fokusira se samo na bolest.
 
 • METODE
  U "Jevremovcu" se već deset godina razvija ideja klasične homeopatije. To znači da ne lečimo bolest, ime tegobe, nego pacijenta  koji ima tu bolest. Samo takav pristup omogućava suštinsko izlečenje,naravno, ukoliko je to moguće,ukoliko bolest nije nepovratno uništila mogućnost oporavka.
  Ono što je novo u našem radu u poslednje tri godine je specijalizacija i razvijanje Revolucionarne homeopatije čiji je osnivač Dr Segal.
  Ovaj pristup se,od drugih načina klasične homeopatije,razlikuje po tome što se koncentriše na mentalno stanje,na ponašanje pacijenta u bilo kojoj tegobi. Čak i u običnoj prehladi ili temperaturi svako od nas će uočiti da se ni dve osobe ne ponašaju na identičan način. Neko je uznemiren i zahtevan,neko miran i pun nade da će uskoro ozdraviti. Takva opažanja su dragocena i nepogrešivo vode iskusnog homeopatu do željenog leka. Prelaskom na ovakav metod lečenja,poboljšali smo naše razumevanje procesa izlečenja i omogućili većem broju obolelih da ostvare ravnotežu i zdravlje.
 
 • BIOGRAFIJA
  Mr. pharm Irena STOJKOVIĆ je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu 1978. godine.
  Radila je na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu punih deset godina, gde je i specijalizovala medicinsku biohemiju 1983. godine.
  Posle toga je provela pet godina na mestu Upravnika laboratorije u Zavodu za ortopedsku protetiku.
  Od 1992. godine vodi sopstvenu biohemijsku laboratoriju. Nekako u isto vreme počinje da  se bavi homeopatijom, a od početka 2001. na visokoprofesionalan način.
  Završila je britanski homeopatski koledž (LICH). Pohađala je mnoge seminare i radionice kod svetski priznatih homeopata. Homeopatsku praksu obavlja u okviru laboratorije JEVREMOVAC.
  Od 2001. godine svakodnevno prima pacijente i beleži zapažene rezultate.
  Irena STOJKOVIĆ je član Srpskog lekarskog društva i međunarodnog homeopatskog udruženja LMHI- LIGA MEDICORUM HOMOEOPATHICA INTERNACIONALIS - sa sedištem u Ženevi, Švajcarska federacija.
 
 
 
 
 
 
Takovska 40 - Beograd - Stari Grad
011 3291402;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Stari Grad Takovska 40
  +381 11 3291402;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Homeopatski centar jevremovac

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA