HIGUM M

Higum m

 
 
higumm.office@zrlocal.net
higumm.prodaja@zrlocal.net
higumm.komercijala@zrlocal.net
higumm.razvoj@zrlocal.net
 
  • HIGUM M je firma sa desetogodišnjim iskustvom u konstruisanju, izradi, ispitivanju i plasmanu standardnih i vanstandardnih hidrauličkih zaptivnih elemenata.
  • Program hidrauličkih zaptivki firme HIGUM M se sastoji iz: Hidrauličkih garnitura, Manžeti, O-prstenova, Pravougaonih prstenova, Brisača i Specijalnih oblika. Kvaliteti materijala u kojima se izrađuju naši proizvodi su NBR, EPDM i SILIKON sa tvrdoćom od 70 do 90 Sh u standardnom delu programa. 
 
  • Osnovna karakteristka firme HIGUM M se ogleda u tome što je uspela da na pozitivan način odgovori na sve dosadašnje zahteve tržišta po pitanju komponenti za hidrauličko zaptivanje, a pre svega što poseduje kadrovsko - tehničko - tehnološke mogućnosti da odgovori svim izazovima na polju zaptivanja koji će se kao zadaci postavljati u budućnosti. Tome u prilog se može istaći stav rukovodstva, da se edukacijom svih sektora unutar firme i u narednom periodu želi ići u korak sa svetskim kvalitetom proizvoda.
 
  • Još jedan bitan činilac u tom smislu je tesna saradnja firme HIGUM M sa naučno - istraživačkim ustanovama i priznatim stručnjacima po pitanju tehnologije izrade, konstruisanja,testiranja, kao i edukacije sopstvenih kadrova i to sve u prilog povećanju kvaliteta proizvoda i osvajanju tržišta.
 
 
 
 
 
 
Tamiška 18 - Zrenjanin -
023 580600;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Zrenjanin Tamiška 18
    +381 23 580600;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Higum m

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA