HEDONIST - WINE & CIGAR SHOP

Hedonist - wine & cigar shop

 
 
hedonist@d-trade.rs 
 
 • DISTRIBUCIJA VINA
 
 • Vinoteka "Hedonist" u centru Beograda u uluci Kralja Milana, poznata je po najširem asortimanu francuskih vina. Prvenstveno po posebnoj ponudi vinarije "Louis Max" iz Burgundije.
 • Osim vina u ponudi i je i veliki izbor šampanjaca, konjaka, viskija i ostalih jakih alkoholnih pića, ako i propratna vinska oprema - otvarači, dekanteri i čaše od bezolovnog kristala
 • Ljubitelji kubanskih cigara već znaju da "Hedonist" poseduje veliki walk in hjumidor, kao i sve što je potrebno za hedonističko uživanje.
 • Ukoliko je Vaš pogled na život hedonistički, "Hedonist" je pravo mesto za Vas.
 
                                    
 
 
 
 • VINA
    - Bourgogne
    - Bordeaux
    - Loire
    - Dolina Rhone
    - Languedoc - Corbieres
    - Vin De Pays D´oc
 • CIGARE
  CUBA

     - Cohiba
     - Romeo Y Julieta
     - Bolivar
     - H. Upmann
     - Hoyo De Monterrey
     - Montecristo
     - Partagas
     - Jose L. Piedra
     - Quintero
     - Punch
  DOMINICAN REPUBLIC
  HONDURAS
 • ACCESSORIES
    - Futrole
    - Sekači
    - Humidori
 
         
 
 
 
 • LOUIS MAX
  Godine 1859., ruski emigrant Louis Max kupio je prve vinograde u Burgundiji i osnovao svoju vinariju u Nuits St. Georgesu. Već tada utemeljen je stil u pravljenju vina, a to je puštanje vinograda da se izrazi pod klimatskim uslovima Milezima "godina berbe". Naravno, sve pod dobrim nadzorom, kako bi se zadržale najbolje karakteristike grožđa.
  Danas vinarijom upravlja Loran Max, Louis Maxov praunuk koji je preduzeo značajne mere u proširenju poseda. Godine 1993. otkupljuje i vinariju Paulet Pere & Fils iz Beaune koja datira iz davne 1747 godine, time proširuje proizvodnju Premier cru i Grand cru vina. Sledi kupovina najvećeg dela apelacija Mercurey, nad kojom ima monopol, zatim vinogradi Gevrey Chambertin, Cotes du Rhone.
  Poslednja investicija kuće Louis Max je kupovina dva šatoa na jugu Francuske u oblasti Languedoc. Specifičnost Chateau de Caraguilhes i Chateau Pech-Latt je proizvodnja organskih vina potvrđenih od Ecocerta.
  Vinogradi su kultivisani po organskim principima. Ideja uzgajanja vinograda na ovakav način je želja da se zadrži prirodno i zdravo okruženje.
  Locirani su u kotlinama između planina i obale mora gde duvaju povoljni vetrovi koji onemogućavaju razvoj štetnih faktora po vinovu lozu.
  Zemljišta ovih vinograda su minimalno tretirana sa hemijskim sredstvima.
  Motivacija i strast prema najboljim  vinima prenošena je sa generacije na generaciju. Louis Max vina dobijaju razne medalje i priznanja na svetskim sajmovima. Stvorena je reputacija kojom se povećala prodaja na 5 kontinenata sa četiri glavna tržišta: izvoz, avio kompanije "Air France, British Airways, Scandinavian Airlines, Air Nippon, Airways China, Korea Air", renomirani hoteli i restorani "Grand Hyatt-Tokyo, Hotel Costes-Paris, Hotel le Ritz-Paris, La Caravelle-New York, Le Sirena-Moscow, The Ritz Carlton-Hong Kong, Cafe de Floreâ"

  U Beogradu vina iz vinarije Louis Max možete naći u Wine & Cigar shopu Hedonist   www.louismax.com
 
                        
 
 
 
Kralja Milana 3 - Beograd - Vračar
011 3228041;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Vračar Kralja Milana 3
  +381 11 3228041;
  Lokacija
 2. Beograd Savski Venac Braće Krsmanović 11
  +381 11 2187201;

Poruku prima: Hedonist - wine & cigar shop

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA