HAUZMAJSTOR

Hauzmajstor

 
 
 • Kućne popravke
  u koje možemo uvrstiti sve najčešće popravke koje se sreću u domaćinstvu ili poslovnom prostoru a čiji se kvar može otkloniti u vremenskom periodu od 30 min. U ovom momentu, u  ponudi HAUZMAJSTORA, nalazi se oko 100 različitih malih popravki,čiji broj raste sa potrebama tržišta.
 • Voda
  Struja
  Stolarija
  Razno
 • Specijalističke usluge
  koje zahtevaju veći stepen stručnosti duži vremenski period za otklanjanje kvara.Ovakve kvarove mogu otkloniti samo serviseri koji su specijalizovani za tu vrstu kvarova (vodoinstalateri, električari, stolari...) i ljudi zaposleni kao specijalisti u  HAUZMAJSTORU, u ovom momentu pokrivaju potrebe stalnih klijenata kompanije, kao i ostalog dela tržišta.
 • Voda
  Struja
  Stolarija
  Ostalo
 • Usluge po ponudi - specijalistička služba
  predstavlja službu koja ima za zadatak da klijentima HAUZMAJSTORA pruži i usluge koje su većeg obima i stručnosti. Specijalistička služba ima u svom timu veliki broj podizvođača koji pružaju usluge izvođenja građevinsko zanatskih radova, grejanja, klimatizacije, sve vrste odgušenja vodovoda i kanalizacije, servisiranja i popravke svih vrsta aparata u domaćinstvu, čišćenje, deratizacija i dezinfekcija, baštovanstvo i hortikultura, čišćenje fasada, catering, telefoni, kompjuteri, obezbeđenje , organizacija proslava i događaja i ostale usluge prema potrebama klijenta. Svi podizvođaci su obavezni da se pridržavaju standarda rada HAUZMAJSTOR-a.
 • Čišćenje
  poseban servis koji Kompanija HAUZMAJSTOR nudi svojim klijentima. U okviru ovog topa usluga Kompanija omogućava svojim klijentima sve vrste čišćenja u poslovnim prostorijama i van njih ( čišćenje fasada od stakla i mermera, čišćenje snega…)
 
            
 
 
 
 
Dunavska 57a -Palilula - Beograd - Palilula
011 3034034;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Palilula Dunavska 57a -Palilula
  +381 11 3034034;

Poruku prima: Hauzmajstor

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA