HALCOM BEOGRAD

Halcom beograd

 
 
info@halcom.rs
helpdesk@halcom.rs
 

Preduzeće Halcom Beograd je outsource-ing centar za elektronsko bankarstvo.

Osnovano je 8.oktobra 2002 godine od strane HALCOM d.d iz Ljubljane i nakon Slovenije i BiH treći je u nizu centara te vrste.

HALCOM d.d je preduzeće koje, sa 11 godišnjim iskustvom u razvoju programskih rešenja za bankarsku industriju, zauzima vodeću poziciju na regionalnim tržištima na područjima:

 • elektronskog bankarstva
 • elektronskih obrazaca sa digitalnim potpisom
 • arhiviranja digitalno potpisanih dokumenata
 • klirinških sistema
 • upotrebe PKI tehnologije za zaštitu podataka
 
 
 
 
 • Centralno rešenje Hal E-Bank, proizvođača HALCOM d.d koje se nalazi u EBB-u omogućava širok spektar usluga elektronskog bankarstva sa klijent rešenjem (tri nivoa zahtevnosti korisnika Peresonal, Corporate ili B2B E-Bank), WEB rešenjem (za pravna i fizička lica) sa vrlo jednostavnim širenjem usluga na mobilno bankarstvo.

  Komitenti banaka koje koriste naše usluge mogu sa jednom pametnom karticom i jednim programom pristupati svim svojim računima, u bankama korisnicima usluga.  BROJ KLIJENATA

  Halcomovu elektronsku banku uspešno upotrebljava u 7 različitih monetarnih sistema (Slovenija, BIH, Srbija, Crna Gora, Kosovo, Nemačka i Albanija) preko 80.000 zadovoljnih korisnika u 52 banke. Mesečno se realizuje preko 3.200.000 platnih naloga. Halcomova certifikaciona agencija izdala je do sada preko 70.000 pametnih kartica sa digitalnim potvrdama
 
 
 
 • Halcom Beograd certifikovan je 2.marta 2004 po standardu za vodjenje kvaliteta ISO 9001:2000. Proveru je obavila medjunarodna sertifikaciona agencija BVQI iz Ljubljane.
 
 
 
 
     
 
 • Hal E-Bank

  najsavremenija rešenja za područje elektronskog bankarstva


  Porodica proizoda Hal E-Bank predstavlja celovita i stabilna rešenja za elektronsko bankarstvo jer deluje nezavisno od Core banking sistema banke. Prva Halcomova elektronska banka postavljena je 1997 i od tada radi bez prestanka (24 h dnevno i 365 dana u godini).
 
 
 
 • Hal E-bank/Personal

  Namenjen je preduzećima koja imaju jedno radno mesto za rad sa elektronskom bankom.


  Korisnik (pravno lice ili preduzetnik) može imati više ovlašćenih lica za rad sa Hal E-Bank/Personal,ali svi oni rade sa lokalnom bazom podataka na jednome PC-u.
 
 
 
 • Hal E-bank/Corporate

  Namenjen je većim preduzećima, koja žele da imaju više radnih mesta opremljenih elektronskom bankom. Hal E-bank/ Corporate raspolaže istim funkcijama kao i Hal E-Bank/Personal.

  Razlika između programa je u tome da Hal E-bank/Personal radi na lokalnoj bazi podataka istog računara, na kome stoji sam program dok Corporate radi sa centralnom relacionom bazom podataka DB2 . Do te baze imaju pristup sva radna mesta tako da svi imaju pristup do istih podataka ali do različitog nivoa koji je određen ovlašćenjima na pametnoj kartici.
 
 
 
 • Hal E-bank/Sms

  Namenjen je pravnim i fizičkim licima koje imaju potrebu za pravovremenim informacijama o stanju na transakcionom računu, uplatama itd,itd...

  Zasniva se na GSM terminalu (SMS protokol)
 
 
 
 • Hal E-bank/B2B

  Namenjen je velikim preduzećima (za B2B oz. STP - Straight Through Processing)


  Omogućava povezivanje informacionog sistema velikih pravnih lica (SAP, NAVISION, BAAN,...) sa informacionim sistemom banke za platni promet u zemlji i inostranstvu.

  Hal E-bank/B2B omogućava automatsku razmenu podataka platnih naloga iz informacionog sistema preduzeća i promena na računu preduzeća iz bančine centralne obrade podataka. Komitent ovim rešenjem dobija najveću ažurnost i preglednost sredstava i mogućnost donošenja bržih i kvalitetnijih finansijskih odluka.
 
 
 
 • Hal E-bank/Web za stanovništvo

  Namenjen je:

  Fizičkim licima
  Licima na putovanju
  Kao podrška za udaljeno potpisivanje
  Zasniva se na Internet pretraživaču. Autorizacija je obezbedjena na dva načina:
  Korisničko ime i Lozinka ili  Pametna kartica
 
 
 
 • Hal E-bank/Web za preduzeća

  Namenjen je :

  Podršci za udaljeno potpisivanje
  Preduzećima sa stranim vlasnikom
  Računovodskim servisima
  Zaposlenima koji često putuju
  Zasniva se na Internet pretraživaču. Autorizacija je obezbedjena na dva načina:
  Korisničko ime i Lozinka ili Pametna kartica
 
 
 
 • Hal E-bank/International Cash Management

  Namenjen je preduzećima koja imaju više firmi ćerki u inostranstvu i žele da kroz jedan program upravljaju sredstvima na svim njihovim računima.
 
 
 
 
    
 
 • Hal E-Forms

  Hal E-Forms omogućavaju širenja funkcionalnosti elektronske banke u raznim pravcima. Hal E-Bank zajedno sa Hal E-Forms omogućava banci da obogati spektar usluga koji nudi klijentima i preko kanala elektronskog bankarstva. Na ovaj način banka sem usluga platnog prometa klijentima nudi i neke specifične bankarske proizvode za kojima imaju potrebu.

  Hal E-Forms obezebedjuje Banci konkurentnost na tržištu pretrpanom ponudama bankarskih usluga.
 
    
 
 • Hal E-Archive

  Efikasan način za elektronsko arhiviranje digitalno potpisanih i vremenski overenih e-dokumenata kao i ostalih dokumenata u elektronskom obliku.

  Hal E-Archive omogućava arhiviranje digitalno potpisanih dokumenata radi revizijskog praćenja i zakonske potrebe čuvanja platnih naloga. Medju najvažnijim prednostima je jednostavna upotreba, nemogućnost da dodje do gubitka arhiviranog dokumenta kao i najviše stopa sigurnosti i zaštite podataka.
 
     
 
 • Hal E-Clearing

  Sistemi za medjubankarska sravnjenja plaćanja malih vrednosti, kao što su kreditna plaćanja, neposredna terećenja, sravnjenje čekova i POS transakcija. Pri tome je moguće bilateralno ili multilateralno sravnjivanje pojedinih vrsta plaćanja ili svih plaćanja u celosti.

  Hal E-Clearing je skup stabilnih Halcomovih proizvoda koji su unapredjivani kroz iskustvo u toku implementiranja u više Centralnih Banaka. Namenjeni su korisnicima koji se zadovoljavaju samo visokom automatizacijom bez potrebe za ručnim obradama.
 

                              

 

ČITAČI

 • čitači sa USB priključkom
 • čitači sa PCMCIA priključkom
 
 
 
Beogradska 39 - Beograd - Vračar
011 3348995; 011 3032432;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Vračar Beogradska 39
  +381 11 3348995; +381 11 3032432;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Halcom beograd

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA