GTS ADRIATIC DOO

Gts adriatic doo

 
 

office@gts-adriatic.rs 
helpdesk@gts-adriatic.rs 

 
 • OPREMA ZA INDUSTRIJSKO KODIRANjE i OBELEŽAVANjE
 • MARKEM IMAJE - KODIRANjE i IDENTIFIKACIJA PROIZVODA
 
     
 
 • Osnovna delatnost preduzeća Codeplanet d.o.o. je prodaja opreme za industrijsko kodiranje i obeležavanje. Shodno tome, vršimo prodaju svih vrsta industrijskih štampača, metal detektora, sistema za etiketiranje, štampača etiketa, pružamo servisnu podršku kupcima i snabdevamo ih potrošnim materijalom za sve vrste uređaje koje prodajemo.
 
 • Codeplanet d.o.o. je generalni zastupnik kompanije Markem-Imaje, svetskog lidera u oblasti obeležavanja i kodiranja, na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Deo našeg tima čine i kompanije Arca Italija i Datamax Francuska.
 
 • Markem-Imaje (član Dover Grupe) je lider u oblasti identifikacije proizvoda. Od primarnog pakovanja do paletiranja, Markem-Imaje pruža najbolja rešenja za kodiranje, koja uključuju; ink-džet sisteme malih i velikih karaktera, termo transfer štampače, lasere, print and apply etiketni sistemi za etiketiranje kutija i paleta, i softver koji potreban za dizajniranje poruka i umrežavanje. Markem-Imaje ima preko 95 godina iskustva i posluje preko svojih 33 filijala u svetu.
 
 • Naši proizvodi se mogu koristiti u velikom broju industrija, uključujući prehrambenu, farmaceutsku, industriju kablova, automobila, avio industriju i mnoge druge. U slučaju da treba da obeležite Vaš proizvod, informacijama kao što su ˝Upotrebljivo do:˝ ili ˝Datum proizvodnje:˝ bar kodovima, deklaracijama ili kodovima za nagradne igre, mi imamo rešenje za Vas!
 
 
 
 
Donje Sajlovo 140 - Novi Sad -
021 2316213;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Novi Sad Donje Sajlovo 140
  +381 21 2316213;

Poruku prima: Gts adriatic doo

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA