Grafički materijal, mašine i oprema Novi Beograd

Grafički materijal, mašine i oprema Novi Beograd

Čugura print

Beograd, Novi Beograd, Partizanske avijacije 3 Bežanijska kosa 011 3119232 |
011 3119242 |
OFSET ŠTAMPA DIGITALNA ŠTAMPA ŠTAMPAMO Kolor prospekte, knjige, časopise, rokovnike, kalendare, diplome... Vizit karte u termografiji i ofset tehnici, memorandume, blokovsku robu (fakture, otpremnice, zaključnice)... MAŠINE NOVE DIGITALNE MAŠINE ZA ŠTAMPU i PROBNE OTISKE UVOZ i PRODAJA MAŠINA ZA AUTOMATSKO RAZVIJANjE GRAFIČKOG FILMA i OFSET PLOČA UVOZ i PRODAJA NAJKVALITETNIJEG GRAFIČKOG FILMA ZA SVE VRSTE OSVETLjIVAČA SERVIS Sve što uvozimo i ovlašteni smo serviseri za tu opremu Plus osvetljivači ULTRE, LINOTYPE, skeneri HEIDELBERG, Skeneri UMAX DIZAJN Savremeno opremljen kompjuterski dizajn studio baziran je na uređajima najnovije generacije. U idealnim tehničkim uslovima naši dizajneri i dizajneri spoljni saradnici, stvaraju originalna rešenja od vizit karti do najluksuznijih prospekata po meri korisnika. Radimo uslužno grafičku pripremu i skeniranje po zahtevu kupca. PRIPREMA Pripremamo dizajnirane prospekte, knjige, brošure... Automatski osvetljavamo na potpuno automatizovanom CTP-u Heidelberg. Iz istog fajla puštaju se probni otisci na digitalnoj mašini Konika Minolta LD 5100 i šalju na odgovarajuću štamparsku mašinu prema nalogu za štampu što obezbeđuje vrhunsku kalibraciju štampe i besprekoran otisak po najvišim standardima. POVEZUJEMO Na našu knjigoveznicu posebno smo ponosni. Moderne, ali i tradicionalne stare mašine i alati omogućavaju nam sve vrste knjigovezačkih poslova. Osim uobičajenih, negujemo i tradicionalne načine povezivanja u stilu starih majstora. Ručni povez u koži - knjiga, rokovnika, telefonskih imenika, zatim, kutija za odlikovanja, za diplome... vrhunskog je kvaliteta i idealan je poklon za ljude prefinjenog ukusa.

Alfa pro

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 25 011 2121768 |
063 266742 |
Alfa Pro je dugogodišnji distributer vrhunskih plotera, skenera, katera, uređaja za obradu grafike i softvera na poljima komercijalne i POS grafike, CAD/CAM/GIS-a, sa naročitim fokusom na velike formate. Printeri: Dye / Pigmentni Printeri: Solventi Printeri: Mild Solventi Printeri: Eko Solventi Printeri: Termal Transfer Printeri: UV Printeri Printeri: CAD Printeri Printeri: LED Printeri Kateri Skeneri Laminatori 3D Printing Trimeri Laserske graverice Varilice za plastiku Ostali grafički uređaji
Destefiko - grafičko preduzeće koje se bavi grafičkim dizajnom i uslugom štampe, postoji da bi Vam put od IDEJE DO REALIZACIJE štampanog materijala bio olakšan Generalni zastupnik renomiranih svetskih firmi za sito i tampon štampu: MARABU - nemački proizvođač boja i aditiva za sito, UV i tampon štampu KIWO - nemački proizvođač emulzija, lepkova i hemije za sito štampu KENT - nemački proizvođač tampon mašina, tampon guma, vodenih, alkoholnih i čeličnih klišea za tampon štampu, lampi za osvetljavanje tampon klišea, noževa za skidanje boje i raster filmova za eksponiranje klišea SEFAR - švajcarski proizvođač svile i oprema za zatezanje svile u sito štampi MULTIFIX - belgijski proizvođač pvc folija u rolni za kater i digitalne mašine Pored profi programa kod nas možete kupiti i hobi boje za kućnu namenu i kreativne aplikacije.

Difol

Beograd, Novi Beograd, Antifašističke borbe 19 011 3114565 |
011 3130194 |
Prodaja grafičkih materijala i opreme Generalni distributer za Oracal, Chemica, Tiflex i Graphtec proizvode

Medijum

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 217/1 011 3176450 |
011 3176472 |
Uvoz i prodaja: ofset boja - COLORPRINT - Italija flexo vodorazredivih boja za kartonsku ambalažu i natron vreće - COLORPRINT - Italija flexo termostabilnih boja za polietilensku foliju - COLORPRINT - Italija Za boje: cito linija, fotopolimera (ASAHI), duplofan traka (POLITAPE) ofset ploča i ostali grafički repromaterijal (CINKARNA)

Grafino

Beograd, Novi Beograd, Danila Lekića 5/6 011 4140330 |
063 8076166 |
GRAFIČKI MATERIJAL - Lajsne za nož - Rakel noževi za pranje - Vakuum gumice - Matrice za bigovanje OFSET BOJE HEMIKALIJE KNjIGOVEZAČKA ŽICA KALIBRISANI KARTON GRAFIČKI LEPKOVI NAVLAKE ZA VIŠARE OFSET PLOČE POLIMERNE PLOČE CINKOGRAFIJA MATERIJAL ZA PAKOVANjE Firma Grafino osnovana je 2004 godine na osnovu već dužeg postojećeg iskustva stečenog radeći dugi niz godina u grafičkoj industriji. Bavimo se trgovinom grafičkog materijala i trudimo se da zauzmemo bitno mesto na tržistu Srbije. Trudeći se da budemo snažan servis i podrška štamparijama pokušavamo da u ovoj teškoj svetskoj i našoj ekonomskoj situaciji ipak ispunimo sve zahteve naših komintenata i da na svaki način odgovorimo njihovim zahtevima. U svakom slučaju uvek nas možete kontaktirati i potražiti pomoć i savet za sve što mislite da vam i mi možemo pomoći. OFSET BOJE Vec nekoliko godina uspesno saradjujemo i predstavljamo italijansku firmu Colorgraf koja se nalazi u mestu Lainate, 15 km od Milana. U svom asortimanu imaju ofset boje za tabacnu stampu, web boje, uljne i vodene lakove i UV boje i lakovi. HEMIKALIJE Dinamičnost i inovativnost: uspeh MGF kompanije zasnovan je na dve reči, i plod je više od 20 godina neprekidnog istraživanja i tehnološke evolucije za poboljšanje proizvoda i usluga koje nudi. Sedište MGF kompanije je nedaleko od Milana, sa najsavremenijim sredstvima, laboratorijom za konstatno ispitivanje starih ali i razvoj novih proizvoda u stanju da resi i nadje resenja za sve potrebe tržista. KNjIGOVEZAČKA ŽICA Od osnivanja uspešno sarađujemo sa italijanskom firmom Trafilmetalli iz Coma. Prezentujemo njihov asortiman koji se sastoji od žice proizvedene za različite namene. U delu graficke industrije u ponudi je okrugla pocinkovana žica odličnog kvaliteta. Dostupna je u različitim debljinama a pakuje se na koturove različitih dimenzija i to: 2, 3, 15, 80kg KALIBRISANI KARTON U našem asortimanu već duže vreme imamo u ponudi podložne prespane
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA