FOTO VIDEO STUDIO

Foto video studio

 
 
 artgifts@fotovideo.rs
 
   
 
 • Snimanje kamerom
 
 • "Kada sam pokušavala da snimam digitalnom video kamerom, iskreno rečeno, rezultat koji sam dobila je izgledao nešto između skrivene kamere i amaterskih snimaka. A naravno, tu je još i zvuk, Sve vreme sam pričala i čulo se samo - je li snimljeno?”.
 • FVS će uraditi sve za Vas. Profesionalnom video opremom renomiranih proizvođača snimićemo materijal sa posebnom pažnjom na to da će se on kasnije kompjuterski montirati.
  Nenametljivim pristupom zabeležićemo sve važne trenutke a možemo snimati i sa dve ili više kamera, što će naročito doprinijeti atraktivnosti snimljenog materijala.
 
 • Fotografisanje
 
 • Jednostavno, nije svaka fotografija dobra fotografija, mnogo je parametara koji dobru fotografiju razlikuju od loše! Posmatrajući fotografiju možemo dobiti drugačiju dimenziju i percepciju fotografisanog objekta, stvari koje deluju nestvarno, čudne perspektive i sl.
 • Uz upotrebu vrhunske foto opreme marke Nikon profesionalnim i odgovornim pristupom pružićemo zadovoljstvo da vidite situacije koje ni sami niste primetili da su se desile. Dugogodišnje iskustvo doprinosi da fotografisani objekat predstavimo u najlepšem svetlu, a zahvaljujući i dugogodišnjoj saradnji sa Udruženjem modnih i marketinških stvaralaca Srbije, FVS nudi usluge i studijskog fotografisanja bilo da je reč o modnoj fotografiji, izradi Book-ova, ili fotografisanju Vaših proizvoda radi izrade raznog propagandnog materijala.
 • Nenametljivim fotografiranjem, uhvaćenim svakim bitnim trenutkom, opravdavamo Vašu odluku što ste nas izabrali.
 
 
 
Bulevar vojvode Mišića 41a - Beograd - Dedinje, Senjak
011 3066319; 064 1386600;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Dedinje, Senjak Bulevar vojvode Mišića 41a
  +381 11 3066319; +381 64 1386600;
  Lokacija
 2. Beograd Vračar Resavska 32
  +381 11 3344761; +381 62 765104;

Poruku prima: Foto video studio

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA