ENOTRIA

Enotria

 
 
office@enotria.rs
 
  • Veleprodaja vina
  • Veleprodaja žestokih alkoholnih pića
 
     
 

ENOTRIA je distributerska kuća koja se bavi prodajom i promovisanjem vina iz raznih svetskih regiona.

Naš koncept prodaje i zastupanja zasnovan je na postulatu da vino nije obično piće i da i bavljenje prodajom vina ne sme da bude obična trgovina. Poštujući osnovne principe kulture vina, trudimo se da vinarske kuće zastupamo tako da ljubiteljima vina predočimo sve okolnosti u kojima nastaju vina koja predstavljamo, kao i da svako vino predstavimo u svim njegovim pojedinačnim aspektima. Takođe, nastojimo da na srpskom tržištu prevashodno predstavimo nova vina, nove regione i nova vinarska dostignuća.

U skladu s tim, započeli smo saradnju sa vinarijom Masciarelli iz regiona Abruco, vinarijom Felsina iz Toskane, Podrumima manastira Tvrdoš iz Trebinja, podrumom vina Dajić iz Negotina, vinarskom kućom Jelić iz Valjeva, Vinarijom Aleksandrović iz Topole, Vinarijom Kiš iz Sremskih Karlovaca, koje, svaka na svoj način, u potpunosti svedoče o osobenostima sopstvenog podneblja i proizvode potpuno autentična vina.

Svako vino je jedinstveno i o svakom vinu postoji neponovljiva priča u kojoj učestvuju Podneblje, Zemljište, Loza i Čovek. Na ovim stranicama pronaći ćete zanimljive priče o našim vinima, a za vina možete da se obratite direktno nama ili da ih potražite u najboljim vinotekama i restoranima . Uvek smo spremni i da za vas organizujemo specijalne degustacije, promocije, večeri slaganja vina i hrane, pa čak i posete vinarskim kućama koje zastupamo.

Grci su staru Italiju zvali imenom Enotria, što je u prevodu značilo „zemlja vina“.

Neka naša ENOTRIA bude vaša - „zemlja vina“.

 
 
Vladimira Popovića 26 - Beograd - Novi Beograd
011 2120647; 062 247333;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Beograd Novi Beograd Vladimira Popovića 26
    +381 11 2120647; +381 62 247333;

Poruku prima: Enotria

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA