Električni alati Banovo Brdo

Električni alati Banovo Brdo

Belanović

Beograd, Banovo Brdo, Nikolaja Gogolja 64a 011 7544387
BUŠILICE BRUSILICE AKU-PROGRAM ČEKIĆI BENZINSKI UREĐAJI TESTERE TESTERE Dijamantne Lančane Trimeri za živu ogradu Dijagonalne Kružne Ubodne Povratne Dugi niz godina(od 1967.god.)servis je popravljao isključivo bušilice proizvođača "HILTI"-Lihtenštajn, tako da smo u prilici da Vam pomognemo da pravilno upotrebljavate tu vrstu bušilica, te da popravimo Vaš "HILTI" kada je to potrebno. Za taj posao imamo stručnjake,dragoceno iskustvo kao i sopstvene inovacije. Impresivan broj pohvala korisnika naših usluga širom "bivše Jugoslavije", kao i osvojeno drugo mesto u pružanju servisnih usluga, među serviserima Istočne Evrope, dobijeno od menadžera firme "HILTI', doprineli su da i Vi čujete za preduzeće "BELANOVIĆ", zar ne? Posvetite značajnu pažnju preventivnom održavanju, ako ne pre, ono bar onda kada je potrebno zameniti četkice na Vašem alatu. Često se dešava da nam kupci donose mašine koje pokušavaju sami da poprave ili kada je došlo do havarije, a tada je to uglavnom preskupo i Vama i nama. Imajte na umu da je ispravna mašina novac u Vašem džepu! Industrijska psihologija i novi zahtevi postavljeni pred proizvođače profesionalnog alata, uslovili su snižavanje veka trajanja tih alata. Dakle, saznanje da "HILTI" više nije ono sto je bio, kao i uslovi privređivanja kod nas u poslednjoj deceniji, uticali su na našu odluku da početkom 1997.god. potpišemo ugovor sa japanskom firmom"MAKITA" o zastupanju servisa.Tako smo počeli i prodaju tog alata. Koliko je "MAKITA" alat tražen u svetu pokazuje i činjenica da se na tržištima prodaju verne kopije, koje su samo po spoljnjem izgledu slične originalu, a iznutra su veoma, veoma loše. Zbog toga firma "MAKITA' preporučuje kupovinu alata pod tim imenom samo kod onih firmi koje imaju validne ugovore o zastupanju. Kupovinom" MAKITA" alata kod nas ili trgovaca koji imaju ugovor o prodaji sa nama,mozete biti sigurni da ste napravili pravi izbor. Pored toga što ste kupili pouzdan alat, stičete pravo na: -

Mpa petrović

Beograd, Banovo Brdo, Kneza Višeslava 31L 011 3563635 |
011 3563698 |
Profesionalni alati i oprema Naš prodajni program čine gotovo sve pozicije električnih alata, ručnih mehaničarskih i električarskih alata, brusnog materijala kao i opreme i alata za zavarivanje, elektroda. Profesionalni alati i vrhunska oprema renomiranih svetskih proizvođača za sve potrebe obrade metala i bravarskih radova. SERVIS Spektar naših usluga pored širokog prodajnog programa čini i razvijena servisna služba koja vrši servis i popravku alata iz našeg prodajnog programa sledećih robnih marki: Makita, Bosch, Perles, Eibenstock, Rems, Lutz, DeWalt, Black&Decker, Proxon, Varstroj, Telvin, Rehm, Selco, Hilti.

Orto exim

Beograd, Banovo Brdo, Milana Kuča 3 011 3058083 |
011 3059014 |
alat, električne mašine i oprema uvoznik i ovlašćeni distributer bosch -električni alati stihl - motorne testere kosilice; iskra - merna tehnika unior - ručni alati rothenberger - alati za vodovod, grejanje BOSCH Za profesionalce u svom poslu profesionalni alat BOSCH omogućiće Vam da sve što zamislite to i napravite! Pogledajte našu ponudu BOSCH-ovih profesionalnih alata. KNIPEX alati KNIPEX alati će uspešno ispuniti Vaše zahteve po pitanju performanse, ergonomije i same dugovečnosti alata. Proizvodi KNIPEX su dizajnirani da ispune sve potrebe i zahteve profesionalaca koji svakodnevno koriste pri radu. RIDGID RIDGID je firma koja uspešno posluje od 1923 godine. Brend RIDGID-a je do današnjeg dana postao simbol ispunjenja visokih standarda po pitanju kvaliteta, izdržljivosti i snage. ROTHENBERGER ROTHENBERGER je tržišni lider u inovacijama i tehnički superioran za specijalne mašine i alate za sve vrste cevnih izolacija. ROTHENBERGER kao tržišni lider svake godine broda preko 20 miliona kvalitetnog alata i zapošljava preko 1200 zadovoljnih radnika.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA