ELASTOFLEX

Elastoflex

 
 
 • DUŠECI
 • PODLOGE
 • KREVETI
 • JORGANI 
 
 • Spavanje o kojem ste sanjali...
 
          
 
DUŠECI
 
 • Medicott
  Ovaj proces oplemenjivanja pamučnih materijala, koji čuva okolinu, sprečava stvaranje i nagomilavanje opasne plesni pri dugotrajnoj vlazi i direktno prekida lanac ishrane grinja iz prašine u kući.
  Medikot je humano ekološki bezopasan, odgovara standardu Eko-teks 100 i, ukoliko se redovno održava.
Elastoflex  Elastoflex
 
 • Sleep fresh
  Sleep Fresh oprema je zahvaljujući specijalnom oplemenjivanju dvostruko delotvorna.
  Hidrofilna gornja strana specijalne tkanine prima transpiracionu vlagu, raspodeljuje je po celoj površini ležaja, zatim je ponovo vraća u vazduh u prostoriji.
  Hidrofobna donja strana sprečava prodiranje vlage u unutrašnjost dušeka ne sprečavajući pritom strujanje vazduha. Sleep Fresh odgovara standardu Eko-teks 100, što znači da je humano ekološki bezopasan.

Elastoflex   Elastoflex

 
 • Klima - vlakna
  Predstavljaju visoko izbočena sintetička šuplja vlakna koja u unutrašnjosti zadržavaju vlagu i poseduju odlične klimatizujuće osobine.
  Klima - vlakna se ističu mogućnošću pranja na temperaturi do 60° C i zbog tog svojstva izuzetno pogoduju onima koji drže do higijene, astmatičarima i alergičarima.

 Elastoflex   Elastoflex

 
 • Comfort - Strech
  Sa Comfort - Strech-om elastične funkcionalne osobine jezgra dušeka posebno dolaze do izražaja. Comfort-Strech zahvaljujući elastičnosti postiže veći biomehanički komfor ležaja od drugih uporedivih materijala.
  Comfort - Strech raspolaže gotovo potpunom elastičnošću i ima sposobnost da se na nenadmašan način prilagođava pokretima spavača. Zahvaljujući dobroj sposobnosti vraćanja u prvobitan položaj Comfort-Strech sprečava stvaranje nabora i izbočina i nakon trajnog korišćenja.
  Kvalitet rastezanja i elastičnost dugotrajno podržavaju fleksibilnost jezgra dušeka.

 Elastoflex   Elastoflex

 
 
 
PODLOGE
 

              

                
 
KREVETI 
 

Program kreveta od masiva novi je uspešan korak u saradnji austrijske firme OPTIMO i partnera na našem tržištu.

Nekoliko modela se uvozi iz Austrije, dok se neki po licenci proizvode kod nas.

Vrhunski kvalitet obrade materijala, širok raspon mogućih dekorativnih lakova i dimenzija, i preko 30 modela u opticaju sigurno će zadovoljiti sve ukuse.

 
                               
 
 
                             
 
 
 

ELASTOFLEX d.o.o.

1989. počeli smo sa zamenom čelične mreže na rasklopnim mehanizmima troseda i dvoseda sa elastoflex letvicama, a dosada smo ih ugradili u preko 15000 kreveta širom Srbije i ulepšali noć velikom broju ljudi koji su prinudjeni na spravu za mučenje suptilno nazvanu "krevet na rasklapanje"

1992. smo napravili prvu elastoflex podlogu za regularne nerasklopne krevete; vremenom na domaće tržište plasirali nekoliko modela podloga i kreveta od masiva i tako postali sinonim za kvalitet na polju proizvoda za spavanje

1996. prvi put izlažemo na sajmu nameštaja pored regularnog i program dušeka od latexa domaće proizvodnje.

1999. nakon izuzetno upečatljivog nastupa na sajmu nameštaja, odabrani smo od strane jednog od najbitnijih evropskih proizvođača sistema za spavanje, firme OPTIMO, da budemo njihovi distributeri za SCG

Od tada pa do sada sa velikim uspehom reprezentujemo OTIMO proizvode na domaćem tržištu kroz malo i veleprodaju, zašta smo između ostalog nagradjeni 2003. godine na sajmu nameštaja.

 
 
 
Dimitrija Tucovića 12 - Beograd - Palilula
011 3809430;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Palilula Dimitrija Tucovića 12
  +381 11 3809430;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Elastoflex

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA