EKOPAN DM

Ekopan dm

 
 
 

info@ekopandm.rs

 
 • KOMPAKTNI ELEKTRIČNI KOTLOVI
 
 • Izrada sistema centralnog grejanja
 • Kompletan inženjering
 • Vrhunski kvalitet izvedenih radova uz poseban osvrt na sigurnost sistema
 
      
 
 • Sistemi centralnog grejanja ...
  Centralno grejanje je jedini način da svoj stambeni ili poslovni prostor grejete kvalitetno i komforno. Sistem centrajnog grejanja obezbeđuje grejanje svih prostorija unutar objekta ravnomerno i ekonomičnom eksploatacijom, a pritom zadovoljava estetske standarde. Kako bi sve navedeno bilo moguće, neophodno je pažljivo isplanirati, proračunati i profesionalno instalirati kompletan sistem grejanja.
 
      
 

Jednostavna tri koraka do Vašeg grejanja ...

Nudimo kompletnu uslugu postavke sistema uz nadzor licenciranog lica i to u tri koraka:

 • Korak 1: Planiranje i proračun
  Proračun je od presudnog značaja za kasnije dobro grejanje svih prostorija Vašeg objekta. Naš inženjer će Vas posetiti, kako bi, dogovorno, napravili plan uz precizno proračunatu potrebnu opremu, nakon čega dobijate gotovu ponudu sa specifikacijom svih delova uz naziv proizvođača, cenu proizvoda i cenu usluge.
 • Korak 2: Odlučivanje
  Na Vama je da odlučite. Ukoliko ponudu smatrate odgovarajućom, ugovorom se preciziraju rokovi početka i kraja radova. Uplatom avansa, sa Vaše strane, u visini 30-50% od vrednosti date ponude ili kreditnom obavezom kod poslovne banke, priveli smo kraju i drugi korak.
 • Korak 3: Instaliranje
  Provereni i pouzdani monteri grejanja će u preciziranom roku izvesti radove pod nadzorom ovlašćenog inženjera. Maksimalna pažnja biće posvećena funkcionalnosti i estetici sistema. Po završetku radova neugrađeni materijal se vraća, odbija od prethodno ustanovljene sume, tako da ne plaćate delove koji Vam nisu potrebni.
  Spremni ste za grejnu sezonu.
 • Garancija
  Za garant kvaliteta najpre navodimo tradiciju firme dugu preko 15 godina, kao i preko 5 000 sa uspehom izvedenih radova. Sledeći pokazatelj da ste kvalitetno pazarili jeste garantni rok ponuđenih i ugrađenih artikala definisan od strane prozvođača kao i naša garancija za izvedene radove u trajanju od 5 godina.
 
      
 
 
 
 
 
Učitelj Milina 5 - Niš -
018 257357; 018 521244;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Niš Učitelj Milina 5
  +381 18 257357; +381 18 521244;

Poruku prima: Ekopan dm

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA