CSA

Csa

 
 
 
Preduzeće "C S A" AD je registrovano za obavljanje poslova iz oblasti Informatike. Pod tim podrazumevamo da smo u mogućnosti pružiti najkvalitetnije usluge kod:

 • projektovanje Informacionih sistema
 • izrada Aplikativnog SOFTWARE-a
 • izrada računarskih mreža
 • isporuka kvalitetnog HARDWARE-a za naše korisnike
 • obuka korisnika na svim nivoima njihovih zahteva
 • kompletan Informatički CONSULTING

Naše preduzeće je osnovano 01.10.1993. godine pod imenom "CESLASoftABV" DD i od tada je prisutno na tržištu, uz konstantnu uzlaznu razvojnu liniju. Zbog svojinske transformacije tokom 2001. godine menjamo ime u "C S A" AD i od tada radimo pod tim imenom. Cilj nam nije veliki broj korisnika po svaku cenu, već dugoročna saradnja sa korisnicima koji nađu interes u saradnji sa preduzećem koje može pružiti kvalitet usluga našeg nivoa. Već sam uvid u referentnu listu naših korisnika je dovoljan dokaz gore navedenog.

Važno je još naglasiti da stručnu ekipu našeg preduzeća čini sretan spoj iskustva i visokoobrazovane mladosti. Kod nas rade ljudi sa višegodišnjim iskustvom u radu sa različitim računarima (DEC,HONEYWEL, IBM i svi PC računari) i radu sa mnogo operativnih sistema (VMS, UNIX, GCOS, WINDOWS, LINUX), kao i mlada visokoobrazovana ekipa, koja sveže znanje sa studija može odmah da primeni u praksi. Sa aspekta aplikativnog SOFTWARE-a, oblasti u kojima je ova ekipa ostvarila najznačajnije rezultate su: Informacioni sistemi Opština, praćenje rada Javnih preduzeća, proizvodnja, ... Trenutno nas ima 8 i to: 4 programera, 3 čoveka zadužena za HARDWARE i mreže i  administrativno - tehničko lice. Uz povremeno angažovanje spoljnih saradnika, možemo izuzetno kvalitetno obaviti najsloženije i najobimnije poslove iz oblasti informatike.
 

Kontakt:

info@csa.co.yu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Futoška 21 - Novi Sad -
021 523733; 063 569350;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Novi Sad Futoška 21
  +381 21 523733; +381 63 569350;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Csa

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA