CRYO SAVE SERBIA

Cryo Save Serbia

 
 
serbia-info@cryo-save.com
 
      
 
 • Matične ćelije (eng. stem cells) su osnovne ćelije ljudskog organizma od kojih daljim razvojem nastaju sve ćelije organizma. Krv iz pupčane vrpce novorođenčeta je najbogatiji i najkvalitetniji izvor ovih ćelija koji je nama dostupan.
 
 • Klinička istraživanja su potvrdila da se matične ćelije mogu presaditi u oštećene delove tela u kojima su vitalne ćelije istrošene ili uništene. Nakon ovakvog presađivanja ili transplantacije, matične ćelije regenerišu oštećeno tkivo nekim od brojnih mehanizama koje su u mogućnosti da upotrebe.
 
 • U ovom momentu, širom sveta, matične ćelije se koriste pri lečenju više od 100 oboljenja (uglavnom leukemije, anemije, nasledna metabolička i imunološka oboljenja i sl.)
 
 • Matične ćelije iz krvi pupčanika su jedinstveni resurs koji možemo prikupiti samo u momentu rođenja deteta. Umesto da budu bačene, matične ćelije treba prikupiti i sačuvati.
 
      
 
 
 
         
 
 • CRYO-SAVE www.cryo-save.com / www.maticne-celije.rs je vodeća evropska banka za čuvanje matičnih ćelija iz pupčane vrpce sa laboratorijama u Belgiji, Nemačkoj, Dubaiu, Indiji i Južnoafričkoj Republici, kao i servisnom mrežom u više od 40 zemalja sveta na 4 kontinenta.
 
 • U svojim krioprezervacionim tankovima, CRYO-SAVE čuva više od 200.000 uzoraka matičnih ćelija.
 
      
 
 
 
Bulevar Zorana Đinđića 2a - Beograd - Novi Beograd
011 2018955; 011 2018959;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Novi Beograd Bulevar Zorana Đinđića 2a
  +381 11 2018955; +381 11 2018959;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Cryo Save Serbia

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA