COOL HI - TECH

Cool Hi - Tech

 
 
 
Preduzeće COOL hi-tech se već 15 godina bavi projektovanjem i proizvodnjom informatičkih sistema u usko specijalizovanom području: ugostiteljstvo i hotelijerstvo. U tom roku ne samo da smo osposobili tim stručnjaka koji je razvio havy – duty aplikacije i sisteme za ovu granu privrede već smo postigli visok nivo znanja i iskustva u problematici ugostiteljstva što nam dopušta da veoma brzo izvršimo implementaciju ovakvih kompleksnih sistema u sve tipove ugostiteljskih objekata, a naše skromno mišljenje je da je implementacija samog sistema u postojeće poslovanje mnogo složenija i teža i traži mnogo više strpljenja i rada nego samo projektovanje sistema u laboratoriji.
Ovo su sistemi koji su nastali u živom radu i namenjeni su za živi rad, 24 časa na dan, 365 dana u godini i morali su da budu tako projektovani da brzo postanu svakodnevnica konobara, šefova sala, recepcionera, magacionera, šefova kuhinja, šefova servisa, i ostalog osoblja ugostiteljskog objekta, tako da uđu u njihov rad prirodno i pružaju im pomoć u redovnom radu, a ne kao da im je neko nametnuo ova rešenja. Uz to ovi sistemi savršeno obavljaju funkciju kontrole osoblja i zaštite kuće i Gospodina Gosta. Kroz ovaj aspekt kontrole sistemi nedvosmisleno sprečavaju odliv novca i, kako je praksa pokazala, rok njihove isplativosti se kreće od 2 nedelje do 2-3 meseca.
 
 
 
 
Sofisticirani sistem koji na najkvalitetniji mogući način omogućava zaposlenima u hotelu da ispune sve želje gosta. Izuzetno je jednostavan za rukovanje, a istovremeno u svakom trenutku prati sva dešavanja u hotelu dajući mendžmentu prave informacije u pravo vreme i na pravi način prezentovane.
 

Kontakt:

office@cht.co.yu 

 

 
 
Augusta Cesarca 5 - Beograd - Savski Venac
011 3067294; 011 3067298;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Beograd Savski Venac Augusta Cesarca 5
    +381 11 3067294; +381 11 3067298;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Cool Hi - Tech

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA