COMTECH

Comtech

 
 
 
Aplikativni softver, razvojni alati i mrežne aplikacije
 
Razvoj softvera za Intra i InterNet, predstavlja naše primarno opredeljenje, kada je izrada softvera u pitanju. Microsoft i Unix platforme čine osnovu našeg radnog okruženja.
   
Nudimo potpunu podršku za lokalne mreže, srednjeg i visokog stepena razuđenosti. Softverska rešenja koja  nudimo zasnivaju se na obradi podataka u realnom vremenu i njihovoj dinamičkoj prezentaciji. Ovo podrazumeva sakupljanje informacija sa distantnih ili lokalnih terminala, njihovu real-time obradu na lokalnom serveru i distribuciju prema daljim klijentima.
 
 
 
 
Rešenja koja nudimo vezana za InterNet programiranje podrazumevaju dinamičku obradu podataka, njihovu redistribuciju po udaljenim klijentima, aplikativni softver vezan za kreiranje, pretragu i modifikaciju sadržaja on-line baza, kao i programe za filtriranje sadržaja pretrage. Streaming i kompresija audio i video signala, slanje putem InterNeta, kao i odgovarajuće aplikacije za njihovo naknadno korišćenje.
   
Bavimo se i multimedijalnim aplikacijama različitih namena pod Windows i Linux okruženjem, a oformili smo posebnu grupu dizajnera koja se bavi samo ovom delatnošću.
 
 
 
 
Strumička 96 - Beograd - Savski Venac
011 3473417; 011 4895751;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Beograd Savski Venac Strumička 96
    +381 11 3473417; +381 11 4895751;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Comtech

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA