CODE SYSTEM

Code System

 
 
 
CODE SYSTEM bavi se izradom poslovnih informacionih sistema i bazira svoj rad na znanju i decenijskom iskustvu.

CODE SYSTEM je osnovan 1995. godine, sa direkcijom u Pančevu.

Posedujemo poslovnice u Beogradu i Novom Sadu, kao i Branch Office u Sjedinjenim Američkim Državama.

Code System ima mrežu od 500 korisnika sopstvenog informatičkog resšnja na domaćem tržistu kao i petesetak korisnika u okruženju (Crna Gora, Republika Srpska, BiH, BJR Mekedonija). Putem outsourcing projekta učestvovao je izgradnji više softverskih rešenja u Severnoj Americi.

Glavne delatnosti CODE SYSTEM-a su: inzenjering, projektovanje i generisanje poslovnih informacionih sistema. Propratna delatnost je računari i računarska oprema.

Stalnom obukom iz radnog odnosa, obrazovanjem i specijalizacijom, CODE SYSTEM je stvorio ekipu specijalista i stručnjaka koji danas daju garanciju za uspešno i visokokvalitetno generisanje poslovno informacionih sistema i, što je veoma važno, u datom roku.
 
 
 
 
Pošto želimo da udovoljimo svim našim korisnicima, omogućavamo Vam da, pored navedenih tipskih konfiguracija, kod nas naručite i specifične konfiguracije sastavljene po Vašoj želji.
 
 
 
 
Naš poslovni program AGW zasnovan je na Microsoft Windows platformi. S njim mogu raditi kako knjigovodstvene agencije tako i velika i mala preduzeća.

Prednost korišćenja AGW softverskog paketa su dobro osmišljene baze podataka, mogućnost izbora različitih vrsta baza podataka (DBF, MySQL, MSSQL i Oracle), jednostavnost, uniformisanost, visok stepen automatizacije, kvalitetni izveštaji itd...

Podaci u programu su zaštićeni od mogućih naglih isključenja ili nestanka struje, kao i mogućeg pada sistema na taj način što će program raditi arhiviranje podataka kod prvog ulaska u program, te se podaci kasnije mogu vratiti ukoliko je potrebno.

Pored kvalitetnog programa tu je i kvalitetan tim ljudi koji radi u korisničkom servisu i koji pruža podršku našim korisnicima.
 
 
 

Kontakt:

 

 

Milana Rakića 4 - Pančevo -
013 361615; 013 301955;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Pančevo Milana Rakića 4
    +381 13 361615; +381 13 301955;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Code System

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA