CLUB EASY

Club easy

 
 
easy@clubeasy.rs
 
 • CLUB EASY ZA VAS ORGANIZUJE
  SVADBE
  VIP PROSLAVE
  KONFERENCIJE
  TEAM BUILDING
  SPORTSKI TERENI
  RESTORANSKE USLUGE
 
    
 
 
 
 • U najlepšem delu Ade Ciganlije, na samo tri kilometra od gradske vreve, dobro ušuškan između golf terena, Ade Safari i reke Save, u zelenilu koje vas podseća na najlepše vrtove nalazi se klub Easy, spreman da svojim eksterijerom i enterijerom vaš dan u prirodi napravi jedinstvenim.
 
    
 
 • Tamo gde buka prestaje, gde su sva vaša čula okrenuta prirodi, gde se oseća miris reke i gde se sunce na zalasku dodiruje s vodom, tamo je mesto gde ćete s razlogom pozvati vaše prijatelje da proslavite najlepše trenutke u životu ili da povedete vaše zaposlene na celodnevno druženje uz predavanja i seminare u posebnom ambijentu, da osetite glamur na reci posetite klub Easy.
 
       
 
 • U modernom enterijeru, fuziji jednostavnih minimalističkih linija, romantičnih motiva na tapetama i pločicama, osetićete toplinu prostora koji ima pregršt mogućnosti z aorganizaciju vašeg slavlja.
 
 • Ukoliko želite team building, odmor, zabavu na terenima za odbojku i fudbal na pesku, koktel, banket za vaše zaposlene, eksluzivnu promociju, promociju, press konferenciju ili ozbiljan poslovni sastanak u savremeno opremljenoj konferencijskoj sali, seminar, prijem, VIP žurke posetite nas da organizujemo vaš dan na reci.
 
    
 
 
 
Ada Ciganlija bb - Beograd - Čukarica, Čukarička Padina
063 1921399; 069 3056642;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Čukarica, Čukarička Padina Ada Ciganlija bb
  +381 63 1921399; +381 69 3056642;

Poruku prima: Club easy

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA