BREZA SOFTWARE ENGENEERING

Breza Software Engeneering

 
 
 
Breza Software Engineering je softverska kuća koja u raznim oblicima organizovanja postoji od 1989. godine. Nastala je kao rezultat ideje dr Zorana Marjanovića, danas vanrednog profesora Fakulteta organizacionih nauka, a u to vreme asistenta na istom fakultetu, da se univerzitetska istraživanja primene u praksi, a da se rezultati te primene iskoriste za verifikovanje pojedinih istraživačkih teza i podizanje kvaliteta nastave.

Breza je danas jedna od vodećih softverskih kompanija u zemlji. Osnovna strategija kompanije se zasniva na primeni najmodernijih metodoloških pristupa, modela, tehnika i CASE alata u razvoju softvera u savremenim softverskim okruženjima.

S obzirom na zahteve tržišta, Breza se specijalizovala za projektovanje i razvoj poslovnih informacionih sistema. Osnovni proizvod ove softverske kuće jeste integrisani poslovni informacioni sistem Breza ERP (Enerprise Resource Planning) u višenivoskom Oracle Java XML razvojnom okruženju. Breza ERP se koristi u državnim organima, petrihemijskoj industriji, naftnoj industriji, metalurgiji, elekrodistribuciji, osiguravajućim kompanijama kao i na univerizitetu.

Na lokalnom tržištu Breza je prepoznatljiva i po kvalitetnoj obuci. Nekoliko stotina IT profesionalaca iz nekoliko desetina preduzeća prošli su Brezinu obuku za razvoj informacionih sistema u savremenim softverskim okruženjima. Obuku čini niz kurseva koji pokrivaju sve faze razvoja IS. Objektno-orijentisani i konvencionalni modeli i metodološki pristupi razvoju IS; relacione, objektne i objektno-relacione baze podataka i upitni jezici; savremene softverske arhitekture; CASE alati. višeslojno Oracle Java XML razvojno okruženje. Obuka takodje obuhvata Brezine standarde razvoja softvera i radnu obuku korisnika (workshop).
 
 
 
 
Breza ERP je razvijen i primenjen 1993. godine. Od tada je usavršavan i prevođen u tehnološki novija okruženja. Tokom 2002. godine je preveden u višeslojno Oracle Java XML okruženje. Za ovaj proizvod Breza je dobila nagradu društva informatičara Srbije za 2004. godinu u kategoriji "Realizovan i uveden informacioni sistem".

Integrisani poslovni sistem Breza ERP čine sledeći moduli:

 • Nomenklature, klasifikacije i standardi
 • Nabavka
 • Skladišno poslovanje
 • Prodaja
 • Finansijska operativa
 • Zarade
 • Osnovna sredstva
 • Sitan inventar
 • Finansijsko knjigovodstvo
 • Pogonsko knjigovodstvo
 • Kadrovska evidencija

 

Kontakt:

 

 

 
 
Kraljice Natalije 23a - Beograd - Savski Venac
011 3613874; 011 3613882;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Savski Venac Kraljice Natalije 23a
  +381 11 3613874; +381 11 3613882;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Breza Software Engeneering

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA