BOUTIQUE HOTEL TASH BELGRADE

Boutique hotel tash belgrade

 
 
office@hoteltash.com 
 
 • Lokacija hotela
 • Hotel Taš se nalazi u Beogradu u najužem poslovnom i kulturnom centru grada, u ulici Beogradskoj 71. Okružen je prirodom, u samoj pešačkoj zoni Beograda, a nadomak važnih zdanja srpske kulture i tradicije.
 • Hotel Taš je nadomak crkve Svetog Marka, u srcu prelepog parka Tašmajdan. Očekuje Vas Barokni ambijent kojim ste okruženi, galerija slika koja budi Vaša čula i stvara dojam lepog. 
 • Zbog pozicije hotela lako su Vam dostupni turistički i poslovni delovi grada. Pešačka i šoping zona, ulica Knez Mihajlova kao i Trg republike, su udaljeni 1 km. U okruženju hotela se nalazi više stranih i domaćih banaka.
 
 • Saobraćajna povezanost hotela
  Drumska komunikacija između aerodroma i hotela je veoma dobra jer se lako izlazi na autoput. Udaljenost aerodroma od hotela iznosi 22 km.
 
 • Utisci
  Prvi utisak o hotelu Taš je, svakako, idiličan ambijent propraćen sa paletom pastelnih boja koje vaš boravak čini prijatnim. Tu je, naravno, i ljubazno osoblje koje je našim gostima na raspolaganju 24h dnevno.
 
 • Osiguranje i parking
  Svi gosti su osigurani za vreme boravka u hotelu, a za one koji su u Beograd doputovali automobilom, obezbeđen je parking.
 
 • Gostima na raspolaganju
  Pored usluga smeštaja, našim gostima su na raspolaganju restoran, bar, sauna, bazen. Pružamo Vam I mogućnost fax I Internet usluga.
 
 • Filozofija uprave
  Poslovna filozofija, uprave i organizacionog tima Taš, je da Vam pružimo intiman i idiličan boravak prevazilazeći Vaša očekivanja.
 
 • SVADBE

  U strogom centru grada, nadomak crkve Svetog Marka, okruženi idilom parka Tašmajdan, hotel Taš Vam pruža priliku za venčanje iz snova. Bilo da ste se odlučili za intimnu proslavu u krugu porodice, ili želite da pozovete prijatelje, organizacioni tim hotela Taš Vam nudi kompletnu organizaciju dana za pamćenje.

  Ovakvim pristupom omogućeno Vam je da u potpunosti uživate u najlepšem trenutku Vašeg života i da pustite čula da uživaju u predivnom ambijentu, pošteđeni stresa koje organizacija venčanja nosi sa sobom.

  Za mladence dajemo na poklon noćenje u našem hotelu a za goste koji tog dana koriste našu sobu, odobravaamo popust. Svim gostima je obezbeđen parking u danima vikenda.
 
 • VIP proslave

  Uspešnost poslovanja preduzeća leži u fokusiranosti na timski rad kojim se podstiče odgovornost, kreativnost, donošenje odluka.

  U zavisnosti od toga da li su vaši zaposleni pod stresom, da li želite da poboljšate komunikaciju u grupi, razvijete međusobno poverenje i saradnju, da tim postane bolji i delotvorniji, ili samo želite da izađete iz kancelarije da zajedno provedete vreme u opuštenoj i zabavnoj atmosferi, tu je Hotel Taš. Za realizaciju Vaših želja na raspolaganju Vam je naš organizacioni tim.

  Naš cilj je da pružanjem kvalitetnih usluga i profesionalne organizacije uz nezaboravan provod utičemo na podizanje nivoa Vaše kompanije.
 
 
 
Beogradska 71 - Beograd - Vračar
011 4142050; 060 0100842;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Vračar Beogradska 71
  +381 11 4142050; +381 60 0100842;

Poruku prima: Boutique hotel tash belgrade

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA