BIZNIS CENTAR MOMČILOVIĆ

Biznis centar momčilović

 
 
bizniscentar@ptt.rs
 
"Biznis centar Momčilović" Golubinci (BCM) se bavi proizvodnjom i trgovinom proizvoda od gume i metala. Preduzeće je osnovano 1991. privatnim kapitalom kao preduzeće sa ograničenom odgovornošću. Od tada je izgradilo odličnu poziciju na domaćem tržištu u proizvodnji pomenutih proizvoda.

Naše preduzeće se u početku bavilo samo izradom gumenih proizvoda namenjenih poljoprovrednoj mehanizaciji, no veoma brzo je preraslo u preduzeće koje akcenat stavlja na proizvodnju gumenih proizvoda visokog kvaliteta prvenstveno namenjenih naftnoj i hemijskoj industriji.

Zahvaljujući BCM-u, proizvodi koji su se prethodno uvozili, sada su dostupni na tomaćem tržištu uz odgovarajući kvalitet i pristupačne cene.
 
 
 
 

Danas, proizvodni portfolio BCM-a broji preko 1.200 različitih proizvoda, koji se koriste u svakodnevnom životu, naftnoj, hemijskoj, automobilskoj, tekstilnoj, prehrambenoj industriji, poljoprivredi, građevinarstvu..

Proizvodi su izrađeni od domaćih (guma, metal) i uvoznih (viton, silikon) materijala superiornog kvaliteta.

BCM ima dve proizvodne jedinice:

  • Jedinicu za proizvodnju presovanih proizvoda od gume
  • Jedinicu za proizvodnju creva i gumenih profila

Brz rast preduzeća su omogućile konstantne investicije u proces proizvodnje, te značaj dat menadžment timu i njihovom usavršavanju.

Danas smo stoga u mogućnosti da poslovnim partnerima ponudimo proizvode koji su rezutat moderne tehnologije i  skustva. Viskok kvalitet proizvoda, konkurentne cene i bliski, fleksibilni poslovni odnosi sa našim kupcimasu garancija njihovog zadovoljstva i budućeg razvoja.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Đurđevska 36 - Golubinci -
022 381724; 022 381114;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Golubinci Đurđevska 36
    +381 22 381724; +381 22 381114;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Biznis centar momčilović

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA