BINEMIKOM

Binemikom

 
 
office@binemikom.rs
 
                                          
 
 • LOWARA
  Razne pumpe za vodu, jednostepene i višestepene horizontalne i vertikalne, bunarske pumpe, hidrofori sa i bez frekventnih regulatora HYDROVAR, protivpožarna postrojenja, procesne pumpe    
 • VOGEL PUMPEN
  Razne pumpe za vodu, jednostepene i višestepene horizontalne i vertikalne, bunarske pumpe, hidrofori sa i bez frekventnih regulatora HYDROVAR, protivpožarna postrojenja, procesne pumpe    
 • ABS
  Pumpe za otpadnu kanalizacionu vodu, drenažne muljne pumpe propelerske pumpe za velike kapacitete, oprema za prečišćavanje otpadnih voda: mešači i aeratori, flow booster, difuzori za biološki tretman voda itd.    
 • MD MAIND
  Kompanija sa više od 10 godina iskustva u proizvodnji opreme za pred-tretman industrijskih i kanalizacionih otpadnih voda.
 • SYDEX PUMP
  Sydex konstruiše, proizvodi i prodaje zavojne pumpe za transport fluida velike gustine i viskoziteta. Primenjuju se u postrojenjima za tretman otpadnih voda (kao pumpe za mulj), hemujskoj i petrohemijskoj industriji, kao i u proizvodnji hrane i napitaka.    
 • BINEMIKOM
  Postrojenja za povišenje pritiska vode za sanitarnu i protivpožarnu vodu. Kombinovana postrojenja za povišenje pritiska. Upravljanje po pritisku, protoku, krivi sistema ili kombinovano.   
 • ITT WELLPOINT
  Samousisne pumpe pogonjene elektromotorima ili dizel agregatima, pogodne za primenu na gradilištima u cilju drenaže terena i snižavanja nivoa podzemnih voda.    
 • MILTON ROY
  Dozir pumpe za hemikalije, mešalice, gumirani pinch ventili    
 • XOMOX
  Konusne dvo-tro-četvoro i petokrake slavine sa i bez plašta za grejanje, regulacione slavine, loptaste slavine u raznim varijantama i izvedbama, leptir ventili od svih vrsta materijala, uključujući i teflonizirane    
 • RESISTOFLEX
  Cevi i fitinzi obloženi teflonom sa unutrašnje strane, flexibilna creva za sve vrste hemikalija, kompenzatori, membranski ventili    
 • ARMSTRONG
  Sve vrste odvajača kondenzata, odvajači tečnosti, odzrake, hvatači nečistoće, prečišćivači gasa, pumpe za kondenzat, regulatori pritiska, regulatori temperature   
 • TPS TECHNITUBE
  Cevi, fitinzi od raznih vrsta materijala, bešavne cevi izmenjivača toplote, flanže, orebljene cevi i cevi sa bodljama, zasuni, ventili, itd.    
 • HOKE
  GYROLOCK tube spojke, razne vrste ventila: igličasti, loptasti, plugmetering, nepovratni, sigurnosni, membranski sa i bez aktuatora, instrument manifolds, boce za uzorkovanje od mesinga,316 SS, Monel, Hastelloy C, Inconel, brze spojke...
 
 
 
 • O NAMA
  Snaga Binemikoma ogleda se u jedinstvenom kombinovanju proizvoda, usluga i znanja ljudi koji rade u firmi od njenog osnivanja 1993. god.
  Binemikom se oslanja na bogatu osnovu tehničkog i praktičnog iskustva firmi koje zastupa i koje imaju dugu tradiciju poslovanja i opsluživanja klijenata u svim oblastima privrede kao i u domaćinstvima.
  Zahvaljujući statusu ekskluzivnog zastupnika i distributera velikog broja firmi: ABS International, VOGEL PUMPEN, LOWARA, Milton Roy Europe, XOMOX, HOKE, Armstrong, TPS TECHNITUBE, u mogućnosti smo da svojim klijentima ponudimo raznovrsnu paletu proizvoda po najpovoljnim cenama i uslovima.
  Naša trajna opredeljenost jeste da slušamo potrebe klijenata i da interaktivnim pristupom, praktičnim rešenjima zasnovanim na savremenim tehnologijama, monitoringom i pravovremenim servisom iste zadovoljimo.
  Naš proizvodni portfolio čine proizvodi koji imaju široku primenu u vodosnabdevanju, prepumpavanju otpadnih voda, postrojenjima za tretman pitke vode, postrojenjima za preradu otpadnih voda, građevinarstvu, hemijskoj i petrohemijskoj industriji, rudarstvu kao i industriji hrane i pića.
  Delatnost smo proširili pružanjem usluga servisiranja pumpi proizvođača koje zastupamo, kao i pumpi drugih proizvođača. Uslugu servisiranja pumpi vršimo na visokom nivou, sa originalnim rezervnim delovima, u modernom i po svetskim standardima opremljenom novoizgrađenom objektu naše firme (Pančevački put br. 106). U istom objektu vršimo i montažu postrojenja za povišenje pritiska.
  Geografska područja na kojima smo prisutni su Srbija, Crna Gora i Republika Srpska.
 
 
 
Toše Jovanovića 11 - Beograd - Čukarica, Čukarička Padina
011 3058138; 011 7547495;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Čukarica, Čukarička Padina Toše Jovanovića 11
  +381 11 3058138; +381 11 7547495;
  Lokacija
 2. Beograd Borča, Krnjača, Kotež Pančevački put 106
  +381 11 2748968; +381 11 2748969;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Binemikom

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA