BEST WESTERN HOTEL M

Best western hotel m

 
 
office@hotel-m.com 
 
 
 

Cenjeni Gosti,

Ako trazite smeštaj u Beogradu, Vaš najbolji izbor je Best Western Hotel M, koji je smešten u ekskluzivnom delu Beograda, okružen krošnjama drveća Banjičke šume, tišinom i cvrkutom ptica.

 
 
 
  Best Western Hotel M je 3 km udaljen od centra grada, raspolaže sa 176 moderno opremljenim i izuzetno udobnim sobama, konferencijskim salama, Restoranom "Ekskluziv", letnjom terasom, turističkom agencijom, prodavnicom suvenira i poklona, parkingom.
 
 

Savršen boravak u savršenoj sobi, sa svim što vam je potrebno: TV sa satelitskim programom, klima, internet, telefon, mini bar, kupatilo, fen za sušenje kose i na kraju terasa sa pogledom na raskošnu lepotu Banjičke Šume.


Neka Vaš centar za promocije knjiga, prezentacije, edukacije, treninge, radionice budu kongresni kapaciteti Best Western Hotela M. Iskoristite spoj najbolje i najsavremenije opremljenih sala i osoblja sa ogromnim iskustvom i sistematizovanim znanjem.


Sportski centar Banjica sa bazenima, teniskim terenima, fitnesom i teretanom je udaljen pet minuta šetnje od Best Western Hotela M.

Nedaleko se nalaze fudbalski stadioni: Crvene Zvezde, Partizana i Rada.
Izuzetan izbor za sportske aktivnosti!

 
 
 
Bulevar oslobođenja 56a - Beograd - Voždovac
011 3090401; 011 3090402;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Beograd Voždovac Bulevar oslobođenja 56a
    +381 11 3090401; +381 11 3090402;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Best western hotel m

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA