BE FIT - GYM & BALANCE

Be fit - gym & balance

 
 
 • FITNES
 • PILATES
 • MASAŽE
 • SOLARIJUM
 • ANTICELULIT MASAŽA
 
    
 
 • GRUPNI PROGRAM
 
 • PILATES
  s razlogom jedan od najpopularnijih vidova aktivnosti, predstavlja sistem vežbi fokusiran na povećanje fleksibilnosti i snage, a bez bildovanja mišića. Pilates ne treba doživljavati samo kao vežbe, već kao seriju kontrolisanih pokreta koji angažuju i telo i um, pod nadzorom instruktora. Pilates može biti i fantastična dopuna, ako koristite i druge vidove vežbi, da održite dostignutu formu.
 • BE STRONG
  fitness program koji podrazumeva gotovo sve oblike i vrste vežbanja. Namenjen je svima sa malo razvijenijom koordinacijom, sklonijim vežbanju uz modernu muziku, sa naglašenim ciljem poboljšanja i povećanja izdržljivosti, jačanju mišićnog sistema i poboljšanju kondicije uopšte. Podrazumeva kombinaciju čitavog niza različitih vežbi oblikovanja, sa ili bez pomagala u obliku malih ručnih tegova, vežbi snage sa naglaskom na kritične zone ženskog tela bedra i stomak. Prilagodljivo osobama koje su ili već ranije trenirale ili se osećaju dovoljno sposobno da krenu u savladavanje opterećenja srednjeg intenziteta.
 • BE FIT
  fitness program koji se bazira pre svega na sagorevanju suvišnih kalorija. Ovaj aerobni trening je jačeg intenziteta, podrazumeva kombinacije koraka visokog i niskog intenziteta koji se na kraju povezuju u jednostavne ili složene kombinacije - koreografiju.
 • BE SLIM
  ovaj trening program baziran je na izgradnji trbušnjaka. Kroz 45-minutnoj posveti svome telu ćete iz treninga u trening savladavati različite vežbe za oblikovanje i jačanje trbušnih mišića. Preporučuje se svima koji žele da imaju lep i vitak stomak i struk.
 • TBW
  (total body workout)-Nešto sasvim novo od fitnes programa kod nas.Ovaj trening u potpunosti prilagođavamo vama i vašim željama,shodno tome imate mogućnost da sami birate grupu mišica koju bi ste želeli toga dana da radite,naravno sve u dogovoru sa našim fitnes instruktorima,koji ce vam predložiti koncept i ujedno voditi vaš trening.Ovaj trening se radi u kombinaciji sa kardio spravama nakon kojih imate na raspolaganju celu fitnes salu za vežbanje.Ovaj program se radi sa najviše pet vežbača.
 
 • INDIVIDUALNI PROGRAM
  Individualnim treningom se postižu najbolji rezultati, jer pored toga što svaki vežbač u našem studiju ima svoj personalizovani program, treningom 1 na 1 trener ima mnogo veći uticaj na motivaciju vežbača. Imate svog ličnog trenera koji sat vremena posveti samo i jedino vama.
  Trening se osmišljava isključivo za Vas, na osnovu Vašeg zdravstvenog stanja, kondicije, na koje delove tela treba posebno obratiti pažnju, sve to da bi se Vi osećali bolje u svom telu, snažnije, energičnije i naravno izgledali bolje.
 
    
 
 • MASAŽE
 
 • RELAX MASAŽA
  Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšte zdravstvene vrednosti, potpomaže opšti razvoj organizma, održavanje njegovih oblika... Služi za prevenciju premora, prenapregnutosti mišića, smanjenja elastičnosti kože. Može se raditi relax celog tela ili parcijalno pojedinih delova (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica).
 • TERAPEUTSKA MASAŽA
  Naročito je korisna kod lečenja sportskih povreda. Ovom masažom delujemo na kožu, potkožno tkivo, krvne i limfne sudove, mišiće i tetive, ligamente, zglobove pa i kosti.
 • ANTI-CELULIT MASAŽA
  Ima jednu od najznačajnijih uloga u odstranjivanju celulita. Ona opušta telo, pojačava cirkulaciju krvotoka, razbija gromuljice masti i svih štetnih sastojaka i doprinosi njihovom lakšem ispiranju i odnošenju. Ona se izvodi tačno odredjenim pokretima, odredjenim redosledom, uz korišćenje specijalnih anticelulit krema koje potpomažu resorbciju i odstranjivanje štetnih materija od kojih je celulit izgradjen.
 • ANTISTRES MASAŽA LICA
  Većina nas oseća napetost u regijama kao što su vilica, čelo i usne, a da toga nije uopšte svesna. Ova hronična napetost se s vremenom nagomilava, što može dovesti do bolova i probadanja (karakteristični bol u korenu nosa tzv. sinusni bol, bol u slepoočnicama, bol u potiljku...). Bol se može eliminisati ili svesti na minimum uz pomoć ove masaže, koja pomaže da se ublaži napetost u mišićima lica i dreniraju sinusi. Masaža podrazumeva ručnu stimulaciju određenih zona na licu sa ciljem oslobađanja od bolne napetosti u sinusima i migrenoznih glavobolja. Trajanje masaže 20-30 min.
 
        
 
 • SOLARIJUM
  Sunčanjem u dobrim solarijumima i pridržavanjem uputstava osoblja o adekvatnom i preporučenom korišćenju, korak po korak, dobićete boju tena o kakvoj ste oduvek sanjali. Pri tome vaša koža će biti prirodna, elastična i privlačna.
 
        
 
 • Radno vreme:
  radnim danima 15h-22h, subota 11h-22h, nedeljom ne radimo
 
 
 
Pavla Popovića 33a - Beograd - Medaković, Veliki Mokri Lug
011 3468717; 063 314007;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Medaković, Veliki Mokri Lug Pavla Popovića 33a
  +381 11 3468717; +381 63 314007;

Poruku prima: Be fit - gym & balance

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA