BASATA

Basata

 
 
 basatabazeni@eunet.rs
 
 • BASATA - prodaja, montaža, opremanje, ugradnja, servisiranje i održavanje bazena, sauna i fitnesa
 
                             
                           

Osnovna delatnost su nam bazeni

 • UKOPNI
 • MONTAŽNI
 • GRAĐEVINSKI
 

Bavimo se ugradnjom opreme i tehnike u građevinske bazene

 • Takodje, vršimo održavanje vode u bazenima, bazenskim hemikalijama
 
 
 
 • UKOPNI BAZENI
 
 • Ukopni bazeni se uvoze iz Nemačke - marke EUROPOOL. Svi su ovalnog oblika i svi su dubine 1.50 m. Konsrukcija je od rebrastog čeličnog lima, unutrašnja obloga je tzv. lajner, debljine 0.6 mm.

  Shodno dimenziji isporučuju se sa odgovarajućom bazenskom opremom: odgovarajućim brojem mlaznica, skimera, slivnika, merdevinama od inoksa, bazenskim usisivačem i odgovarajućom pu-mpom sa peščanim filterom.

  Moguća je ugradnja i dodatne opreme: reflektora, grejača, turbojetova, automatskog doziranja hemije, izmenjivača, automatkog usisivača, ''lastinog repa''... Ovi bazeni su isključivo za ''ukopavanje'' i ne mogu biti nadzemni.

 

         
 
         
 
 
 
 • MOTNAŽNI BAZENI
 
 • Montažne bazene uvozimo iz Španije, marke GRE. Fabrika GRE nudi veliki dijapazon modela i dimenzija montažnih bazena, koje većinski imamo na lageru.

  Po svojoj konstrukciji montažni bazeni mogu biti nadzemni, a mogu i da se ''ukopaju'', potpuno ili delimično. Svi bazeni iz ovog programa su napravljeni od čvrste oplate od čeličnog rebrastog eloksiranog lima i unutršnje obloge, tzv. lajnera - gumirane folije plave boje, debljine 0.4 mm.

  Svaki bazen shodno svojoj dimenziji ima osnovni set za filtraciju vode: odgovarajuću pumpu sa peščanim ili kartušastim filterom, dvo-strane merdevine za ulazak, jednu mlaznicu za ubacivanje vode i jedan skimer.

  Montažni bazeni mogu biti dubine 0.90 m ili 1.20 m. Postoje okrugli, ovalni i u obliku osmice.

 

         
 
        
 
 
 
 • GRAĐEVINSKI BAZENI
 
 • Građevinski bazeni se prave prema projektu.

  Oni su najlepši, ali i najskuplji. Moguće ih je napraviti u svim oblicima i dimenzijama, već po želji kupca.

 

          
 
         
 
         
 
 
 
 • OPREMA ZA BAZENE
 
 • Da bi vaš bazen bio lep i funkcionalan, potrebno ga je dobro opremiti.

  Kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno: reflektore u raznim bojama, merdevine, skakaonice, usisivač, tuš... Ovo su samo neki od pri-mera, ali ako vam je potrebno još nešto pozovite nas ili nam pošaljite e-mail!

 

         
 
        
 
 
 
 • SAUNE
 
 • Finske saune su najpoznatije saune u čitavom svetu.

  Lako se montiraju, ne zauzimaju mnogo prostora i vrlo su praktične. Imamo nekoliko modela u više dimenzija.

  Proverite zašto je baš ovaj tip saune najprodavaniji u svetu!

 

          
 
         
 
 • Pomažemo klijentima savetima u određivanju oblika, dimenzije i odabira opreme. Trudimo se da svakom klijentu omogućimo da napravi bazen u svom dvorištu.

  Basata  vam omogućava da ugradite  sami kupljenu opremu i tehniku. Svakom kupcu naše opreme, ako to želi da uradi sam, omogućavamo skicu i šemu za ugradnju opreme, tehnike i cevnog razvoda. Firma Basata, u svakom trenutku može da isporuči bilo koji deo opreme, tehnike, kao i rezervne delove. Bazensku opremu uvek imamo na lageru.

  Pored bazena se bavimo i prodajom i ugradnjom finskih sauna, po vašoj zelji i meri vašeg prostora.
  Saune radimo od najkvalitetnijeg drveta finske omorike, belog bora, crvenog kedra, abashija. Takođe, ugrađujemo saunsku opremu po vasoj želji (inox-peći, sa mehaničkom ili digitalnom komandom, saunske pakete-kutlača, vedro, higro-termometar, peščani sat). Kod Basate možete svu opremu za saunu da kupite komadno. Od lamperije za kućicu saune, abashi drveta za klupe, saunskih lampi, vulkanskog kamena, saunskih vrata, i to sve u više modela i raznih opcija drveta.

  Ovlašćeni smo dileri firme ASTRAL iz Španije, koja je renomirani proizvođač bazenske opreme, tehnike i hemikalija za bazene.

  Roba se nalazi na lageru, tako da u svakom trenutku možemo da isporučimo bilo koji deo opre-me neophodan za izgradnju privatnog ili javnog ba-zena.

  Za četiri godine postojanja ugradili smo opremu i tehni-ku u 64 bazena, od toga 12 na teritoriji Beograda, a ostale po celoj teritoriji Srbije i Crne Gore. Tokom 2005. godine ugradili smo opremu za dva javna bazena i to jedan olimpijski bazen 50x25m na Kosmaju i jedan poluolimpijski 25x12m u Banji Vrujci.
 • Naše poslovanje su omo-gućili zadovoljni klijenti i kupci, svojom preporukom na naš odgovoran, korektan i brz rad kao i korektne cene bazenske opreme. 
 
 
 
Dobračina 59b - Beograd - Stari Grad
011 2634934; 011 2634378; 011 2928735;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Stari Grad Dobračina 59b
  +381 11 2634934; +381 11 2634378; +381 11 2928735; +381 11 2928738;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Basata

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA