Auto servisi za Peugeot Zemun

Auto servisi Peugeot Zemun
OVLAŠĆENI DILER ORIGINALNIH DELOVA VALEO METELLI FRIGAIR PURFLUX TEKNOROT PEUGEOT SERVIS i DELOVI CITROEN SERVIS i DELOVI DACIA SERVIS i DELOVI U mogućnosti smo da za Vas poručimo deo koji Vam je potreban. VALEO - kvačila, pločice, bombine, paknovi, zamajci, ablenderi, farovi, štop lampe METELLI - diskovi, poluosovine, homokinetički zglob, cilindri FRIGAIR - hladnjaci, hladnjaci klime, ventilatori, interkuleri PURFLUX - filteri ulja, filteri vazduha, filteri klime TEKNOROT - spone, viljuške, ramena, stabilizatori Popusti za servisere Ako ste vlasnik auto-servisa i želite da nabavljate delove po najpovoljnijim cenama, obratite nam se na brojeve telefona koje možete videti na kontakt strani. Nabavka po porudžbini Ako Vam je potreban specifičan rezervni deo koji trenutno nemamo na lageru, a postoji u prodajnom asortimanu firme sa kojom sarađujemo, postoji mogućnost nabavke po Vašoj specifičnoj narudžbini. Pogledajte internet kataloge proizvođača ili nas nazovite i pitajte za mogućnost nabavke rezervnog dela. Slanje delova na adresu Ukoliko ste daleko od Beograda ili niste u mogućnosti da nas posetite u našim prodajnim objektima, možete naručiti deo koji Vam je potreban. Pomoću Post-Express usluge, šaljemo delove na Vašu adresu u roku od 24 sata! SERVIS Firma Panter je osnovana pre 15 godina kao ovlašćeni servis automobila marke Peugeot. Servis je opremljen i za održavanje Citroen vozila. U okviru servisiranja vozila obavljaju se, između ostalog: KOMPJUTERSKA DIJAGNOSTIKA OPTIČKA REGLAŽA TRAPA POPRAVKE SA UGRADNJOM ORGINALNIH REZERVNIH DELOVA Tokom svog postajanja, pored servisa su otvorene i dve prodavnice auto delova u kojima se prodaju proizvodi renomiranih svetskih proizvođača za većinu svetskih brendova automobila. Firma Panter u svom sastavu ima ovlašćeni servis automobila marke Peugeot koji postoji već 15 godina. Na poslovima servisiranja vozila radi nekoliko iskusnih automehaničara. Korišćenjem dijagnostičkih uređaja se brzo otkriva kvar na vozilu, a neophodne popravke se vrše po Peugeot standardima i sa originalnim rezervnim delovima.
AutoMika Zemun - Mika Komerc logo
AUTO SERVIS PEUGEOT - AUTO MIKA Tim specijalizovanih mehaničara i ostalih servisera pruža usluge servisiranja putničkih i poluteretnih PEZO vozila u naša dva servisna centra. U okviru auto servisa za PEŽO vozila možete obaviti automehaničarske i autoelektričarske usluge uz nabavku delova u našoj prodavnici uz garanciju.

Auto Centar DTC

Auto Centar DTC logo
Beograd, Zemun, Ugrinovački put 55 011 2190712 |
063 214804 |
Auto Centar DTC logo
NOVA i POLOVNA CITROEN VOZILA AUTO SERVIS ZA CITROEN i PEUGEOT AUTO DELOVI ŠLEP SLUŽBA Auto Centar DTC osnovan je 1991. godine. Sva nova Citroenova vozila možete kupiti u prodajnom salonu DTC. Osnovna delatnost servisa firme DTC je servisiranje Citroenovih i Pežo vozila, a poseban akcenat je stavljen na servisiranje i popravku privrednih kombi i dostavnih vozila. Servisni centar sadrži: mehaničarski deo električarski deo limarsko-lakirerski deo prodaju delova pomoć na putu šlep službu Jedna od delatnosti DTC Auto Centra je prodaja polovnih automobila kao i izdavanja sertifikata o tehničkoj ispravnosti vozila. DTC Auto Centar je i zvanični diler VITRO GROUP.

Citroen Activa

Beograd, Zemun, Mozerova 25 011 2618835

Ms branik servis

Beograd, Zemun, Dobanovačka 105 064 3610037

Peugeot servis petko

Beograd, Zemun, Prvomajska 106b 011 2615130 |
064 0407407 |
SPECIJALIZOVAN SERVIS ZA PEUGEOT CITROEN Peugeot servis Petko je specijalizovani servis u Zemunu za Peugeot i Citroen vozila sa tradicijom dužom od 30 godina. Peugeot servis Petko vrši kompletan servis Peugeot i Citroen vozila, što podrazumeva: servisiranje motora, prednjeg i zadnjeg trapa, elektronike vozila i kompjuterske dijagnostike. Vršimo takođe i čišćenje sistema za ubrizgavanje kao i sistema za izduv (fap filtera). Kompletna priprema za tehnički pregled. Takođe vršimo i pripremu vozila (Peugeot, Citroen) kako za zimski, tako i za letnji period, uz specijalne pogodnosti i uz garantovani kvalitet. RADNO VREME radnim danima 09 - 17h subotom 09 - 14h Postoji mogućnost zakazivanja.

Auto servis spona

Beograd, Zemun, Ugrinovačka 185 011 3160333 |
011 3163857 |
AUTOMEHANIKA AUTO DIJAGNOSTIKA AUTOLIMARIJA

Servis goran

Beograd, Zemun, Dobanovačka 21 011 2613552
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA