Auto servisi za Hyundai Zemun

Auto servisi Hyundai Zemun

Auto servis stefico

Beograd, Zemun, Cara Dušana 268 011 3750511 |
064 6687365 |
AUTO SERVIS STEFICO FORD HYNDAI KIA JAPANSKA VOZILA Stefico je osnovan 1968. godine kao servis usko specijalizovan za vozila marke Ford. Od skoro servis je proširio svoju delatnost i na vozila marke Hyndai i Kia kao i na japanska vozila. Stefico pruža usluge: Održavanje i servisiranje motornih vozila gore navedenih marki Kompjuterska dijagnostika koreanskih i japanskih vozila Limarija i farbanje vozila Prodaja rezervnih delova za Ford Prodaja motornih ulja i motornih filtera Radno vreme: 08 - 17 časova; subotom i nedeljom zatvoreno Stefico broji 3 visoko kvalifikovana radnika koji svojim dugogodišnjim iskustvom mogu da isprate svu problematiku vezanu za servisiranje vozila što potvrđuju mnogobrojni dugogodišnji klijenti.
Autoricambi Plus logo
AUTO SERVIS HYUNDAI - AUTORICAMBI PLUS U našem servisu možete održavati sva vozila marke Hyundai, i nova i stara. Precizna dijagnostika, mehanika, elektrika mali i veliki servis za Hyundai vozila u vašoj blizini po povoljnim cenama a brzo i kvalitetno.
AutoMika Zemun - Mika Komerc logo
AUTO SERVIS HYUNDAI - AUTO MIKA Tim specijalizovanih mehaničara i ostalih servisera pruža usluge servisiranja putničkih i poluteretnih HYUNDAI vozila u naša dva servisna centra. U okviru auto servisa za HYUNDAI vozila možete obaviti automehaničarske i autoelektričarske usluge uz nabavku delova u našoj prodavnici uz garanciju.

Auto centar dukić

Beograd, Zemun, Gornjogradska 28a 011 2106457 |
063 661781 |
Servis vozila kompletnog DAEWOO programa Originalni delovi Kompjuterska dijagnostika kvara Stručan rad i povoljne cene
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA